Όταν μιλάμε για φοροτεχνικό, μιλάμε για επαγγελματία που προσφέρει υπηρεσίες στους φορολογούμενους, σχετικές με τις φορολογικές τους υποθέσεις, αλλά και για δημόσιο υπάλληλο που είναι αρμόδιος για τον έλεγχο των φορολογικών δηλώσεων και τον καθορισμό του αντίστοιχου φόρου.

Όλα καλά. Μόνο που εδώ, δεν παίζει το παραπάνω job description.

Το πρόσωπο για το οποίο μιλάμε εδώ, μπορεί να μην ξέρει γρί από οικονομικά. Πώς γίνεται;

Γίνεται... Γιατί εδώ... μιλάμε για τη μαστόρα γυναίκα που ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά τα τερτίπια του ανδρικού μορίου, ώστε με διάφορες μαλάξεις και advanced τεχνικές, να μπορεί να απελευθερώσει τον μέγιστο κεφαλικό φόρο κατά τη συνουσία.

Δεν πάει να' ναι ο άλλος εξαντλημένος από την κούραση της μέρας, ή από τις συνεχόμενες επαναλήψεις στο γήπεδο. Ας είναι. Ε και;

Εκεί που τελειώνουν οι άλλες, αυτή ξέρει τον τρόπο και γι άλλες πίστες. Έχει πάντα κι άλλα βέλη στη φαρέτρα για να παρατείνει, την ερωτική απόλαυση.

H κοπελιά δεν είναι τυχαία. Έχει διδακτορικό στο κάμα σούτρα, στο γάμα σούφρα, στο γάμαμουτρα, στο μασάζ στα Γιάννενα, κλπ.

Είναι η... ορθοπεϊκός. Πιάνει ένα απλό μόριο και το κάνει βουκεφάλα, έτοιμο για τη μάχη στα Γαυγάμηλα. Πιάνει ένα παλιοντούφεκο και το κάνει επαναληπτική καραμπίνα. Κι όλα αυτά σεdt.

- Άσ' τα... Πήγα χθες σε ένα μπαρ να πιω ένα ποτάκι και συνάντησα ένα θεοκόμματο, μα τι θεοκόμματο. Πιάσαμε το μπίρι μπιρι. Μετά πήγαμε σπίτι της. Μιλάμε για φοβερή φοροτεχνικό. Άσ' τα... Ρίξαμε τις... επαναλήψεις. Ούτε κι εγώ πίστευα, τι φλοκοπόταμο έκρυβα μέσα μου ... Γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου... χε χε χε...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Είσαι πολύ άρρωστος και διαταραγμένος. Με την καλή έννοια!

#2
patsis

Παίζεις ύπουλα Gatzman, ύπουλα... Πώς μπορεί να μου πάει το χέρι και να σου βάλω λιγότερα από δέκα αστέρια; Θα είναι σα να κλείνω την πόρτα στα κορίτσια των media σου... Λοιπόν, αυτή τη φορά, για λόγους δικαιοσύνης ζητώ την εξαίρεσή μου. Ας ψηφίσουν οι σλανγκίστριες βρε αδερφέ!

#3
GATZMAN

@Vrasta: Ω ναι. Δε μου γράφεις μια αναρρωτική, να μην πάω στη δουλειά σήμερα;
@patsis: χε χε