Αρχαίες φυλές, συγγενείς των Βησιγότθων και των Οστρογότθων αντίστοιχα, που αποσχίστηκαν από τις φυλές τους λόγω της αδιαφορίας τους για τα τσεκούρια και τους πολέμους και της παράφορης εμμονής τους για τα βυζιά και τους γοφούς (κώλους-μπούτια τα πάντα όλα) αντίστοιχα.

Έπειτα από την απόσχισή τους, καταλαβαίνετε ότι, λόγω της πολυγαμικότατης ζωής τους, αφιερώθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη στο αχαλίνωτο πήδημα και σαν φυλή αναμίχθηκε και χάθηκε. Τα γονίδιά τους όμως τα κληρονομήσαμε όλοι και σώζονται μέχρι σήμερα.

Για αυτό και χαρακτηρίζουμε σήμερα σαν Οστρογόφο κάποιον που αδιαφορεί γενικά για το μπούστο και τρελαίνεται με τις απανταχού μπουτοκωλάρες και, ανάλογα, Βυζιγότθο αυτόν που ξεφεύγει με τη θέα των βυζιών και συνήθως δεν μπορεί να κοιτάξει ποτέ μια βυζαρού στα μάτια όταν του μιλάει.

  1. - Τι θα έλεγες για μια ισπανική αγόραρέ μου;
    - Μπα είμαι ξερός Οστρογόφος, οπότε σκύψε και αρχίζω τη λίπανση.

  2. - Γεια τι κάνεις Μπάμπη;
    - Εεε, γνωριζόμαστε;
    - Ε, που να με θυμάσαι φατσικά, προχθές που μου μίλαγες για την ορειβασία μόνο τα βυζιά μου κοίταζες..
    - Σόρρυ, αλλά μπέρδευα τα όρη!

Δες και κωλάκιας, βυζάκιας.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Ετς! Πολύ καλό

#2
beth

Παρόμοια ιστορία είχαν και οι βάρβαροι Μούνοι, εκ της Ανατολής.Ανήκαν στην φυλή των Ούνων και υιοθετούσαν τις ίδιες τεχνικές και μεθόδους, άμεσες και ωμές μεθόδους με ξεκάθαρο στόχο το μουνί.

Ήταν ενα είδος πολεμιστή-τυχοδιώκτη-μεγα μπίχτη όπου βαρέθηκαν τις Ασιάτισσες και πήγαν με τον Αττίλα.Τους έδιωξε όμως γιατί ενώ να γαμάν όλα τα χωριά στο περασμά τους γαμάγαν όλες τις χωρικές στο περασμά τους, ανεξαρτήτου ομορφιάς και ηλικίας.Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να βρίσκουν μουνια.

#3
beth

Έπειτα όμως ακολούθησαν την ίδια πορεία με Οστρογόφους και Βυζιγοτθους και χάθηκαν.Τα χαρακτηριστικά τους όμως υπάρχουν και σημερα, και αποκαλούμε ως Μούνο αυτόν που το νοιάζει μόνο το μουνί σε μια γυναίκα-όπως και να είναι αυτή- και θα το αποκτήσει με άμεσους, ωμούς και ,συχνα, βάρβαρους τρόπους (γράπωμα από τα μαλλιά κλπ)