Ατάκα της Ανίτας Πάνια απ' το «Χρυσό Κουφέτο». Ήθελε να δηλώσει, αλλά και να ενθαρρύνει καταστάσεις τιραμισουρεαλισμού με αποκριάτικη κυρίως χροιά, καραμούζες και κορδέλες ωσεί σερπαντίνες. Γενικά, η έκφραση χρησιμοποιείται όταν με μπόλικο οπτιμισμό θέλουμε να αξιολογήσουμε θετικά όποια χαοτική τρέλα στην ζωή μας και να συνεχίσουμε στο ίδιο Θέατρο του Παπαρολόγου.

Μια μη εξαντλητική λίστα παραλλαγών:

Με τρέλα και δαντέλα / νταντέλα!
Με τρέλα και Στιρέλα!
Με τρέλα και Νατάσα Συρεγγέλα!
Με τρέλα και Μπαρμπαρέλα!
Με τρέλα και Γκαμπριέλα! (Τρελό πορνικό γαμήσι).
Με τρέλα και Μανουέλα! (Τρελός αυνανισμός).
Με τρέλα και Σιλικονέλα! (Τρελό κονάτο γαμήσι).
Με τρέλα και ροδέλα!

Και πολλά άλλα!

  1. Από βλόγιον:

Ε ρε τρέλα και κορδέλα! Πανελίστας στίς εκπομπές της Βάσιας Λόη που το παίζει απόλυτο αρσενικό, ψάχνει γκόμενες μέσα στο facebook με την δημιουργία συλλόγου [silogos apoliton arsenikon ellados].

  1. Άλλο βλόγιον:
    Τρέλα με κορδέλα!
    Αυτό είναι το blog δύο αγανακτησμένων φιλενάδων, που γράφουν για τους γύρω τους, για όσα τις απασχολούν στη δύσκολη φάση της εφηβείας, για τις σκέψεις τους και κυρίως για την τρέλα που τις δέρνει!!

  2. Προσκλήσεις ανορθογραφιστή στα διαδίχτυα:

ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΧΡΗ Κ 40ΑΡΕΣ
Περιγραφή
εχεις ωρεξη για κορδελα θελεις σεξ κ ροδελα κ πολα αλλα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να επηκινονησεις μαζι μου, δοκημασε τη εχεις να χασεις δεκτες κ φωτογραφιες παρακαλο οχι ευσομες κ αδερφες

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

ΥΓ. Με τρέλα και ροδέλα!

#2
Vrastaman

Με τρέλα και Κρουέλα

#3
ο αυτοκτονημενος

Με τρέλα και στα μπουρδέλα

#4
GATZMAN

Με τρέλα και με κορδέλα και με καλλονής σαρδέλα

#5
poniroskylo

Είναι πολύ, πολύ παλιότερο από την Ανίτα Πάνια. Λέγεται εναλλακτικά και «τρέλα με κορδέλα» - όπου κορδέλα η ταινία που υπήρχε/υπάρχει σε διάφορα προϊόντα (π.χ. οινοπνευματώδη ποτά) ως εγγύηση γνησιότητας κλπ. Δηλαδή, λέγεται για άνθρωπο εγγυημένα τρελό - τρελό με βούλα θα τον λέγαμε εναλλακτικά.

#6
Galadriel

Στος και ο χάνκυ, στος και ο ντόγκυ.

#7
Dirty Talking

Ντόγκυ, δεν το ανεβάζεις;

#8
ο αυτοκτονημενος

να μου επιτρέψεις σκύλε να πω ότι αναφερόταν μόνον στα ποτά θέλοντας να επισημάνουν οι παλαιότεροι ότι μεθάς = πίνεις τρέλα και με την άδεια του κράτους διότι η κορδελίσκα ήταν (και είναι) ο φόρος του κράτους στα ποτά