Κλασική απάντηση με κάποια δόση ειρωνείας στην ρήση γυναικός «στον πούτσο μου». Φυσικά αναφέρεται στο αν της έχει φυτρώσει πέος και όχι βασιλικός.

Χρησιμοποιούταν κατά κόρον στα ογδόντας, εποχή όπου όλες οι γυναίκες προσπαθούσαν να καταχωρήσουν έμπρακτα μια λανθάνουσα ισότητα.

Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε έχει αντικατασταθεί το πέος ως τοπικός προσδιορισμός με το αιδοίο, την κλειτορίδα, τις ωοθήκες αλλά και σε πιο πρόχω καταστάσεις με το δωδεκαδάρχιδον....

Χρησιμοποιέιται επίσης για να αναφερθεί από φίλη σε φίλη όταν κάνει κάτι παράτολμο ή τελείως μαλακία, φέρεται σαν αντράκι, αντροφέρνει, κλπ, χωρίς να προηγηθεί από έναν πούτσο…

Τελευταίως ακούγεται από γυναίκες και η ρήση «και του τραβάω δυό μουνιά» αναφερόμενες στις ενεργές σεξουαλικές σχέσεις με άντρες.

Παράξενο, αλλά καμιά από τις παραπάνω δύο εκφράσεις δεν χρησιμοποιούνται από ομοφυλόφιλες γυναίκες.

  1. Ογδόντας: - Πρόσεχε Μαιράκι, γιατί αν συνεχίσεις έτσι, θα έχεις άσχημα ξεμπεδέρματα* με το αφεντικό…
    - Στον πούτσο μου, μωρέ, τι θα με κάνει ; - Μπα, σου φύτρωσε ;

  2. Τώρας:
    - Πρόσεχε Μαιράκι, γιατί αν συνεχίσεις έτσι, θα έχεις άσχημα ξεμπεδέρματα με τον ρουμάνο
    - Στον μουνί μου, μωρέ, τι θα με κάνει ; Θα με κλάσει τα αρχίδια!
    - …

γυναικείο πέος ή πεος γυναίκα; (από BuBis, 08/06/09)σου φύτρωσε; (από BuBis, 09/06/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
johnblack

Και μια και μιλάμε για ογδονταρίες, ισοδύναμη έκφραση με το «σου φύτρωσε;» είναι το «πως, με δανεικό;». Την ατάκα πέταξε ο μέγιστος Βουτσάς στην ταινία Ο Τελευταίος Άντρας, όταν η φεμινίστρια γυναίκα του κολλητού του, για να του πάει κόντρα, ισχυρίστηκε πως το μόνο που διαφοροποιεί πλέον τους άντρες από τις γυναίκες είναι το οτι οι πρώτοι μπορούν και γαμάνε, ενώ οι γυναίκες όχι προς το παρόν...

#2
Galadriel

Τελευταίως ακούγεται από γυναίκες και η ρήση «και του τραβάω δυό μουνιά» αναφερόμενες στις ενεργές σεξουαλικές σχέσεις με άντρες. Ω ναι. Καθώς και «Καλά ρε μαλάκα και τον άφησες; Εγώ θα του χα ρίξει δυο μουνιά στο μισάωρο» (περί τετραώρου η συζήτηση).

#3
xalikoutis

mes. ανέβασε το όπως και δήποτε

#4
Sir Demetrius Sui generis

Μην το γελάμε όμως διότι και η κλειτορις ένα πέος σε μικρογραφία δεν ειναι;η ουρήθρα του λειπει μόνο...ετσι και πέσουν οι τεστοστερόνες να δείτε τι μακρυνάρι γίνεται!