Το σημάδι που αφήνει στο πόδι η πολύ σφιχτή κάλτσα. Λέγεται έτσι λόγω της μορφολογίας του καλτσολάστιχου που μετατρέπει το κρέας στην περιοχή πάνω από την πατούσα σε κάτι που παρομοιάζεται με ράγες τρένου. Αν και ο κανονικός σιδηρόδρομος ενώνει, ο άλλος διαχωρίζει το πέλμα με το υπόλοιπο σώμα μιας και δεν επιτρέπει στο αίμα να περάσει. Άμεσο επακόλουθο η αλλαγή χρώματος του πέλματος σε άσπρο, γκρι ή εκρού του νεκρού. Μετά δε από πολύχρονη χρήση, επέρχεται σάπισμα των δαχτύλων, φλύκταινες, αλτσχάιμερ και αυχενικό.

Η λύση για αυτό το ντεγκαβλέ σημάδι είναι να πέσει βόμβα στα εργοστάσια παραγωγής άσπρων καλτσών-πετσετέ γιατί οι καταναλωτές των συγκεκριμένων για κάποιο λόγο συνεχίζουν να τις προτιμούν, οπότε κάποιος άλλος πρέπει να τους προστατέψει. Επίσης και εκείνα τα κοντά καλτσάκια που αφήνουν τον κρύο αέρα να περνάει μέσα στο παντελόνι και να κάνει τις τρίχες να σηκώνονται.

- Και πάμε Σούλα μου στην Μπαρμπαρέλα και να φωσφορίζει η άσπρη η κάλτσα η πετσετέ του Μάκη. Μαλλιά κουβάρια γίναμε. «Καλά ρε...», του λέω, «δεν ντρέπεσαι να φοράς ακόμη τέτοιες; Κι άντε δε ντρέπεσαι, τους σιδηρόδρομους δεν τους φοβάσαι; Σε λίγο καιρό θα σου κόψουν το πόδι και θα περπατάς σαν τον καλόγερο τον Ρώσο, τον τέτοιονα μωρέ».
- Και τι σε είπε;
- «Ποιον λες; Τον Ρα-Ρα-Ράσπουτιν;»

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Εχεχεχε!

#2
iron

βρε κνάσο, βρε πουλάκι μου, εσύ μικρό παιδί, πού διέαλο την ξέρεις την μπαρμπαρέλα και τον ράσπουτιν;;; Μόνο μη μου πεις πως υπάρχει ακόμα η Μπ. και πως ακούγεται το τραγούδι!

#3
Vrastaman

Το ίδιο σκέφτηκα, Ιρον χεχε!

#5
iron

και δεν απαντάει το κωλόπαιδο, είδατε; θέλει να μας αφήσει με την απορία.

#6
knasos

Έλα ρε! Σας την έσκασα! Λοιπόν, τα πράματα έχουν ως εξής: Εγώ, ο Μπαρτ Σίμπσον και ο Μπέντζαμιν Μπάτον πάσχουμε από την ίδια αρρώστια γιατί γεννηθήκαμε γέροι. Αλλά εγώ και ο Μπαρτ συμβουλευτήκαμε γιατρό και μας έδωσε χάπια για να φαινόμαστε περίπου στην ηλικία που πραγματικά είμαστε. Αλλά ο μαλάκας πήρα κατά λάθος παραπάνω από ότι έπρεπε και έμεινα να φαίνομαι στην ηλικία που φαίνομαι. Η πραγματική ηλικία μου είναι 63, όσος δηλαδή και ο μέσος όρος ηλικίας των χρηστών του slang.gr από ότι είδα :Ρ

#7
GATZMAN

Oλοι εδώ μέσα συνταξιούχοι είναι γιαυτό και έχουν το χρόνο και γράφουν.....χεχεχε

#8
iron

βρε, καλά τον είπα κωλόπαιδο!

#9
Vrastaman

Φύγε, Κνάσε, φέρω δαγκάνες!

#10
Galadriel

Α, ρε, δε φταις εσύ... Εγώ φταίω που καθόμουνα και σου μιλούσα ευγενικά περί τι ωραίο χιούμορ που έχουν όλοι στο σλανγκ, αντί να σε στριμώξω κάτω από τις σκάλες στο μετρό να μάθεις να σέβεσαι 63αρη αχαχαχαχ κνάσε δεν θα σε πετύχω;

#11
iron

να τον στριμώξεις πώς ακριβώς, αν επιτρέπεται;... και μετά περιμένεις να σεβαστεί τους 63άρηδες; καλά!

#12
Galadriel

αχαχαχαχα ιρον, ο σεβασμός είναι αξία υπερτιμημένη... πάντως, παρόλο που το στριξωξίδι το χα στον νου μου σε κάτι με μπατσίδια και κλωτσιές, το θέμα μπαίνει σε άλλη διάσταση αχαχαχαχα

ΥΓ το προηγούμενο σχόλιο έπρεπε να είχε την μορφή «να μάθεις να σέβεσαι, 63άρη, αχαχ» κοζ δήλωσε ότι είναι 63άρης ο ίδιος :)

#13
Galadriel

Βράστα το μήδι σου οδηγεί σε παράφραση των λόγων μου,όπως διευκρινίστηκαν στο προηγούμενο σχόλιό μου και οδηγείς τον κνάσο και τους υπόλοιπους αναγνώστες σε άλλη διάσταση. Κνάσε οι προθέσεις μου είναι αγνές, θα σου ρίξω ένα αγνό βρωμόξυλο στον ποπό. («Αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα» χαχαχαχαχαχαχαχα).

#14
Vrastaman

Μπαίνουμε σε barely legal χωράφια χεχεχε

#15
Galadriel

Τιθερε ζουλιάρη βράστα, πλάκα πλάκα ο κνάσος είναι σειρά με τον γιο μου, σο...

#16
Vrastaman

Tο΄πε ο Lennon, το διασκεύασε και ο Ferry!

#17
knasos

Εγώ κρατάω μόνο τα αμφίσημα θετικά από τη συζήτηση. Γιατί άντε να σε πουν milfάκια αλλά όταν σε πουν gilfάκια ε, κάπου χοντραίνει το πράμα.

#18
iron

καλά τον είπα κωλόπαιδο, ξαναλέωωωω...

#19
Galadriel

χαχαχαχ ιρον δεν σταματάει πουθενά το μωρό λέμετε... [αν και εμένα μου φάνηκε ότι στεναχωρέθηκε κάπως, σόρρυ βρε κνασούλη,λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα λεβέντη μου, μην παρεξηγάς τα παπούδια :) ]