Κάποιες κλασσικές περιπτώσεις στις οποίες συναντάται ο όρος, αναφέρονται στη συνέχεια.

 1. Μιλάμε για κάποιον που το αίμα του βράζει και αποδεικνύεται πύρκαυλος στο κρεβάτι. Δεν κωλώνει ποτέ και πουθενά, και με καμιά. Κάνει διαρκές update στο θεωρούμενο τσιπάκι της μηχανής του (σε στάσεις, μεθόδους, τεχνικές, προγράμματα, κλπ). Πιστοποιημένα πράγματα. Λέμε τώρα.

2) Μιλάμε για ψωλοπερήφανο, που έχει... την αντίληψη για τις σεξουαλικές επιδόσεις του, που θεωρεί πως είναι μηχανή επαγγελματικών προδιαγραφών. Μιλάμε για κάποιον, που θεωρεί πως, λόγω των πολλών του σεξουαλικών επαφών και της εμπειρίας του, έχει την... τεχνική, τον... χρόνο ξεπετάγματος, τον... πηδάριθμο.

Ωστόσο μπορεί κάποτε να 'ταν κάααπως έτσι τα πράγματα, ενώ τώρα, γέρος γαρ, μπορεί να έχει βγει εκτός εγγύησης, αλλά μα τις χίλιες καπότες, δεν θέλει να το πιστέψει. Θυμάται τις παλιές καλές μέρες και δεν προσαρμόζεται στο στάνταρντ στάτους. Οι αντοχές έχουν πέσει, η μηχανή του ετοιμάζεται για επισκευή και πέταμα, το ντουφέκι έχει σκουριάσει και μοιάζει με νεροπίστολο, αλλά... αυτός το βλέπει... πίτα του παππού. Κάποτε...μπορεί να 'χε μηχανή μ΄αρχίδια, αλλά... τώρα έχει αρχίδια μηχάνημα.

 1. Μιλάμε για ανθρώπους, που θεωρούν πως ο σύντροφός τους είναι μηχανή του σεξ. Κι έτσι, όπως μια μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξαρτήτως των περιστάσεων, θεωρούν πως ο σύντροφός τους, ανεξαρτήτως από τη διάθεσή του, από την κούρασή του, από τη δουλειά που κάνει την ώρα που τους την καύλωσε, πρέπει να ανταποκριθεί και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Λες και είναι μηχάνημα.
 1. Η Νάταλι, που μοιάζει να τα έχει όλα: ομορφιά, λάμψη, ένα σίριαλ στην κορυφή της τηλεθέασης κι έναν πλούσιο αρραβωνιαστικό που είναι κινούμενη μηχανή του σεξ.
  Δες

 2. - Ειμαι 73 και ειμαι ακομα στις επαλξεις (στις πουτανες)!
  - Ειμαι μηχανη του σεξ!
  - Εχω παει με τη μεγαλυτερη ποικιλια γυναικων!
  Δες

 3. Η γυναίκα είναι άνθρωπος, δεν είναι αντικείμενο-μηχανή του σεξ.
  Δες

(από GATZMAN, 12/05/09)(από Vrastaman, 13/05/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Λίγο ακόμα και θα σε βρει τρυφερό κι η Μες! Αλλά θες λίγο ακόμα...

#2
GATZMAN

Κόβομαι με την καρδία ενός μαρουλιού (χωρίς λίνκ). Το άλλο όνομα μου είναι Rio Mare!

#3
GATZMAN

Καλημέρα μηδοκράτωρα

#4
xalikoutis

σκεύος ηδονjής

#5
Galadriel

Α δεν ξέρω για τρυφερό, αλλά το μήδι ένα έπρεπε να μπει εδώ νομίζω... Άσε μας ρε γκατζ να αγιάσουμε πρωινιάτικο εμείς μπροστά σε έναν υπολογιστή κι αυτή γλεντάει ουφ!

#6
xalikoutis

σίγουρα υπάρχει και η παγομηχανή του σεξ

#7
GATZMAN

@mes: Μου θύμισες ένα άπαικτο τραγούδι, που έλεγε η Αρλέττα, το μπάρ το ναυάγιο....Κάπου λέει: Αν θές να αγιάσεις πρέπει να αμαρτήσεις...
Α...Αγία Βαλέρια, σχετικά με το πρωινιάτικο που λες...το λήμμα ανέβηκε κατά τις 1 τη νύχτα. Πρίν ξεκινήσει το σερβίρισμα του πρωινού φραπέ. Αλλά δεν το είδες τότε.

#8
Galadriel

Ωχ παναγία μου, κατάχρηση εξουσίας θα κάνω σε φάση, θα το σβήσω το μήδι να μην καρφώνομαι κάθε φορά που περνάω από δω χαχαχαχααα

#9
GATZMAN

Σβήστο ρε c και αυτό θα ξεφυτρώνει σα φαντομάς, σε διάφορα λήμματα, σχετικά και άσχετα. Λέρναία Υδρα....χα χα

#10
GATZMAN

προς το παρόν έχει παρκάρει στο μμ που 'λεγες το πρωί, δίπλα στη φωνή σου.

#11
GATZMAN

Εχει αράξει και στον καρίτζαφλα, επειδή διακρίνεται έντονα το καρύδι της τύπισσας