Το ντουφέκι κι ο μπαργαλάτσος, μοιάζουν λόγω:

  • Σχήματος,
  • Βλητικής δυνατότητας,
  • Σημειολογίας περί κυνηγητικής φύσης του χρήστη τους.

Οπότε μιλώντας για ντουφεκιά, μιλάμε για τη διαφυγή ριπών σπέρματος από την κάννη, πεοβόλου όπλου, στο πεδίο της ερωτικής μάχης.

Αντίθετα με την κλασική έννοια της ντουφεκιάς, ντουφεκιάς που μπορεί να επιφέρει το θάνατο, η συγκεκριμένη ντουφεκιά μπορεί να επιφέρει τη δημιουργία, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μιας νέας ζωής.

- Με μια ντουφεκιά, την άφησε έγκυο.
- Τόσο ευθύβολος ήταν, ε;

- Σε ποιο αιδοίο βολής θα ρίξεις ντουφεκιές απόψε;
- Στη Σούζυ, που όταν βλέπει ούζι, σκούζει.

Το...ντουφέκι (από GATZMAN, 27/04/09)Στο 00:09 "και εσύ ντουφέκι φλογερόν πουλί μου" (από GATZMAN, 08/03/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, άγγλοι στρατιώτες που κυνηγούσαν τον Rommel «φορούσαν» καπότες στις κάνες των όπλων τους για να τις προστατέψουν από την άμμο της ερήμου. Η μέθοδος ήταν άκρως αποτελεσματικές και ο Churchill υποτίθεται ότι διέταξε να κατασκευαστούν χιλιάδες τεράστιες καπότες για στρατιωτική χρήση, με την εξής όμως περιγραφή στο πακέτο: «One Condom. Made in England. Size medium»

#2
GATZMAN

Πόσα κενά έχουμε από ιστορία...

#3
ο αυτοκτονημενος

ναι ναι σωστο το εχω ξανα ακουσει ειναι η προπαγανδα που παιζη πολη να φανταστηται οτι τα τουφεκια των γερμανων καρ 98 των ανγκλεζων μκ1,2,3,4
αλα και οι περισοτερες χωρες που κατασκευαζαν τουφεκια με κινητό ουραίο ειχαν κλισιοσκοποια για αποστασεις 2000 μετρα αυτο το εκαναν για ψυχολογικο πολεμο στον εχθρο διοτι ειναι αδηνατον να σκοπευσει ο πολεμοανχομένος η και ο πολυήρεμος φάνταρος 2000 μετρα μακρια

#4
GATZMAN

Αλλα κόλπα!

#5
HODJAS

έβαλε ο θεός σημάδι
παλικάρι απο τη Χίο
κι ο πατέρας του στον Άδη
έφαγε έναν κρύο