Για κάποιον περίεργο λόγο αντί να θεωρείται ως θετικό προσόν, θεωρείται ως έσχατη βρισιά. Φαίνεται ότι προτιμάμε να ξεφραγκιαζόμαστε στις πουτάνες, παρά να κάνουμε οικονομία.

Υποθέτω ότι στα πλαίσια σλανγκάζ ο πρώτος βαθμός είναι η καριόλα = αυτή που πάει με όλους εκτός από μένα, ο δεύτερος η πουτάνα, δηλαδή αυτή που πάει με όλους, και ο τρίτος η φτηνή πουτάνα, δηλαδή αυτή που πάει με όλους σε εξευτελιστικές τιμές. Βλ. παράδειγμα.

Αγγλιστί: cheap whore.
Αντώνυμο: πόρνη πολυτελείας, τουρίστρια.

Βρις-οφ σε ζευγαράκι που δεν διήλθε επιτυχώς το στάδιο του ρονταρίσματος:
Τι νομίζεις ότι είσαι; Μια πουτάνα είσαι, μωρή καριόλα! Και μάλιστα φτηνή πουτάνα!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

Μπα η έσχατη σχετική βρισιά είναι πουτάνα που πληρώνει για να την πηδήξουν χαχαχαχ το χω ακούσει σε μια απίστευτη έκδοση αλλά είναι Μ. Παρασκευή και, ακόμα και εμένα που δεν νηστεύω, δεν μου πάει να κάνω πλήρη αναπαραγωγή.

#2
iron

κάποτε είχα αναφέρει σε σχόλιο λήμματος (ποιου, έλα μου ντε) ότι υπήρχε γκόμενα των 90ζ, μπάζο βέβαια κλπκλπ, ζάπλουτη τρελή μοναχοκόρη, που τριγυρνούσε στα κλαμπάκια και πλήρωνε ταρίφα «πολυτελείας» για να πάρει πίπες σε θαμώνες. και παρόλα τα λεφτά που προσέφερε, τους παρακάλαγε κιόλας. (εντάξ, μία μόνο κακή λέξη είπα κι αυτή έχει κι άλλη έννοια οπότε κλπκλπκλπ Τζίζα κάηκα πάλι στην κόλαση ή ου;)

#3
GATZMAN

Α λα χάπενινγκ.