Από το battery = συστoιχία όπλων (κανονιών) που είναι τοποθετημένα σε ένα πλοίο (παλαιό - ξύλινο). Την ώρα που η συστοιχία βάλλει κατά του εχθρού από την μια πλευρά, λόγο αντιδράσεως η άλλη πλευρά γέρνει (μπατάρει) ελληνιστί.
Μπαταρισμένος είναι ο γερμένος (φυσικά ή πνευματικά)
Φυσικά = κάποιο ελάττωμα, μεθυσμένος, μαστουρωμένος, συγκαμένος, ελεφαντίαση στους όρχεις και περπατώ και γέρνω λες να τον παίρνω και ό,τι άρρωστο κατεβάσει ο νους σας.
Πνευματικά = ο έχων πνευματικό κώλυμα (στο τι ;;;;; το αφήνω στην φαντασία του κάθε ενός από εσάς).

Μπατάρουν και τα αυτοκίνητα.

- Ρε για κοίτα τον Μιχαλάκη... πώς περπατάει έτσι, ρε σα μπαταρισμένος πάει!
- Δεν είναι τίποτα, θα του πέρασει, χθες ήταν με την Μαρία την κουτσή και έκαναν κουτσό γαμήσι.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Ελα ρε...από κει βγάινει; Σπέκια και ρισπέκια!

#2
ο αυτοκτονημενος

ρε φιλε στο παραδειγμα μου θα αναφερωμουν στον ορισμο που ειχα ανεβαση στο παρελθον (το κουτσο γαμηση) και δεν τον βρισκο τι γινετε εδω ρε παιδη μου πολη μαγικη εικονα παιζη (τωρα το βλεπετε τωρα οχι) για τσεκαρε και εση μηπος και δεν βλεπω καλα )

#3
GATZMAN

Τι να σου πω;Δε βλέπω κάτι

#4
Galadriel

FYI υπάρχουν και ορισμοί που δεν εγκρίνονται.

#5
ο αυτοκτονημενος

@ Mes 1 τοτε πρεπει να μην εμφανιζοντε καθολου και αφου εγκριθουν να ανεβενουν ποιο το νοημα να ειναι ανεβασμενοι 1 μηνα και μετα να κατεβενουν
2 γιατη δεν ενημερωθηκα ;

#6
Galadriel

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το θέμα. Θέλεις ξεχωριστή μεταχείριση;

#7
patsis

Με τι κριτήρια δεν εγκρίθηκε ο ορισμός; Ένας μοντ αποφασίζει ή κάπως αλλιώς; Ρωτώ από ενδιαφέρον, μην τολμήσει κανείς να πατήσει στην ερώτησή μου και να φουντώσει καμιά φωτιά θα τον δαγκώσω.

#8
Galadriel

Νοπε. Οι περιπτώσεις διαγραφών είναι ελάχιστες αριθμητικά ειδικά αν τις πάρει κανείς ποσοστιαία σε σχέση με το σύνολο του αριθμού των λημμάτων.

Σύμφωνα με την διαδικασία αν κάποιος μοντ εντοπίσει ορισμό που κατά την άποψή του δεν συνάδει, προτείνει την διαγραφή του και συζητιέται από όλους τους μοντς. Το ίδιο συμβαίνει σε περιπτώσεις μηδιών κ.λπ. - οτιδήποτε ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα του σάιτ ή αν δεν προσφέρει κάτι επί της ουσίας. Συνήθως αποφασίζεται διαγραφή όταν υπάρχει ομοφωνία των αρμόδιων.

Άλλο;

#9
patsis

Thanks. Ενημερώνετε τον συντάξαντα;

Σημείωση: Αντιλαμβάνομαι ότι ζητάω πολλά, περισσότερα από ό,τι θα περίμενε κανείς από τις πρακτικές και την «πολιτική» ενός εθελοντικού και ερασιτεχνικού site. Είναι όμως για καλό λόγο. Γιατί το ίδιο το σάιτ, έτσι όπως το γνώρισα από τον Μάρτιο φέτος, ήταν ήδη ιδιαίτερα αξιόλογο στη λειτουργία και την επικοινωνία των μελών του και στη δημοκρατικότητα των διεργασιών του. Αν ήταν γενικώς μπάχαλο δεν θα διατύπωνα τις παραπάνω ερωτήσεις.

#10
allivegp

Και πώς θα μάθουμε οι υπόλοιποι τί είναι το κουτσό γαμήσι;

#11
johnblack

Σωστό. Μήπως εμπεριείχε κάποιου είδους ρατσιστικό σχόλιο για τους κουτσούς, γενικά τα ΑΜΕΑ; Λέω τώρα.

#12
Galadriel

Εκτιμάται ότι ο συντάξας ξέρει τί ορισμούς έχει ανεβάσει όπως ξέρει και ότι όσο κάποιο του είναι με γκρι ιτάλικς είναι υπό έγκριση και όχι εγκεκριμένο. Αλλιώς δεν θα λεγόταν υπό έγκριση, θα λεγόταν υπό διόρθωση ή κάτι. Σο, ή θα εγκριθεί ή δεν θα εγκριθεί. Και εφόσον δεν εγκριθεί ο συντάξας μπορεί να εκφράσει τα ερωτήματά του ή τις ενστάσεις του με πιμί στο mods, όλοι ξέρουν να γράφουν πιμί (νομίζω), αντί να το κάνουμε λαϊκό δικαστήριο, όπου οι μοντς, που τους βγαίνει η παναγία για να μην βγάζει ο κόσμος τα μάτια του όταν μπαίνει σε αυτό το σάιτ, καλούνται να απολογηθούν ή δεν ξέρω γω τί και να δώσουν απαντήσεις σε υποθετικές ερωτήσεις.

Πραγματικά δεν κατανοώ για ποιο λόγο γίνεται καν αυτή η κουβέντα για θέματα αυτονόητα.

Επειδή τώρα σας έπιασε περιέργεια προφ για το θέμα του συγκεκριμένου λήμματος, φαντάζομαι ότι ο συντάξας θα μπορούσε να σας εξηγήσει σε πιμί. Και, όχι, δεν ήταν κάτι το τρομερό, ανατριχιαστικό ή δεν ξέρω τί, απλά δεν κόλλαγε.

#13
patsis

Καλά βρε συ mes, μη βαράς! Όπως προείπα η δημοκρατικότητα σε αυτό το σάιτ είναι σε αρκούντως έως πολύ καλό επίπεδο και η συνεργατική και ανθρώπινη ποιότητα των συμμετεχόντων σε γενικές γραμμές το ίδιο. Για μένα που ρωτάω ήταν ζήτημα κατανόησης και διαφάνειας, αυτό μόνο τίποτε άλλο. Εκτιμώ το ότι απαντάς και, αν θέλουν, είναι χρήσιμο να τοποθετηθούν και οι άλλοι μοντς που συσκεφτήκατε για αυτό. Αλλά αν πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται, δεν θα μαλώσουμε, ουφ! Τα όριά που μου θέτονται θέλω να ξέρω προσωπικά στο τι γράφω, αντε, το έκανα πιο λιανά.

Χέστηκα για το κουτσό γαμήσι. Νομίζεις πως δεν καταλαβαίνω τι κόπος είναι το μοντιλίκι; Που άλλωστε δεν πληρώνεται ούτε κυριολεκτικά ούτε μεταφορικά; Πάντα μιλώντας για τον εαυτό μου, έιναι κάτι που δεν έχω ή δεν θέλω να προσφέρω στους συσλανγκιστές μου, ενώ εσείς το κάνετε. Ήμουν άλλωστε προσεκτικός στην διατύπωση του ερωτήματος, έτσι δεν είναι;

Τεσπα, επί της ουσίας κρατώ το ότι ήταν μια παπαριά λήμμα/ορισμός και, αν έπρεπε να προαπολογείστε σε κάθε τέτοια περίπτωση, θα χανόταν η μπάλα.

Επαναδιατυπώνω: Το ότι ρωτάω και ενδιαφέρομαι είναι γιατί μου αρέσει το σάιτ και, αν και καινούριος εδώ, το πονάω ελαφρώς. Όχι γιατί θέλω να κάνω τον έξυπνο.

Συγχωρέστε με αν έχω ύφος, έχω πιει και δυο σαββατιάτικα ποτά στην πόλη μου μετά από δυο βδομάδες απουσίας και έχω μια άλφα φόρα.

#14
Galadriel

Κανόνισε να βλέπεις αύριο τί ψηφοδέλτιο θα χώσεις στον φάκελο, ο Κατέλης χρειάζεται την ψήφο σου :-P

#15
ο αυτοκτονημενος

Δεν βλέπω όλους να διαμαρτύρεστε για την αφθέρετη κίνηση των μοντς να αφαιρέσουν αυτό το λήμμα που ήταν γραμμένο από εμένα σαν panos2 (και παρέμενε χωρίς λογοκρισία παρά της 206 καταχωρίσεις που είχα )και αφού με έδιωξαν επανήλθα σαν αυτοκτονημενος και το ξανανέβασα μάλιστα με προτροπή ενός Άλου
Το λήμμα ήταν ανηρτημένο με μαύρα γράμματα άρα και εγκεκριμένο και μετά από ένα μήνα κάποιος προσβλήθηκε και το συζήτησαν και το κατέβασαν χωρίς να πουν τίποτα και χωρίς να επικοινωνήσουν μαζί μου
Έχοντας υπόψη μου ότι υπάρχει και εμπάθεια στο άτομο μου (αποδεικνύετε από την τωρινή και την τότε σαν πανος2 βαθμολογία ) και παρατυπίες από τους μοντς (οπός διαβάζουν τα εσωτερικά μηνύματα από χρήστη σε χρήστη . αυθαίρετη διαγραφή και ανάρτηση σχολιασμών ,
χρησιμοποίηση λημμάτων μου από προηγούμενο ψευδώνυμο σαν πανος2 , και λογοκρισία στο μέγιστο βαθμό καθώς και το κυριότερο απ όλα (που διατηρεί αυτήν τη κατάσταση) η αποστασιοποίηση των άλλων χρηστών (όχι όλον) στο να μη εκφέρουν γνώμη και να το παίζουν αδιάφοροι (με σκοπό να μη τα χαλάσουν με τα φιλαράκια) άρα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν συμφωνούν οι απόψεις μου στην φασιστοειδή συμπεριφορά ορισμένων που την έχουν δει (λόγο εξουσίας) κάπως και καλά
αφού δεν συμφωνώ λοιπόν αποχωρώ από την παρούσα ιστοσελίδα εάν κάποιος-κάποια θέλει να μου απευθύνει το λόγο το email μου εινε panos2@otenet.gr
ευχαρίστως να απαντήσω σε κάθε ερώτηση σας
ευχαριστω πανος

#16
Galadriel

Να σου πω αυτοκτονημένε, πάλι τα ίδια; ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;;; Πάλι κλάμα «με έχουν στην μπούκα μπουχουχουχου», πάλι την είδες επανάσταση «ξεσηκωθείτε αδέρφια κατά του φασισμού»;;; Γαμώτο λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις; Πάλι τα γαμωίδια; ΕΛΕΟΣ!!!

Συνεχίζεις να διαστρέφεις την πραγματικότητα προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις... γιατί από όοοολους τους χρήστες δηλαδή σε βάλαμε εσένα στο μάτι και δεν βάλαμε τον πάτση ή τον τζονμπλακ να πούμε μια και χώθηκαν στην συζήτηση και τους έχω πρόχειρους στο μυαλό μου; Μήπως επειδή δεν έγραψε κανένας για τις κουτσές που τους κλωτσάς το ξύλινο πόδι όταν τον έχεις μέσα και τις αφήνεις να ανεβοκατεβαίνουν τρεκλίζοντας ή άλλα τέτοια όμορφα;

Συνεχίζεις να εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι υπάρχουν χρήστες που δεν γνωρίζουν το τί έχεις κάνει σε αυτή την σελίδα και παρόλα αυτά παραμένεις εδώ επειδή ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε ότι θέλει να σου δώσει ευκαιρίες.

Συνεχίζεις να εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι από 2000 χρήστες και βάλε, είσαι ο ένας με τον οποίο ασχολιέται μια ολόκληρη ομάδα μοντς να γράφει διακριτικά πιμί, να συζητάει πώς θα χειριστούν το ένα και το άλλο θέμα που δημιουργείς ώστε να μην διαταραχθεί το κλίμα. Που κάθησα προσωπικά και σου γραψα ένα ολόκληρο σεντόνι αλλά δεν κατάλαβες προφανώς τίποτα; Κι έχεις και τα μούτρα να λες δεν με ενημερώνετε; Εγώ στην ζωή μου δηλαδή δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω από το να σου γράφω σελίδες όπως αυτήν εδώ, όπως την άλλη του πιμί;

Μπαίνεις σε έναν χώρο που έχει κανόνες που ισχύουν για όλους και μιλάς για παρατυπίες - σε ποιανού τον τύπο, στον δικό σου που φερες από το σπίτι σου; Δηλαδή οι κανόνες που ισχύουν εδώ για όλους άμα δεν σ' αρέσουν όταν εφαρμόζονται ξεσηκώνεις επανάσταση; Παρατυπίες έχεις κάνει εσύ από την ώρα που μπήκες εδώ μέσα αλλά έπεσες σε αρχηγό δημοκράτη και ευαίσθητο (κι έχεις και τα μούτρα να τον κατηγορείς).

Άντε πήγαινε να αποχωρήσεις με το καλό. Και φτιάξε ένα μπλογκ να δουλεύει με τους δικούς σου δημοκρατικούς κανόνες, να μιλάς για τους κουτσούς και τους εβραίους και όλα τα άλλα δημοκρατικά σου να ερχόμαστε να τα διαβάζουμε εκεί, γιατί εδώ δεν χωράνε.

ΥΓ Σημείωση για τους υπόλοιπους (πάτση, τζονμπλακ, αλλίβε): το παρόν θα σβηστεί ατόφιο όλο μαζί κανονικά και με τον νόμο μόλις το δείτε γιατί δεν χρωστάει κανείς τίποτα κι αναρωτιέμαι που χρωστάω εγώ δηλαδή με όλα αυτά. Επειδή ρωτήσατε (και καλό είναι σε αντίστοιχες περιπτώσεις να ρωτάτε στο mods γιατί τα κίνητρα όλων δεν είναι αγαθά προφ) και, τέλος πάντων, ήρθε και έδεσε το γλυκό λήμματα που έχουν διαγραφεί είναι σαν αυτό που πείραξε τον δημοκράτη που του διαγράφτηκε (ρατσιστικά και προσβλητικά), ένα που είχε τίτλο «ιεραποστολικό» και ο ορισμός του ήταν ότι αφορά στάση όταν τον παίρνει η κυρία από τον κώλο (έλεος) και κάτι άλλα ασυνάρτητα του στυλ ορισμός: ουγκ, αδκηξφσδκφαξσφ. Σο δεν είναι τυχαίο που τα δικά σας είναι όλα στην θέση τους, νομίζω;

#17
johnblack

Mes πολύ κατατοπιστικό το σχόλιό σου για μας τους νέοπες που αγνοούμε πολλά απ' όσα ανατριχιαστικά (μπρρ..) έχουν συμβεί δωπέρα.

Κατά την εντελώς ταπεινή μου γνώμη ωστόσο, ο πανούλης πρέπει να υπάρχει, διότι προσθέτει ένα άλλο χρώμα, έναν διαφορετικό τόνο, σ' ένα σάιτ όπου - κακά τα ψέματα - όλοι μέσες άκρες κινούμαστε, απ' όσο έχω μπορέσει να κρίνω, σε ένα κοινό πολιτισμικο-κοινωνικο-ιδεολογικό παρονομαστή. Βέβαια θα με πεις και με το δίκιο σου, πως γι' αυτό ακριβώς του δώσατε τόσες και τόσες ευκαιρίες...

Μπορώ να φανταστώ τι περίπου λήμματα ρατσιστικού περιεχομένου θα ανέβαιναν, π.χ. εβραίοι γουρούνια θα γίνετε σαπούνια κλπ και κατανοώ πολύ καλά οτι ειδικά με αυτούς δεν είναι να μπλέκεις με καμία παναγία. Έχω πει όμως και αλλού πως αν δε σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα και πως η πλάκα γίνεται αναγκαστικά πάντα στην καμπούρα κάποιου άλλου...

Δε σου κρύβω τέλος πως σκέφτηκα πολλές φορές να μη στείλω το παρόν σχόλιο, ας πάει στο διάλο, μη πας να μπλέξεις, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες κλπ. Δεν παριστάνω σε καμία περίπτωση το δικηγόρο κανενός αλλά είναι μερικές φορές που αν δεν πω κάτι που θέλω νιώθω θα σκάσω, το χεις καταλάβει. Απλά φορ δε ρέκορντ όλα αυτά. Ούτε είναι ανάγκη να γράψεις κανά σεντόνι για να μου απαντήσεις, ειλικρινά, κατανοώ πως δε μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά συνέχεια. Απλή γνώμη.

#18
Galadriel

Μόνος του άρχισε τα «φεύγω». Νο μορ σεντόνια, όταν το δουν και οι άλλοι δύο, έφυγε το πακέτο σούμπιτο.

#19
patsis

Απεχθάνομαι τις διενέξεις. Τις σιχαίνομαι. Συνήθως προτιμώ να τις επιλύω διπλωματικά ή να τις αποφεύγω. Όταν όμως συμμετάσχω σε μία και τα πράγματα οδηγηθούν σε κατάσταση που δεν αρκεί η καλή διάθεση, είναι προτιμότερη όλη η αλήθεια.> Δε σου κρύβω τέλος πως σκέφτηκα πολλές φορές να μη στείλω το παρόν σχόλιο, ας πάει στο διάλο, μη πας να μπλέξεις, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες κλπ.[/quote] ...ή αλλιώς «ξένη φωτιά μην την ανακατεύεις, μου είπαν.» Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Πάμε όμως:

Αυτοκτονημένε:
1. Δεν με πείθεις για τις προθέσεις σου. Πιστεύω ότι έχεις λιγότερο σεβασμό για αυτήν την μικρογραφία κοινωνίας, το slang.gr, απ' ό,τι θεωρώ εγώ αρκετό.
2. Είσαι δυστυχώς δραστήριος επί των αντιπαραθέσεων και αυτό, σε συνδυασμό με το παραπάνω, φθείρει την ποιότητα της επικοινωνίας, όχι γενικώς και αορίστως (δεν θα σε δαιμονοποιήσω εγώ), αλλά όταν ανακύπτει συγκεκριμένο ζήτημα και διαλέγονται συγκεκριμένοι άνθρωποι που ξοδεύουν χρόνο και σκέψη να τοποθετηθούν.
3. Οι «επιθετικές συμμαχίες» (δικός μου ο όρος) που διαβλέπεις να κατατρέχουν χρήστες κατά βούληση πιστεύω (εγώ προσωπικά) ότι δεν υπάρχουν. Σου είχα πει στο παρελθόν ότι πέφτω κι εγώ σε τέτοιες παγίδες του μυαλού και των συναισθημάτων μου, επομένως δε σε λιθοβολώ γι' αυτό. Οι φιλίες όμως είναι μέρος και αυτής εδώ της αλληλεπίδρασης ανθρώπων. Κάποιοι γουστάρονται μεταξύ τους και δεν μας γουστάρουν εμάς ρε αδερφέ, πώς να το κάνουμε; Θα τους ζητήσουμε τα ρέστα; Θα νιώσουμε μειονεκτικά; Ή θα μετρήσουμε απλά χαμένες ψήφους (μεταφορικά μιλώντας) και θα πάμε παρακάτω;
4. Τα ρατσιστικά λήμματα μπορεί να είναι μέρος της γλώσσας μας ενίοτε. Αν όμως, και όταν αποφασίσουμε να τα διαπραγματευτούμε, πρέπει να το κάνουμε χάριν καταγραφής, με σεβασμό στις ομάδες ανθρώπων κατά των οποίων στρέφονται. Το έκανες; Δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω (θα τα χώσω γι' αυτό στο αφεντικό παρακάτω). Αν όμως δεν ήσουν προσεκτικός είναι θεμιτό να πέσει λογοκρισία (ναι, το είπα, λογοκρισία) διότι το σάιτ έχει από πίσω έναν τουλάχιστο συγκεκριμένο άνθρωπο, το «αφεντικό» που λέμε όλοι χαριτολογώντας, που μπορεί να εγκληθεί (να μηνυθεί) για πλημμελήματα. Και στην τελική, μπορεί πράγματι, δυστυχώς κατ' εμέ αν συμβαίνει (που νομίζω ότι δεν συμβαίνει) να θέλει να έχει λόγο και στις επιλογές και έκφραση των συμμετεχόντων. Άλλο ένα στοιχείο που το συνεκτιμούμε αν θέλουμε να γράφουμε εδώ ή να το παρατήσουμε και να ησυχάσουμε, τά 'χει αυτά η ζωή, έτσι δεν είναι;
5. Η βαθμολογία έχει, όπως το σκέφτομαι εγώ, κάποια κενά στη λειτουργία της. Είχα ρωτήσει στη συνάντα, πήρα κάποιες απαντήσεις, δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά επειδή ένιωσα λίγο χαζός δεν ξαναρώτησα (στη συνάντα γιατί δεν ήρθες να γνωριστούμε; Ήθελα αλήθεια να μιλήσουμε και να σε τσεκάρω από κοντά, κρίνω ευχερέστερα τους ανθρώπους έτσι). Αν μορφοποιήσω τα ερωτήματά μου θα τα διατυπώσω δημόσια και θα περιμένω απάντηση. Αλλά κυρίως: δεν είναι τελικά τόσο σημαντικό ζήτημα! Μεγάλα παιδιά είμαστε ρε αυτοκτονημένε πια! Θα μας ορίσει την αξία μας μια γαμοβαθμολογία στο slang.gr; Και το λέει ένας άνθρωπος που γλυκάθηκε από την αναρρίχησή του στο τοπ20 και τώρα στενοχωριέται όταν χάνει μια θέση. Αν αντιληφθώ παιχνίδια θα ζητήσω εξηγήσεις αλλά αν δω ότι υπάρχουν (αν είναι δυνατόν) τόσο μαλάκες που νοθεύουν τη βαθμολογία (προς τι άραγε;) θα το πω δημόσια, θα γελάσω με την παιδαριώδη κατάντια και, ανάλογα το βαθμό της ξενέρας, θα δω αν θα συνεχίσω ή όχι τη συμμετοχή μου. Μερικοί ίσως να θέλουν να πουν εδώ κάτι για τις σχετικές κατηγορίες εναντίον σου, εσένα του ιδίου που εγείρεις τέτοιο ζήτημα, αλλά εγώ χωρίς στοιχεία δε θα το κάνω.

Mes:
1. [quote=mes]Συνεχίζεις να εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι υπάρχουν χρήστες που δεν γνωρίζουν το τί έχεις κάνει σε αυτή την σελίδα johnblack Ναι mes, δεν τα γνώριζα. Τα υπέθεσα από διάφορα λήμματα και σχολιασμούς (όπως ιδίως ο πανοποντοδότης) όπου όμως έχουν διαγραφεί οι απαντήσεις τού panos2(=αυτοκτονημένος). Ή έπρεπε να διαγραφούν όλες οι τοποθετήσεις ή καμία. Μετά πυροδότησα μια κουβέντα εδώ και ό,τι ήθελα να μάθω το ρώτησα ευθέως. Στη συνάντα έθεσα στο αφεντικό το ατόπημα (κατ' εμέ) της επιλεκτικής διαγραφής και μου απάντησε πως η επιλογή υπαγορεύθηκε από τεχνικούς λόγους (εγώ διατήρησα τις επιφυλάξεις μου για το τελικό αποτέλεσμα, ως μη δημοκρατικό).
2. Αν σβήσεις το παρόν, μετά από λίγο (είτε με τον αυτοκτονημένο που θα επανέλθει με άλλο nickname είτε με άλλον χρήστη) θα συμβούν τα ίδια. Και καλοπροαίρετος να είναι ο άλλος, αν δεν ξέρει θα θελήσει να μάθει (κανόνες λειτουργίας, τι θεωρείται cool και τι όχι) και αν δεν δει με τα μάτια του την ιστορία που έχει πίσω του το ζήτημα θα γίνουν οι ίδιες συζητήσεις και τα ίδια λάθη.
3. Το γαμημένο το μοτίβο της εξουσίας μπορεί να παρεισφρύει σε κάθε ανθρώπινη σχέση, ακόμα και στο μοντιλίκι, μα τι λέω, ακόμα και σε λιγότερο βαρύνοντες και σοβαρούς ρόλους (το Πείραμα το έχεις δει υποθέτω). Όταν ένας άνθρωπος διορθώνει το γραπτό σου και επιλέγει δυνητικά την παραμονή ή την διαγραφή του, έχει εξουσία. Τα υπό διαχείριση εδώ αγαθά είναι, γενικολογώντας και παπαρολογώντας ελαφρώς, σημαντικά (ελευθερία της έκφρασης, συμμετοχή στην κοινωνική ζωή, επιστημονική κατάρτιση και έρευνα). Κάνοντας όμως τις σταθμίσεις μας (ερασιτεχνικό σάιτ, εθελοντικό, διάθεση χαβαλέ που πρέπει να παραμείνει) δεν είναι πια και τόσο εκτεταμένη (η εξουσία σας). Μην ξεχνάτε όμως ποτέ ότι υπάρχει εν σπέρματι. Ψευτοεξουσία, για γέλια πράματα, αλλά υπάρχει.

Παρένθεση: Εδώ ρε παιδιά κωλοφάνταρο ήμουνα και, όταν μου αναθέσανε τις υπηρεσίες της ίλης (επιλοχίας), οι επιλογές και η εθυκρισία μου μετρούσαν σε τρομακτικά (για όποιον τα έζησε) ζητήματα: έξοδοι, άδειες, σκοπιές. Όχι δεν είναι αστείο: έξοδος=ξελαμπικάρισμα και αποϊδρυματοποίηση, άδεια=πατρίδα, οικογένεια, γκόμενα, σκοπιές=αίσθημα δικαιοσύνης στην υπηρεσία, αξιοπρέπεια. Κλείνει η παρένθεση.

Αφεντικό και mods:
1. Αν κάποιος διαβάσει προσωπικά μου μηνύματα θα το θεωρήσω παραβίαση του απορρήτου της αλληλογραφίας μου (το λέω εφορμούμενος από κατηγορία του αυτοκτονημένου, ένδειξη δεν έχω καμία).
2. Αν κάποιος βλέπει ποιος ψηφίζει και πώς, είναι λάθος. Μην το κάνετε. Είναι κομπλεξικό και χαζό.
3. Μπαν στον αυτοκτονημένο; Όχι. Θα σας κοστίσει αρκετή δουλειά παραπάνω σε διορθώσεις και σχολιασμούς όπως τώρα (ναι, ναι, μπορεί να ξανάρθει) αλλά καλύτερα έτσι. Το «χρώμα» και ο «τόνος» του αυτοκτονημένου, αν υπάρχουν, δεν μου αρέσουν και εγώ δεν κερδίζω προσωπικά κάτι. Κερδίζω όμως απαντώντας του (αν θέλω και, πιστέψτε με ήδη μίλησα πολύ) και κάνοντας διάλογο (όταν αυτός είναι εφικτός). Έτσι άλλωστε κερδίζουμε όλοι.
4. Κατά τα άλλα συνεχίστε την καλή και φιλότιμη δουλεία. Είμαι μαζί σας σ' αυτό.

Τοποθετήθηκα επαρκώς;

#20
ο αυτοκτονημενος

@ Mes δεν μουχουυ για κανένα έχω μάθει στη ζωή μου να μην ακούω ότι λένε αλλά ποιος τα λέει
ποτέ δεν κατηγόρησα τον μεγάλο και έχω αποθηκευμένα τα μυν που ανταλλάξαμε σαν πανοσ2 και μίλησε ώριμα και καλά σαν τον πάτσι που εκτιμώ την τοποθέτηση του
@johnblack ε αυτό με τοις κότες όλα τα ευρώ ρε μαυρογιαννη άξιος @ patsis ρε παλιόψαρο καλα τα θετεις
ναι ρε φιλε ηθελα να κατέβω και να συναντηθούμε αλλά χάρηκα με την περιγραφή σου της συνάντησης πρόεκυψε να πάω Καλαμάτα να δω τον αδελφό μου και στο κατέβασμα από βόλο θα ερχόμουν και θα καθόμουν σε ένα ξενοδοχείο και την επομένη θα κατέβαινα στον αδελφό μου αλά άλλαξαν τις ημερομηνίες και δεν μπορούσα να κάτσω Αθήνα 3 μέρες και να κατέβαινα Καλαμάτα (αν προσφερόταν η μες να με φιλοξενήσει ίσως)
1 δεν είναι ψέμα ότι διαβάζονται τα προσωπικά σου μυν κάτι έχει πάρει ο ματις μου (είναι τέχνη η παρατήρηση)
2 βλέπε το (κουτσό γαμηση) λήμμα όταν σαν πανος2 το πρωτόβαλα η μες ρώτησε καλα τη γλύκα της ερωτικής πράξεις μόνον οι κουτσοί θα τη γεύονται και της απάντησα να χρησιμοποιήσει ένα τούβλο κάτω από το πόδι της θέλω να δείξω ότι τότε δεν θίχτηκε τώρα θίγετε;; αυτό λέγετε επιλεκτική ευθιξία η αλεως πως φαρισαϊσμός
όσο για ρατσισμό για σιγά ρε παίδες (κουτσό γαμιση είναι όταν μια κουτσή σκύψει μπροστά και στο κοντύτερο πόδι της έχετε τοποθετήση ένα τούβλο και καθώς της τον χώνετε κλοτσάτε το τούβλο στην προσπάθεια να ισοροπήση πάει πάνω κάτω και αυτό είναι όλο)
μόνο το δάχτυλο μας δεν ακουμπάμε πάνω στους ομοφυλόφιλους και στις γκόμενες τοις περίεργες και έχουν γραφτεί σεντόνια και σεντόνια και δεν διαμαρτύρεται κανείς για ρατσισμό και είμαι ρατσιστής η το Άλο που έγραψα ότι το χάλκινο σύρμα ανακαλύφθηκε από εβραίους που τραβούσαν ένα χάλκινο νόμισμα ο καθένας για πάρτη του είναι ρατσισμός ; δείχνει ότι είναι τσιγκούνηδες
3 βαθμολογία τη πιο απλό κοίτα το παρόν λήμμα το βαθμολόγησαν 5 και οι δυο δεν βαθμολόγησαν το παράδειγμα επειδή έγραφε κουτσό γαμηση
και ερωτάω πόσοι από εσάς ήξεραν από που προέρχεται ο μπαταρισμένος
αναρωτιέμαι δεν είναι επιτυχημένο πρέπει να έχει αρεστά σεξουαλικά σχόλια για να βαθμολογηθεί όσο αξίζει
και γιατί είναι αρεστό το πουτσοκεφαλοκλείδωμα και ανεκτό από τους Μοντ αυτό το λήμμα και οι Φώτο που παραθέτει αυτό δεν είναι τροφή για σκέψη για το πως λειτουργούν οι κρίνοντες
θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που μου έστειλαν μυν από καρδιάς
και τηρώ την ανωνυμία τους αφού το θέλησαν θα προτιμούσα να παρέθεταν τοις απόψεις τους άδω αλά
...........

#21
iron

πάτση και όλοι:
συμφωνώ και γω ότι αυτό το κουβεντολόι πρέπει να παραμείνει προς γνώση όλων των χρηστών και να μην σβηστεί.

για όλ' αυτά τα θέματα έχουνε γίνει άπειρες κουβέντες μεταξύ των μοντς με όλα τα επιχειρήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Και δεν έχουν λήξει ακόμα απολύτως. Συμφωνούμε οι περισσότεροι στο ότι ένας Πάνος2 / αυτοκτονημένος είναι αναγκαίο κακό (και όχι πάντα κακό, εδώ που τα λέμε)

Για τις διαγραφές τώρα:
Κριτήρια για διαγραφές λημμάτων
α. ρατσιστικό περιεχόμενο από πρόθεση και όχι για λόγους καταγραφής
β. ακατανόητα λόγια και ανύπαρκτη διατύπωση
γ. προσωπικές επιθέσεις εναντίον γνωστών του χρήστη ή άλλων χρηστών
δ. πανομοιότυποι (τυχαία) ορισμοί με κάποιου άλλου χρήστη (στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει και συγχώνευση)
και πάντως μετά από επισταμένη μελέτη, χρόνο που αφήνουμε να περάσει και συζητήσεις μεταξύ μας (ποτέ κανείς μας δεν διαγράφει κάτι προτού να ρωτήσει τους άλλους)

Επίσης μελετάται το πώς θα ειδοποιείται ο χρήστης για την διαγραφή του, αυτόματα ή με ΠΜ.
Τα ίδια ισχύουν και για το ΔΠ

Μιλάμε -αυτή τη στιγμή που γράφω- για 24 διεγραμμένους ορισμούς στους 12003, άρα αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για αστείο ποσό!

με εξαίρεση βεβαίως τις -πόσες ήταν- διαγραφές των ορισμών του Πάνου2, οι οποίες έγιναν (μετά από πολύ λάσκα πάλι) επειδή ο ίδιος είχε δημιουργήσει ένα άνευ προηγουμένου χάος στη βαθμολόγηση των βασικών χρηστών (πχ. είχε καταφέρει να κατεβάσει τον Βράστα από την 3η θέση στην 68η, αν θυμάμαι καλά), πράγμα που δεν το αρνήθηκε ποτέ, όσο ξέρω.

παράπονα θα υπάρχουν πάντα και, αν κάτσουμε να κάνουμε, όπως είπε η Μες, λαϊκό δικαστήριο για την κάθε περίπτωση, δεν θα τελειώναμε ποτέ. ή τέλος πάντων δεν υπάρχει ο χρόνος για κάτι τέτοιο, ούτε και λόγος, εφόσον μάλιστα όλοι ανεξαιρέτως οι υπόλοιποι χρήστες έχετε βαθμολογήσει κατακεραυνωτικά τους εν λόγω ορισμούς (άλλος ένας παράγοντας που παίζει ρόλο συχνά).

αν κάτι ξέχασα, εδώ είμαστε.

#22
ο αυτοκτονημενος

α. ρατσιστικό περιεχόμενο από πρόθεση και όχι για λόγους σωστα και αριστα και με βηρισκεις απολυτος συμφονο
για πε και για τους ομοφυλοφυλους (η μηπος εξερουντε απο την ρατσιστηκη συμπεριφορα)
και οσο για τη βαθμολογια δεν την αρχησα εγω την κατωποντοδοσια νομιζω αλα αυτοι που δεν με εβρισκαν αρεστο λογο της ανορθογραφειας μου λογο προβληματος μου (μες δεν κλεγομε παραθετω στοιχεια)

#23
patsis

Points taken αυτοκτονημένε, ευχαριστώ (ειλικρινά) πολύ ironick. Προσωπικά τέλος, πάμε παρακάτω.

#24
iron

οκ, ας βάλουμε όλοι μια τελεία και όχι άνω τελεία. στο αρχείο το θέμα.

#25
ο αυτοκτονημενος

εν ταξι
αλα ρε καλοπεδα μη με κουρδιζετε περαν του οριου του ελατηριου μου κα σπαζομε ολα θα ηταν χωρις παρεξηγηση και οκ απο εμενα αν στελνατε ενα γαμωμυνημα κ να λεγατε ρε παλιο μακακα θα το σβησουμε κ αι κ γαργαλησου και δεν θα ειχα καμια αντηρηση αλα πεστετο μου το συνθυμα και προσοπικα ακομα καλυτερα
δε γουσταρω να πικρενο κ να πικρενομε ειναι χαζο ας χρησιμοποιησουμε τακτ εστω κ ψευτικο μεγαλα παιδια ειμαστε (σωστώπατσις)
sign off

#26
Galadriel

@ πάτση: Είσαι σοφός άντρας. @ ιρον: Είσαι σοφή γυναίκα.
@ αυτοκτονημένος: χα χα χα.

ΥΓ Έχω έναν πόνο στην καρδιά λα λα λα (άσχετο, αλλά εδώ που τα λέμε...).

#27
allivegp

Μια και έγινε λόγος για την ταπεινότητα μου, καλλά, χθες μιλλάμε, χαμός έγινε στη Χαλλκιδική, έχω πάει και αλλλού, αλλλά σαν τη Χαλλκιδική μιλλάμε δεν υπάρχει πουθενά. Οπότε, μόλις επέστρεψα σήμερα λίαν πρωίας ανέγνωσα τας γραφάς που όντως αποκαλύπτουν σε εμάς τους Newtons άγνωστες πτυχές. Γενικά τα κριτήρια διαγραφής λημμάτων όπως παρατέθηκαν από την αϊρόνικ, με βρίσκουν τόσο σύμφωνο που -μεγάλη κουβέντα να μη πω- αν τα παραβίαζα σε κάποιο λήμμα ή σχόλιο μου, θα δεχόμουν τη διαγραφή τους καταπίνοντας το στραγάλι. Τέσπα, το κακό μέχρι τούδε στήναι (δεν είμαι σίγουρος για το στήναι), πάμ΄παρακάτ'.

#28
vikar

Γιά μια στιγμή ρε παιδιά. Επειδή δηλαδή εσείς ξεσκίζετε το ι ν τ ε ρ ν έ τ το σαββατοκύριακο, πρέπει όλες οι καλές συζητήσεις να γίνονται τότε, και μετά «κλείνουν»;... Έλεος.

Για τον πανόδυο τον ίδιο, έστω και ώς αυτοκτονημένο, δέν έχω κάτι παραπάνω να πώ δείτε το σχολιασμό εδώ αν ενδιαφέρεστε για την γνώμη μου εκτός απ' τ' οτι το τωρινό του προσωνύμι μ' αρέσει.

Θέλω όμως οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσω καναδυό πράματα που αφορούν και την αφεντομουτσουνάρα μου εδωμέσα.

Πρώτον:> Πάλι τα γαμωίδια;

Μές Λάθος!... «Πάλι τα γαμοΐδια;» έπρεπε να γράψεις... :-Ρ

Δεύτερον, και σοβαρότερον: Αντίθετα με ότι ίσως συμπεραίνει κανείς απ' τις (σωστές γενικά) σχετικές διατυπώσεις της Μές, για τη διαγραφή ενός λήμματος δέν αποφασίζουμε όλοι οι συντονιστές, αφού εγώ τουλάχιστον πάντα απέχω (διαφωνώ με την πρακτική των διαγραφών).

Τρίτον, όχι τόσο προσωπικό πλέον, πάτσις, καλά τα νομικά που θίγεις (έκθεση του ντίκ, απόρρητο αλληλογραφίας), για να μή ξεχνιόμαστε. Έχε ωστόσο υπόψη οτι το σάιτ λειτουργεί χωρίς ίδιους κανόνες. Ώς και τα «κριτήρια διαγραφής» της ιρονίκ, όσο εύλογα και άν φαίνονται και είναι, διατυπωμένα ώς έχουν δέν αποτελούν απαύγασμα συλλογικής διαδικασίας απ' όσο ξέρω, αλλα μάλλον έμπνευση της στιγμής (ιρονίκ, δέν θέλω να σε αδικήσω, πές μου αν κάνω λάθος και υπάρχει συζήτηση οπου καταλήξατε σ' αυτά τα κριτήρια την οποία έχασα). Η αλήθεια είναι πως η διαδικασία περιορίζεται στην εξέταση κάθε προτεινόμενου λήμματος για διαγραφή, ξεχωριστά, όπως άλλωστε ήδη είπε η Μές.

Για μένα αυτό, η ανυπαρξία δηλαδή κανόνων, είναι υγιές. Επειδή ζούμε σε δυσνομούμενες κοινωνίες, δέ σημαίνει οτι το μικρόβιο των νόμων πρέπει να μολύνει καί αυτόν τον μικρόκοσμο, το σλάνγκ τζι άρ δηλαδή. Θα οδηγηθούμε όμως προς τα 'κεί, όσο συνεχίζουν να υπάρχουν ή να δημιουργούνται κακοί λογαριασμοί --και σ' αυτό καταλαβαίνω τον πανόδυο απόλυτα, μιά και το είχα πάθει κι' εγώ παλιότερα (να εξαφανιστεί ορισμός μου χωρίς καμία εξήγηση), άν και δέν γουστάρω καθόλου την εριστικότητά του απέναντι σε χρήστες που γνωρίζει ήδη οτι θα τσιμπήσουν, και τη διάθεσή του συνεπώς να καλλιεργεί τέοιους, κακούς λογαριασμούς.

Ελπίζω ακόμη οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε «χωρίς κανόνες», με αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αλληλοεκτίμησης, χωρίς να αναγκαστούμε να χάσουμε πολύτιμο δημιουργικό χρόνο, εμείς οι ερασιτέχνες της αργκό ας πούμε, με νομικίστικες παπαριές. Ειλικρινά.

Πάντως, πάτσις πάλι, διάβασα κάπου πρόσφατα οτι απόρρητο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας δέν υφίσταται όπως συμβαίνει με την παραδοσιακή. Μπορείς να μου υποδείξεις (ή όποιος άλλος) σχετικό νόμο αν έχεις υπόψη;

#29
iron

αχ Βικάριε, αχχχ! νόμιζα ότι έχω καλύψει τους διαφωνούντες ή τους εν μέρει συμφωνούντες (πχ τον εαυτό μου) όταν έγραψα ότι «για όλ' αυτά τα θέματα έχουνε γίνει άπειρες κουβέντες μεταξύ των μοντς με όλα τα επιχειρήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Και δεν έχουν λήξει ακόμα απολύτως».

Όσο για τα κριτήρια, δεν τα έχουμε διατυπώσει μαζεμένα κάπου, αλλά έκανα μια σούμα των όσων έχουν ειπωθεί στο μοντουλοφόρουμ και επίσης κοίταξα ένα-ένα τα διεγραμμένα και έβγαλα την συνισταμένη τους, δατς ωλ.

#30
vikar

αχ Βικάριε, αχχχ! Τί καλέ, θέλεις να με δείρεις;!...

#31
Galadriel

Ω ναι, για ελάτε και οι υπόλοιποι μοντς εδώ να αρχίσουμε να διαφωνούμε μεταξύ μας να γελάνε τα παιδάκια τα άλλα. Βίκα σούπω.

#32
vikar

[όχ, αυτή εδώ σίγουρα θέλει να με δείρει...]

#33
Hank

Τα εν μοντουλοίκω μη εν σλανγκοδήμω!

#34
ο αυτοκτονημενος

α ναι αυτο μας ελειπε

#35
Vrastaman

Με το Πάνο στο παρελθόν έχουμε σφαχτεί, και όπως έγραψε η Iron, ο Πάνος και οι δεκάδες σπαστήρες (ό ένας από αυτούς λεγόταν Vrastapesalevri) με έρηξε βαθμολογικά στα τάρταρα. Την εποχή εκείνη είχα εισηγηθεί να διαγραφεί αυτός και όλα του τα λήμματα δια παντός από το site.

Όταν επανεμφανίστηκε ως Αυτοκτονημένος ήμουν άκρως επιφυλακτικός, αλλά διέκρινα με τον χρόνο ότι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να λειτουργήσει ως εποικοδομητικός λημματοδότης. Αντάλλαξα και αρκετά πιμί μαζί του, και τελικά είπα να αφήσω τα φλιτ να είναι φλίτ (let bygones be bygones).

Όσον αφορά το κουτσό γαμήσι εάν ήμουν mod και είχα ερωτηθεί θα πρότεινα να μην διαγραφεί, αφενός επειδή είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πέρα πάσης αμφιβολίας ότι οι κουτσές κάνουν το καλύτερο γαμήσι και αφεδυό επειδή υπάρχουν άλλα πολύ πιο χοντρά λήμματα τα οποία θεωρώ ότι προσβάλλουν το σαϊτ.

Αυτό βέβαια που εξακολουθεί να με χαλάει με τον Πάνο είναι ότι δεν έκανε την αυτοκριτική του για τα πεπραγμένα του ως panos2 και φυσικά τα όσα έγραψε πρόσφατα για τα φουκαριάρικα τα παιδάκια του Πορνηρόσκυλου ....

#36
Vrastaman

PS η γριά μπατάλω ετυμολογειται και αυτή εκ του battle;

#37
allivegp

Για το «στήναι» έχει κανείς άποψη; Κάπου είχα ακούσει τη φράση «Το κακό μέχρι τούδε ....», νομίζω ειπώθηκε σε καβγά μεταξύ παπάδων σε κάποια οικουμενική σύνοδο κι ετς και πετάχτηκε ένας και την ξεστόμισε, αλλά δεν τη θυμάμαι ακριβώς. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει...

#38
iron

βικάρ, όχι, μη, δεν σε δέρνω, σε καλοπιάνω!!!

#39
allivegp

Επίσης, είναι τελικά γαμοΐδια ή γαμωίδια; Μέχρι τώρα ξέραμε το ωίδιον το λευκάζον, ευκαιριακό παθογόνο που προκαλεί μεταξύ άλλων και μυκητίαση του αιδοίου σε ανοσοκατασταλμένα -κυρίως- άτομα.

#40
vikar

Αλίβ, σ' αυτήν την περίπτωση, όπωσδήποτε γαμωίδια!...

Και ιρονίκ, ότι και να λές εγώ δέν βγαίνω απ' την κρυψώνα. Μ.

#41
ο αυτοκτονημενος

σεβομενος τον βραστ που βγηκε και ειπε την γνωμη του (χωρις να με τιμωριση οπος εκανε καποιος αλος βαθμολογοντας τους αβαθμολογητους ορισμους μου και με πηγε 107 απο 75 και απο 3.5 σε 3.36 επιδη ειπα οτι δεν βγενουν να πουν τη γνωμη τους οι αλοι χρηστες αλα μου εστηλαν προσοπικα μυν)
και ακουγοντας το τη τον χαλαει ας πω και εγω την γνωμη μου και ας παιξη ρολο αυτοκρητικης
δεδομενα 1 δεν ειμαι η ημουν τρελος (θα ημου στο φρενοκομειο)
2 ειμαι ανορθογραφος λογο προβληματος (μες δεν κλεγομε) κοπιαρετε τα γραφομενα μου και στον γιατρο για γνωμη
3 οταν προτοηρθα εγραφα οπος και εδω (ανορθογραφα)
και δεχτηκα επιθεσεις και κοροιδια απο αρκετους συνγραφοντες προσπαθησα να το προσπερασω γραφοντας αρκετα και διαφορετικα κοπιαροντας και μερικα να ικανοποιησω αυτους που κοροιδευαν και να παυσουν να κοροιδευουν και κανοντας χιουμορ αυτα που εγραφα ηταν και οριτζηναλ και κοπιες
4 κοπιαροντας ομος (ορθογραφημενα) αυτο τους μπερδεψε πιο πολη νομιζοντας οτι τους κοροιδευω
5 δεν θελησα να μηλησο για το προβλημα μου και ανατπαντουσα στις επιθεσεις που δεχομου συνεχως
6 παρολη την προσπαθεια στα λημματα που εγραφα η κακη βαθμολογια βασιλευε (δεν βαθμολογουσαν τα λημματα αλλα τον πανοσ2)
6 τα πηρα και εγω και με αποδειξεις κακης βαθμολογιας μου αρχησα να βαζω και μερικους μαθητες μου να δημιουργουν λαγαριασμους και απο το σπιτη μου που ερχονταν αναλαβαμε να κατεβασουμε βαθμολογικα και φανερα εναν απο τους τρεις προταγωνιστες της τοτε κοροιδιας κατα το ατομο μου και την ταυτοχρονη ανοδο της δικης μου βαθμολογιας αυτος ηταν ο βραστμαν κατοπιν ειχε σειρα ο ισους και μετα ο πονηρος
7 δεν ειχα αρνηθει την πραξη μου αυτη ειχα την παρισια να το πω δημοσιος
και μαληστα ζητουσα δημοσιως να μου ζητησουν συγνωμη για τις επιθεσεις που δεχομουν 8 ο μεγαλος μου εστειλε καποια μηνηματα τα εχω φιλαγμενα το τη ειποθηκε το ξερω εγω και αυτος
6 σαν αυτοκτονημενος τωρα ξαναδεχθηκα καποια μην απο τον μεγαλο και αρχησα απο την αρχη 7 εως οτου με ρωτησε και ο πατσις αν ημουν ο πανος 2 και εξεθεσα το προβλημα μου αλλα και παλη κοροιδια και αμφισβητηση απο μερικους τωρα με τον βραστμαν αλαξαμε καποια μυν και καταλαβαμε μερικα πραγματα που πεχτηκαν στο παρελθον λυθηκαν παρεξηγεισης και εξηγεισεις δοθηκαν και κατανοηση υπηρξε και απο τοις δυο πλευρες
8 το ιδιο σκοινηκο εχει παιχτη και με αλους 4 παλιους χρηστες αλλα αν δεν παρω το οκ η δεν ανοιχτουν αυτοι εγω κρατω την πρεπουσα εχεμηθια και το σεβασμο στην αποφαση τους να μην πω ποιη ειναι
9 το οτι με εδιωξαν σαν πανος 2 κατ εμε δειχνη αδυναμια και φοβο που ομος σαν αυτοκτονημενος απεδειξα οτι δεν πρεπει να υπαρχει
10 ενας παλιομακακας ειμαι σαν ολους τους αλους λιγο διαφορετκος αλα μακακας
οσο για ρατσισμου και μαλακιες ε ας σοβαρυτουμε λιγο ξερω τη πειραξε τα κοριτσια (το δυο φορες τη μερα)
παντα κινουμε στα πλεσια του αστειου και της πλακας
αυτα και ολα καλα ρε παιδες και οπος λεει και η ιρον εδω ειμασε πανος

#42
iron

οκ, ελήφθη, η προσωπική μου γνώμη είναι κάτι για το οποίο παρακαλώ τους σύμπαντες καθώς και τον αυτοκτόνα προσωπικά: να τελειώσει επί τέλους εδώ το θέμαααααα! εγώ δηλώνω δημοσίως ότι δεν θα ξανασχοληθώ, ούτε σε σχολιασμούς, ούτε στο μοντουλοφόρουμ, ούτε θα απαντώ σε κανένα ΠΜ επί του θέματος, είτε μεταξύ συμμόντς ή μεταξύ άλλων χρηστών, ακόμα κι αν με πρήξετε ή με θεωρήσετε μαλάκω, γαϊδάρα, άπιστη, ακόμα κι αν πάω να σκάσω, ακόμα κι αν με πνίγει το άδικο για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να φανταστώ, ακόμα κι αν πρέπει να σβήσω φωτιές, ακόμα κι αν τεθεί θέμα διαγραφής λημμάτων, λευκό, πώς το λένε, ουδέτερο, ΔΞ/ΔΑ (δεν ξέρω δεν απαντώ), οι τρεις μαϊμούδες των κινέζων. Μόκο.

#43
BuBis

«…ο Στέλιος αναστατώνεται. Έχει αδυναμία, μανία με τις κουτσές γυναίκες- με τα σακατλίκια…» « Είναι καταρχήν εύκολες- δύσκολα τις πλησιάζουνε άλλοι άντρες- πιο ενεργητικές στο κρεβάτι…»

«Γι΄ αυτό κουβαλάει πάντα το τσαντάκι που έχει μέσα το τούβλο- σε μερικούς φαίνεται εξωφρενικό αλλά γι΄ αυτόν είναι ρουτίνα. Ψήνει την κουτσή και την πάει σε καμιά νεόκτιστη οικοδομή. Σε κανένα γιαπί. Εκεί τη γαμάει πισωκολλητά, βάζοντας να πατάει το κοντό ποδάρι της πάνω στο τούβλο- αυτή είναι η εμμονή του. Το τούβλο. Έχοντας το πέτσινο τσαντάκι κρεμαστό στον ώμο, συστήνεται πάντα με τον αφοπλιστικό τίτλο: -Στέλιος, είμαι λογιστής στη Μέλκα…»

«Πολύ βούτυρο στο τομάρι του σκύλου»
Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Eκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ

#44
BuBis

Και αφού με το προηγούμενο μου σχόλιο ήθελα να σας κάνω να δείτε ότι η λογοτεχνία δεν είναι πάντα ρατσιστική αλλά περιγραφική και να δώσω κάποια πληροφορία για το τούβλο που αναφέρει ο κυρ-Πάνος² θα ήθελα όλοι να καπνίσουμε την πίπα της Ειρήνης (Ουκρανή, δέχεται και στον δικό σου χώρο, αν θέλετε στείλτε ΠΜ) με τους στίχους από το Πούσι του κυρ-Νίκου Καββαδία:

Νωρίς μπατάρισε ο καιρός κι έχει χαλάσει .

Σκαντζάρισες , μα σε κρατάει λύπη μεγάλη .

Απόψε ψόφησαν οι δυό μου παπαγάλοι

κι ο πίθηκος πούχα με κούραση γυμνάσει .

Όπως βλέπετε το απόσπασμα, και μπατάρισμα έχει, και λύπη για το όλον της συζήτησης, και τους πίθηκους της ironmaiden και την γνώμη μου για το όλον θέμα (έλειπα το ΠΠΣΚΔ...)

Ειρήνη υμήν!

#45
GATZMAN

Και στη Θεσσαλονίκη έχει οδό Ειρήνης στο Βαρδάρη. Είναι επικίνδυνο όμως να καπνιστεί εκεί η πίπα της ειρήνης.

#46
BuBis

Ποιητικό σε βλέπω, πρωί-πρωί Γκατζ!

#47
Vrastaman

Ποιητής εκ του προχείρου
Έχων τον ιό του χοίρου

#48
GATZMAN

Α...η οδός Ειρήνης, στο Βαρδάρη, παραπέμπει και στο άσμα:
a casa di rene. (με αντίστοιχο νόημα).
Μου έλαχε φίλε, να μη μετατεθώ, στο τέλος της θητείας μου κοντά στον τόπο μου. Και έτσι φύσηξε ο άνεμος κι από Γκασμαδία βρέθηκα στον Λαγκαδά, στο Τάγμα του Καπετάν Μπαρέτη (στην είσοδο της πόλης. Ίσως το ξέρεις). Οπότε έπαιρνα το λεωφορείο για Λαγκαδά, στο Κτέλ του νομού Θεσσαλονίκης (που βρίσκεται πίσω από την οδό Ειρήνης).

#49
GATZMAN

Σωστός, ο Βράστα. Δε σε είχα δει. Υπονοείς ότι φέρομαι σαν μπάτσος;...χε

#50
Jonas

Τώρα διάβασα τα παραπάνω, οπότε ας τοποθετηθώ κι εγώ:
Ειρήνη και δικαιοσύνη, αδέλφια!

#51
allivegp

Βρε παιδιά, στην οδό Ειρήνης δεν βρίσκονται και τα γραφεία της β' βάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη; Άλλες οδοί στην επίμαχη ζώνη είναι οι οδοί Ταντάλου, Σαπφούς κ.α. Κάπου εκεί πολλοί από εμάς αφήσαμε ό,τι πολυτιμότερο είχαμε, πριν φυσικά έρθουν στην αγορά οι πλαστικές, φουσκωτές Λίλιαν...

#52
GATZMAN

Φίλε Αλιβε, δευτεροβάθμια και πορνοβάθμια εκαπίδευση πακέτο...χα χα χα
Από βόλτες σε τέτοια μαγαζιά στην περιοχή (στην περίοδο της θητείας μου, που λεγα παραπάνω), όταν η τσατσά, στο θάλαμο αναμονής, ρωτούσε, από που έιστε και λέγαμε Αθήνα, η μούρη σταυρώνε. Οταν λέγαμε Πειραιά, τα πράγματα αγρίευαν ελαφρώς.

#53
GATZMAN

Οπου σταυρώνε, δίαβαζε στράβωνε

#54
allivegp

Έπαιζε και διαφορά στην ταρίφα ανάλογα με την δηλωθείσα προέλευση; Μιλώντας με τιμές 1990, εμείς οι ντόπιοι αφήναμε από 4,000 ως 7,000 παλιές μεταλλικές δραχμές ανάλογα με τα προσόντα της κοπέλας για μια απλή ξεπέτα.