Πηδάριθμος: το σύνολο των ερωτικών συντρόφων ενός ατόμου.

Διασταυρωμένη αλήθεια: οι άντρες δίνουν πάντα μεγαλύτερο πηδάριθμο από τον πραγματικό (για ευνόητους λόγους), ενώ οι γυναίκες δίνουν πάντα μικρότερο (για ευνόητους λόγους).

- Τι πηδάριθμο έχεις;

Aπό εδώ στο lexilogia.gr

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Πολύ καλό. Αστρασπέκια

#2
Hank

Καλό! Έχετε δει το «ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας», όπου ο Φλορεντίνο μέτραγε τον πηδάριθμό του μέχρι να φτάσει στο μεγάλο αμόρε της ζωής του; Ήταν κάπου στα εξακόσια κάτι ο πηδάριθμος.

Σημειωτέον, ότι, όπως λες, ο πηδάριθμος παθαίνει και πληθωρισμό (στους άντρες), αλλά και «πέφτει» στις γυναίκες.

#3
ο αυτοκτονημενος

kalo

#4
iron

μπααα, και οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερο, αμέεε!

#5
iron

θυμίζει καλοβυρνιά αυτό (αλλά έψαξα το Πλαθολόγιο και δεν είναι)

#6
GATZMAN

>μπααα, και οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερο, αμέεε!
Ρε τι μαθαίνει κανείς

#7
Galadriel

Τι μαθαίνει κανείς; Η εμπειρία της ζωής γκατζ. Μετά τις πρώτες δύο φορές που λες τον πηδαριθμό σου και σε κοιτάνε από δύσπιστα μέχρι χλευαστικά, τον τροποποιείς ανάλογα είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα, νομίζω;

Γαμάτο το λήμμα. Και το ίδιο θα λέγαμε όλοι Ενοοζ ακόμα και αν έδινες το λινκ που το βρήκες (http://www.lexilogia.gr/forum/showthread.php?t=602&page=5).

#8
GATZMAN

Από προσωπική εμπειρία, έχω δει, πως η τροποποίηση που κάνουν οι γυναίκες είναι προς τα κάτω. Αλλά ωστόσο γιατί να μην ισχύει και το ανάποδο;Οσο ζει κανείς μαθαίνει.

#9
Galadriel

Βρε γκατζ υποτεθείστω ότι κάποιος γνωρίζει μια κοπέλα στα 30 της και κάνει κατάσταση. Αυτή λοιπόν έκατσε και είναι παρθένα (συμβαίνουν αυτά, σπανίως αλλά συμβαίνουν). Έρχεται η κουβέντα και παίζουν τα εξής σενάρια:
1. Του λέει αλήθεια («δεν έχω κάνει ποτέ σεξ»).
2. Του λέει ψέματα ανεβάζοντας κατά πάνω («ναι έχω πάει με έναν, με κανα δύο γουοτέβα»).
Σε ποια από τις δύο περιπτώσεις είναι πιο πιθανό να φύγει ο άλλος τρέχοντας;

#10
knasos

Καλά Mes αυτό το θρέντιο από το λεξιλογία με έστειλε αδιάβαστο (και ήταν και σημαντικές οι εξετάσεις...)! Έχει και γαμώ τους όρους μέσα, δεν είναι σλανγκ αλλά και πάλι ίσως κανα δύο να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.

Τώρα για τον πηδάριθμο, για να αποφύγω το οφ τόπικ, συμφωνώ με την πλειοψηφία. Και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη.

#11
GATZMAN

Α βρε Μεσουλίνι

Σύμφωνοι για αυτό που λές (για το μεγαλύτερο % των ανδρών).

Αλλά οι περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να συμβούν τέτοιες περιπτώσεις σαν αυτή που λες, νομίζω πως έχουν μικρή πιθανότητα εμφάνισης. Συμφωνούμε για την πιθανότητα εμφάνισης της συγκεκριμένης.

Θεωρώ δηλαδή, πως η φράση «και οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερο», είναι φράση που αναφέρεται στις εξαιρέσεις. (πού σίγουρα υπάρχουν.)

#12
Galadriel

Επίσης γκατζ παίζει πάντα και το θέμα σύγκρισης ανεξάρτητα από φίλο. Αν σου πει εσένα η άλλη «ε, δεν έχω πάει και με πολλούς, το πολύ με καμια εικοσιπενταριά» και συ έχεις πάει με 4, τι θα της πεις (με την προϋπόθεση ότι την θες, συνεπώς δεν θα σηκωθείς να φύγεις μόλις ακούσεις το νούμερο).

Επίσης ένα θέμα είναι να σου πει ο άλλος ότι «μετά τις πρώτες 70 σταμάτησα το μέτρημα» - εκεί μαζεύεις τις χλωρίνες, τα μπεταντίν κλπ και ετοιμάζεσαι για απολύμανση - ή φεύγεις. Σο, γιατί να μην σου πει ψέματα;

Γενικώς η συζήτηση «με πόσους έχεις πάει» είναι μεγάλη μαλακία. Αατα.

#13
GATZMAN

Για το τελευταίο σου σχόλιο:
Ολα τα λέιζερ πάνω σου!

Η προηγούμενη μου απάντηση όπως θα πρόσεξες αναφέρεται στο τι θα κάνει η πλειοψηφία των ανδρών, κατά την εκτίμηση μου. (>Σύμφωνοι για αυτό που λές, για το μεγαλύτερο % των ανδρών). Δεν αναφερόταν στο τι θα κάνω εγώ.

Συμφωνώ απολύτως (+++) με την α πράγραφο. Κατανοώ την ψευδή απάντηση στη δεύτερη. Σχετικά με τη β παρ/φο παίζει και το παρακάτω

Υπάρχει μια ταινία του Δαλιανίδη με τη Βλαχοπούλου (Μερικοί το προτιμούν κρύο), που θέλουν να την παντρέψουν με το στανιό, για να πάρουν σειρά τα επόμενα αδέλφια (Ηλιόπουλος,κλπ).

Την σύστηνε ο Ηλιόπουλος σε διάφορους συυναδελφους. Αυτή τους γνώριζε,αλλά έκανε τα πάντα για να τη σιχαθούν. Κάποια στιγμή τη σύστησε και σε έναν ποy ήθελε να μάθει εμμέσως, τον πηδάριθμο της. Κάνω copy paste το συγκεκριμένο κέιμενο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: Και δε μου λέτε κυρία Ρένα; Ε, να... εσείς... ήθελα να πω... έχετε γνωρίσει και άλλους άντρες εκτός απο μένα;
ΡΕΝΑ: Πολλούς άντρες.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: Δηλαδή, τί πολλούς; Περισσότερους απο τρείς;
ΡΕΝΑ: Αχαχούχα... άμα ήτανε μόνο τρείς, θα καθόμουνα τώρα εγώ να ασχοληθώ για τρία αντράκια;
τρείς άντρες, ίσον τίποτα, χρυσέ μου.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: Πέντε;
ΡΕΝΑ: Βάλε.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: Δέκα;
ΡΕΝΑ: Βάλε.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: Πενήντα;
ΡΕΝΑ: Βάλε.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: Εκατό;
ΕΝΑ: Βγάλε έναν.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: Χαίρετε!
ΡΕΝΑ: Στα τσακίδια!

#14
MXΣ

Εγώ πάλι θυμάμαι τα μπάνια... κάθε «βουτιά» μετρούσε για ένα μπάνιο... Σε 10 μέρες, παιδιά τότες, κάναμε πάνω από πενήντα μπάνια...

Μήπως κάποιοι το μετράνε έτσι; Μήπως το μονογαμικός αποκτάει άλλες διαστάσεις; Μήπως πιάσανε οι ζέστες;

(@ironick, μονογαμικός έγραψα, μην το διαβάσεις pliz μαμογαμίκος!)

#15
Galadriel

Σαν το ανέκδοτο με το στοίχημα - εεεε, αυτό δεν πιάνεται, είπαμε πόσες μπορείς να πηδήξεις σερί, τι τον βάζεις - τον βγάζεις και πας στην επόμενη; - καλά, κάτσε να στον βάλω να στον βγάλω και μετά πήγαινε να πεις ότι δε σε πήδηξα αααααχαχαχαχ

#16
iron

παραδόξως διαβασα σωστά, μονογαμικός. Κάτι άλλο διάβαζα λάθος τις προάλλες αλλά δεν το θυμάμαι...