Άλλη μια λέξη που αποδεικνύει οτι δεν υπάρχουν «κακές» λέξεις, αλλά σλανγκικές σκέψεις. Βουτώ / βυθίζω σε υγρό / αρπάζω, κλέβω / χειρονομώ με ασελγή πρόθεση.

Α΄περίπτωση: κάνω παπάρα τον παπαρολεβιέ μου σε μουνόγαλα και φτιάχνω πρώτης τάξεως παπαροζούμι. Ο βούτας εδώ είναι πηδήκουλας.

Β΄περίπτωση: Εδώ έχουμε δύο ειδών βούτες, αυτούς που τιμωρεί ο νόμος και αυτούς που φτιάχνουν τους νόμους. Οι κυβερνώντες και οι αντιπρόσωποί τους έχουν ένα χρυσό κανόνα: Πάρε όσο πιο μεγάλο κουτάλι μπορείς και βούτα το όσο πιο βαθιά μπορείς στο βάζο με το μέλι.

Γ΄περίπτωση: Δεν μπορώ να αντισταθώ στα μπαλκόνια ή στα καπούλια της κουμπάρας και βουτώ. Ο βούτας εδώ είναι φαν του ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας.

Ακόμα βουτώ στα βαθιά όταν αναλαμβάνω μανίκια.

  1. Μεγάλη νύχτα πέρασα χτες με τον Κούλη και δεν του φαινότανε! Βούταγε και με έκανε να παραμιλάω... Βιάγκρα είχε πάρει;

  2. Γιατί ο κ. Αλογοσκούφης είναι ένας κινητός οπισθοδρομικός κλέφτης.
    Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τέλος κινητής τηλεφωνίας (που ουσιαστικά είναι φόρος του κράτους), προστίθεται ΚΑΙ ο ΦΠΑ +19% (που είναι και αυτός φόρος του κράτους). Φόρος στον φόρο λοιπόν, η υπέρτατη ΑΠΑΤΗ κατά των πολιτών. Η απόλυτη ΚΛΕΨΙΑ!

  3. Δεν άντεξα σου λέω!! Μου φέρνει το πρώτο ποτό και η μύτη μου χώθηκε στους εξώστες της, φέρνει το δεύτερο και όπως έσκυψε να πιάσει την απόδειξη που τάχα της έπεσε δεν άντεξα σου λέω και τη βούτηξα!!

(από nick, 24/03/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
vip

Το λήμμα το βούτηξα από ΔΠ. acg. :-)

#2
Vrastaman

Αγγλιστί, muff-diving.

#3
GATZMAN

Ave vip με τις βούτες σου!

#4
vip

Μ' όποιον δάσκαλο καθήσεις....

#5
vip

:-) :-) :-)

#6
GATZMAN

Ετς!...χε....χε...χε

#7
Galadriel

Ωραίο βιπ!!! Wb μήδι :)