Το τσαντάκι είναι σεξουαλική στάση με μεγάλο φετιχιστικό περιεχόμενο, όπου η γυναίκα παίρνει το σε στύση ανδρικό μόριο παραμάσχαλα.

Στην συνήθη μορφή του, ο άνδρας συνουσιάζεται με την μασχάλη της καθιστής γυναίκας στεκόμενος όρθιος πίσω της έτσι ώστε η βάλανος του πέους να εμφανίζεται εκ περιτροπής μπροστά, δίπλα στο στήθος της. Η γυναίκα με το άλλο χέρι σφίγγει το μπράτσο προς το σώμα της, για να επιτυγχάνεται καλύτερη επαφή.

Η ολοκλήρωση δίνει ένα εξαιρετικό, από εικαστικής πλευράς, αποτέλεσμα, με το σπέρμα να εκτοξεύεται από το εσωτερικό της μασχάλης.

Το τσαντάκι εφαρμόζεται, βασικά, για δύο λόγους:

1) Γυναικεία επιβολή στο ερωτικό παιχνίδι, με σκοπό την ταπείνωση-εξευτελισμό του αρσενικού.
2) Σαν εναλλακτική λύση (το ελάχιστο, δηλαδή, της οποιασδήποτε άλλης) σεξουαλικής επαφής, καθότι το τσαντάκι είναι πιο πετυχημένο αν το κάνουν τροφαντές και πατσουρεμένες γυναίκες, μιας και αυτές έχουν πιο αφράτο και μαλακό δέρμα.

Προέρχεται από την (παλιότερη) συνήθεια να κουβαλούν οι εύπορες γυναίκες κάτι μικρά τσαντάκια σαν πορτοφόλια, βάζοντάς τα λίγο πιο κάτω από την μασχάλη τους.

Συνώνυμα: παραμάσχαλο, μασχαλάτο, τσιμπουκομάσχαλο

- Πόσο πάει;
- Για σένα πούσαι γλυκούλης, ένα πενηντάρι.
- Έχω 17 ευρώ, όλα κι όλα.
- Στεγνός είσαι... ούτε τσαντάκι δεν σε παίρνω...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Με πήγες πίσω, στην παιδική ηλικία, όταν είχα δει ένα γαμάτο έργο του Ψαθά, στο οποίο έπαιζε η ατάκα: Ανοίγει την μεγάλη τσάντα, βγάζει το μικρό τσαντάκι.

Απίστευτο λήμμα, φανταστικός ορισμός

Το τσα(ο)ντάκι Θα μπορούσε άνετα, να εφαρμοστεί κι από φραπεδιάρες, ετς;

Αντε, ώρα να δούμε τώρα, να αποκαλείται η συγκεκριμένη στάση και με όνομα επώνυμης μάρκας τσάντας.

#2
Galadriel

Μάααστα.