Το ποίκιλμα στην μουσική μπαρόκ. (Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...).

Πολύ άδεια μου ακούγεται αυτή η σαραμπάντα ρε Χρυσικόπουλε. Χώσε κανά τζιβιτζιλίκι να 'ουμ!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Κατάλαβα.

#2
allivegp

Στόοοος.

#3
Galadriel

Ωραίος ορισμός «όποιος κατάλαβε κατάλαβε». Ταιριάζει και σε όλα τα λήμματα και μπορείς να τον πάρεις μαζί σου παντού, στο σπίτι, στο γραφείο, στο πάρτι, στην εκδρομή.

#4
acg

Εγω παλι επειδη ειναι γνωστο οτι ειμαι βραδειας καυσεως, δεν καταλαβα Χριστο. Μηπως ο ACDC να μας τα κανει διφραγκα;

#5
Galadriel

Δεν φταίει που είσαι βραδείας καύσεως αγαπητέ - ακόμα και εγώ που είμαι γνωστή για το τεραστίων διαστάσεων υπερφυσικό μου άικιου αυτό τον ορισμό δεν τον κατανόησα συνεπώς ο ορισμός δεν είναι επιτυχής τέρμα.

#6
Galadriel

μουαχαχααα :-P

#7
jesus

δε φάγαμε τα νιάτα μας στα ωδεία για να εξηγάμε περί μπαρόκ σε κάτι τυπάκια τύπου ατσεγκέ που κάνουν επίκληση στους ατσεντετσέ. εγώ κατάλαβα, κ η ατάκα γκοντάρ με καλύπτει πλήρως. αμέ.

#8
Galadriel

Εκατάλαβα μωρέ τζίζα.

Δηλαδή εσείς που φάγατε τα χρονάκια σας στα αιδοία, δεν κάνει να μας πείτε και μας να μαθαίνουμε; Μιλάτε μεταξύ σας με κωδικούς για να μην σας κατανοήσουμε; Δηλαδή πώς την είδατε; Οι κάτοχοι της γνώσης του κόσμου και έχετε ορκιστεί να την κρατήσετε μερικοί εκλεκτοί δεμένοι με όρκο;

Δηλαδή ο άλλος που παίζει μπιλιάρδο που εσύ δεν κατέχεις και ΕΞΗΓΕΙ στους ορισμούς του, τί είναι; Για να μην πω και για ΕΜΕΝΑ βεβαίως, που έφαγα τα νιάτα μου στα τσατ, γιατί μοιράζομαι τις φοβερά πολύτιμες γνώσεις μου, τί είμαι μαλάκας;

Θα την πω την χοντροκουβέντα.

#9
jesus

έφτασε επιτέλους η στιγμή να χωρίσουν οι αμνοί από τα e-ρίφια σε αυτό το σάιτ. αυτοί που ξέρουν ότι, καίτοι γαρμπεί ο βασιλικός δρόμος για τα τσάτρουμ, ο αντίστοιχος για το μπαρόκ ζυγίζει ένα κουάρτο, από αυτούς που πίνουν τζώνυ κόκκινο και απαιτούν τη γνώση στο πιάτο.

εισηγούμαι στο ρουμάνο να αλλάξει σε οριζόντια την κατάταξη εδώ για να φανεί επιτέλους ποιοι είναι εκ δεξιών κ ποιοι εξ αριστερών μου.
ζήρο τόλερανς.
Πιστά δικός σας,
Διογένης Παλλάς.

#10
Galadriel

Ω ναι, μια τιραμισού στο τρία. :-P

#11
jesus

(στο 2, παρακαλώ, το άγιο πνεύμα δεν τρώει ζάχαρες)

#12
iron

ο ποιητής εννοεί το «ποίκιλμα», να υποθέσω, δηλαδή τις τρίλιες και λοιπά μουσικά στολίδια που μεσολαβούν ανάμεσα στους βασικούς φθόγγους της μελωδίας. Το μπαρόκ βρίθει από τέτοια (όπως και η ανατολίτικη μουσική εν μέρει) και το θέμα της ερμηνείας τους στην μπαρόκ μουσική ή το πού και αν θα μπουν (πολύ συχνά ήταν και είναι στην κρίση του ερμηνευτή) είναι από τα μεγάλα μουσικά ζητήματα που σηκώνουν διαφωνίες, καυγάδες, δημιουργούν στρατόπεδα κλπκλπ.

Εκτός αν έχει κανα υπονοούμενο το πράμα που δεν το έπιασα, ξέρω και γουώα;

#13
iron

φίλε aNgUs, έχεις σχέση με μούζικα απ' ό,τι βλέπω ε;

#14
allivegp

Υπάρχουν άλλοι σλανκομουσικάριοι για μια σλανγκομπάντα με σλανγοlyrics; Μουά βάζει το μπάσο: ροκιές, μπλουζ κι έτς.