Δεν υπάρχει γυναίκα άνω των τριάντα που να μην έχει πει έστω μια φορά αυτήν την φράση. Φυσικά αναφέρεται στους άντρες και σημαίνει ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι όσον αφορά τα ελαττώματά τους, δηλαδή όλοι οι άντρες τα ίδια κουσούρια έχουν.

Βρε να μην υπάρχει ένας να ξέρει σημάδι! Ο άντρας μου κατουράει έξω από την λεκάνη, ο γιος μου σημαδεύει το χαρτί υγείας, ο αδερφός μου σημαδεύει το αποσμητικό, απαπα! Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.

φεμινιστική κουζίνα (από xalikoutis, 11/04/09)(από Vrastaman, 11/04/09)

Βλ. και A.M.A.B

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

H Vrastawoman με έχει εκπαιδεύσει και κάθομαι. Ένα γουρούνι λιγότερο.

#2
TOTINA

Τα συγχαρητήρια μου στην κυρία σας και να μας πει τάχιστα τον τρόπο πώς τα κατάφερε, έχω κάτι άντρες να εκπαιδευσω μπας και γλιτώσω λίγο από την χλωρίνη.

#3
Vrastaman

Χρησιμοποίησε την μέθοδο Ludovico.

#4
TOTINA

προχώρα στο παρασύνθημα μεγάλε, δώσε πλήρη περιγραφή της μεθόδου, θεάρεστο έργο θα επιτελεσεις

#5
GATZMAN

Να μας πει και για ποιον Λουδοβίκο πρόκειται.

#6
Vrastaman

Περισσότερα στο Κουρδιστό Πορτοκάλι του Κιούμπρικ!

#7
iron

μια φίλη μου λέει το εξής καλό:
«Όλους, μία μάνα τους γέννησε...»

αχ ρε βράστα, τι έχεις τραβήξει και συ σε τούτη τη ζωή!

Η έκφραση θυμίζει το Όλα τα πτώματα έχουν το ίδιο χρώμα του Βιαν

#8
GATZMAN

#9
GATZMAN

φωτοτυπία ρε χαλ

#10
Galadriel

@χαλικού - μήδι 1 - ξεπετσιασμένες γουρουνοκεφαλές; ή γλυκό από μάρζιπαν σε περίεργη έμπνευση ζαχαροπλάστη (χμμ αν και επειδή βλέπω γύρους γύρου-γύρου μάλλον πέτσα είναι. Και το τρώνε αυτό; Ή το αφήνουν να σαπίσει όπως αξίζει σε κάθε γουρούνι;

#11
xalikoutis

xaxa mes , μετά από αυτό οντως έχεις δκαίωμα να αμφιβάλεις.... πιστεύω πάντως ότι το μύδι είναι τεκμήριο για τα θύματα της φεμινιστικής πολιτιστικής επανάστασης, κάπου στην μακρινή Κίνα

#12
iron

@μες, υποθέτω εννοείς σε κάθε «γουρούνι» -γιατί τα απλά γουρουνάκια δεν φταίνε σε τίποτα!

#13
Galadriel

Ε, πως δεν φταίνε, δηλαδή που κυλιούνται μέσα στις λάσπες και στους βούρκους και τρώνε ό,τι σκατά τους κάτσουν από δίπλα, δεν φταίνε; Γονιδιακό γονιδιακό οκ, αλλά πώς δεν φταίνε; Φταίνε!

#14
TOTINA

Ψιτ! Ανδρες! Αν σκεφθείτε ότι το γουρούνι έχει οργασμό που κρατάει μισή ώρα, μάλλον φιλοφρόνηση να το θεωρείτε όταν σας αποκαλούν έτσι, χαχα!

#15
beth

εχω να κανω μια ενσταση για το πιτσιλισμα!φταινε και οι λεκανες!οι περρισοτερες λεκανες ειναι στα στανταρ των διαστασεων οπως πριν δεκαετιες, οπου ολοι ηταν -10 ποντους κατα μ.ο. στο υψος.επισης πολλες λεκανες εχουν τη γουρνα -πως στο πουτσο λεγεται εκει που ειναι το νερο- προς τα μπροστα και η λεκανη εχει κλιση προς τα πισω.σαν αποτελεσμα εχουμε α)τα παλαια στανταρ με τα χαμηλα υψη μειωνουν την γωνια που μπορει να κατουρησει ενας ψηλος αντρας(1,90 ειμαι και πρεπει να σπαω τη μεση μου προς τα μπρος!)
β)ο χαζος σχεδιασμος της γουρνας με τη χαζη κλιση επιδεινωνει τα πραγματα και οτι αστοχει πιτσιλαει περρισοτερο
Οποτε ας σταματησουμε με αυτο το αστειο!Δεν φταιμε εμεις αναγκαστικα αλλα και οι κατασκευαστες που ξυνονται και μας εμπαιζουν!

#16
dryhammer

Υπάρχει η λύση που την πρωτοείδα σε τουαλέτα μπάρ επί γερο-Πρίαμου. Ζωγραφίζεις μιά μύγα στά όρια του νερού της λεκάνης. Όλοι ασυναίσθητα τη σημαδεύουν (όχι μόνο οι μεθυσμένοι).