Είναι τα αρχικά των λέξεων Έκθεση Αυθορμήτου Προσελεύσεως, που συμπληρώνεται στον στρατό ως ελαφρυντικό, όταν κάποιος στρατιώτης που δεν έχει επιστρέψει στο στρατόπεδο από άδεια ή έξοδο μετά από την παρέλευση κάποιων ημερών, τελικώς επιστρέφει μόνος του, χωρίς να παρέμβει και να τον αναζητήσει η στρατονομία.

Χρησιμοποιείται όμως και στα στριπτιτζάδικα, όταν μια κοπέλα έρχεται και κάθεται στο τραπέζι σου, χωρίς να την αναζητήσει για σένα ο σερβιτόρος με το λέιζερ.

-Πες στον σερβιτόρο να μου φωνάξει την Λάουρα.
-Δεν χρειάζεται, νάτη έρχεται μόνη της...
-Σωστή η Λάουρα, συμπλήρωσε μια Ε.Α.Π.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Σωστός!
Αλλο αυτό και άλλο αυτό το ΕΑΠ

#2
Hank

Ηθικό δίδαγμα: Για την στρηπτιτζού είναι άσχημο να πέφτουν τα λέιζερ πάνω της, (να φτάσουμε ως εκεί), ενώ για τον πελάτη αντιθέτως ύψιστη δόξα και τιμή, βλ. το χαλικούτειο υπεραριστούργημα όλα τα λέιζερ πάνω μου (εδώ, σε μένα)!

#3
Galadriel

Γιατί είναι άσχημο;

#4
Hank

Ε, είναι, ας πούμε, mutatis mutandis σαν τον φαντάρο που τον πιάνει ο στρατονόμος αντί να προσέλθει μόνος του στο στρατόπεδο. Κανονικά η κορασίς πρέπει να το «μυριστεί» και να προσέλθει μόνη της στο τραπέζι του φραπεδοκράτορος που την γουστάρει, όχι να την ψάχνει ο στρηπτιτζονόμος με τα λέιζερ. Αν ερμηνεύω σωστά το λήμμα...