Αυτή που τα... καταπίνει όλα!!! Και «στεγνώνει» τον πούτσο τελείως!!!
Αυτή που «μαζεύει» τα χύσια... (Ρουφάει τα πάντα...).

- Τι έγινε ρε συ με την Λόλα τελικά; (που σημειωτέον τα κάνει... ΟΛΑ!!!!)
- Ασε ρε μαλάκα η ψωλοχυσομαζώστρα μιλάμε μου άδειασε τα αρχίδια ... τα ρούφηξε όλα... με πέθανε... Μου στράγγιξε το μεδούλι από την σπονδυλική στήλη... Τα 'παιξα!!! Την καριόλα!!! Δεν μου έχουν ξανακάνει τέτοια πίπα...!!!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
allivegp

Εχμ, στο παράδειγμα ολίγο το γαμήσαμε και ψόφησε (βλ. λήμμα).

#2
Hank

Πάντως, προσεγγίστηκε κάπως μια απάντηση στην συντρόφισσα Μες που στα σχόλια του λήμματος η Άντα που κάνει τα πάντα αναρωτήθηκε τι σημαίνει «τα πάντα», «όλα» κτλ. Την συγκεκριμένη λέξη την άκουσα για πρώτη φορά πριν μερικές ώρες στο συσιφόνι σε σκηνή της τσόντας «Αθλήτριες, ντόπα κτλ»

#3
Galadriel

Έλα μωρέ Χανκ, άλλο το «τα πίνει όλα» (στην τελική είναι και άσμα - είναι must αυτό το video clip, επιβάλλεται να το δείτε - ενώ επιπλέον άντε να μετρήσεις τί βρίσκεται σε ρευστή κατάσταση για να σου πάει το μυαλό) κι άλλο «τα κάνει όλα». Εκτιμάται ότι στα «όλα» του «τα κάνει όλα» περιλαμβάνεται το παρόν λήμμα, αλλά hardly καλύπτει τον όρο, για τον οποίο ακόμα περιμένω λίστα αλλά που.

#4
Hank

Ασφαλώς, έχεις δίκιο, γι' αυτό είπα «κατά προσέγγισιν», απλώς με σύγκινησε ο λυρισμός της ιδέας για «ρούφηγμα της σπονδυλικής στήλης» κ.τ.ό.

#5
Galadriel

I knew it, δεν υπάρχει λίστα για άλλη μια φορά...

Πάντως αναφορικά με το παράδειγμα, είναι μια ακόμα εφαρμογή του σοφού ρητού με το οποίο οι μάνες Ινουίτ κοίμιζαν τις κόρες τους από γενιά σε γενιά «Και να θυμάσαι κόρη μου... τα καταπιείς - δεν τα καταπιείς, πάλι καριόλα θα σε πούνε»...

#6
Dirty Talking

Φαντάζομαι ορισμένα μόνο από τα «όλα», για να σταχυολογήσω λήμματα είναι το κώλο-πίπα (όχι απλώς πίπα-κώλο), η χρυσή βροχή, τα σιμάδια, οι σιφιλιασμοί, το μπουκάκι, το φεϊσμπουκάκι. Ε μετά πάμε σε κοπρολαγνείες, νεκροφιλίες και άλλες καταστάσεις... Δεν νομίζω ότι αυτά τα τελευταία ανήκουν στο «όλα». Ή είμαι πουριτανός...

#7
GATZMAN

Πάντως idea σπεκ για την ιδέα περί στεγνού καθαρίσματος της σπονδυλικής στήλης.