Αυτοαναφορικώς, όταν μπαγαποντοδότες το έχουν κάνει τάμα η βαθμολογία κάποιου λημματοδότη να μην ξεπεράσει κάποιο πλαφόν. Υπάρχουν ή πρόκειται για αποκύημα άρρωστων Σλάνγκων;

Ο χρήστης Vrastaman δεν έχει περάσει το 4.35 εδώ και κάτι μήνες, παρόλο που τα περισσότερα λήμματά του αποσπούν καθαρά πεντάρια στο επόμενο διάστημα μετά την ανάρτησή τους. Ψιθυρίζεται ότι το γεγονός οφείλεται σε δράση μπαγαποντοκοφτών που του έχουν βάλει πλαφόν το 4.35. Από τρελό και από κάβουρα μαθαίνεις την αλήθεια! Έτσι κι αλλιώς σε μένα η χαμηλή βαθμολογία ταιριάζει στο ταπεινό- χθαμαλό μου ίματζ και δεν μου πέφτει λόγος.

Μπαγαποντοκόφτης εξέρχεται της γιάφκας του (από Vrastaman, 10/06/09)Αμαρτίαι μπαγαποντοκοπτών παιδεύουσι τέκνα (από Vrastaman, 10/06/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Άτυχο το παράδειγμά σου, χαμερπή Κάβουρα, και εξηγούμαι:

Ο κύριος λόγος που βρέθηκα με τόσο υψηλή βαθμολογία οφείλεται σε στρέβλωση. Όταν επί πανοποντοδοσίας οι Ιπτάμενες Βαλκυρίες του panos2 με έριξαν στην 275η θέση, πολλοί διακεκριμένοι συσλαγκιστές έκριναν σωστό και ηθικό να μου πριμοδοτήσουν «διορθωτικά» τα λήμματα. Όπως άλλωστε αυθόρμητα έπραξα και εγώ σε λήμματα συσπαγκιστών που επίσης πληγεί από τον Πανούλη. Όταν ο Ρουμάνος (صلى الله عليه وسلم) επέβαλε την τάξη και αφαίρεσε τις ψήφους του panos2 και των σπαστήρων του δεν αφαίρεσε τις θετικές ψήφους που καλοπροαίρετα δέχτηκα από άλλους σλάνγκους. Εάν είχε ακυρώσει όλες τις ψήφους που είχα δεχθεί τότε, η βαθμολογία μου σήμερα ασφαλώς και θα ήταν κάτω του 4,35.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αποτελώ «τάμα μπαγαποντοκοπτικής» οιουδήποτε, καθώς έχω αμοιβαίο σεβασμό με όλους θαρρώ τους ενεργούς σλάνγκους. Συνεπώς, το απίθανο και υποθετικό ενδεχόμανο μιας «ελαφράς» εις βάρος μου μπαγαποντοκοπτικής στο τόσο υψηλό 4,35 ασφαλώς και δεν θα με χαλούσε ιδιαιτέρως!

#2
Dirty Talking

  1. Δεκτή η παρατήρηση, οπότε παραμένουμε στην διερώτηση αν η τοιαύτη οντότης (σε αντίθεση με τους καβουροσλανγκόσαυρους η ύπαρξη των οποίων έχει αποδειχθεί εμπειρικά και πειραματικά) υπάρχει είναι αποκύημα σλανγκικής φαντασίας. (Παρεμπίπταμπλυ, όταν διαγράφηκε ο Πανούλης εγώ έπεσα βαθμολογικώς, οπότε εικάζω ότι ο Πανούλης ήταν εξαιρετικά ευμενής προς την συνομοταξία των καβουροσλανγκοσαύρων, και ήμουν από τις σπάνιες περιπτώσεις που είχε ευεργετηθεί από πανο(ω)ποντοδοσία. Τέσπα, ρετρό ιστορία).

  2. Σλανγκαρχιδιά: «Ατυχές» το σωστό, όχι «άτυχο».

  3. Βλέπω ότι το λήμμα- ορισμός απέσπασε υψηλή βαθμολογία παρά την εμφανή φτωχή του ποιότητα. Ή υπάρχουν αρκετοί που συμπάσχουν ή τρομοκράτησα ότι θα πέσουν κι άλλοι στις δαγκάνες μου. Χαχα.

#3
Hank

Αν το πάρουμε, πάντως, από λογική άποψη, ακόμη κι αν η μπαγαποντοκοφτική έχει ως αποτέλεσμα ένα δίκαιο εξισορροπητικό αντιστάθισμα, δεν παύει να είναι καθ' εαυτήν «μπαγαποντοκοφτική», οπότε το λήμμα έχει λόγο ύπαρξης ως αυτοαναφορική περιγραφή φαινομένων του σάιτ μας.

#4
patsis

Τ.Ε.Ι. μπαγαποντοκοφτικής;

#5
Vrastaman

@ Cavour

  1. Μα για αυτί και το έβαλα στο ΔΠ ;-)
  2. Αϊ σταντ κορέκτεντ
  3. Κανουροσλαγκόσαυρος την ημέρα και μπαγαποντοκόφτης μόλις μγούν οι νυχτερίδες ; :Ρ

@ Khan

Στην συνάντα τέθηκε και σαν θέμα εάν τελικά πρέπει μα καταργηθεί εντελώς η ρημαδοβαθμολογία και να αντικατασταθεί με κάτι άλλο. Κάτι μου λεει ότι το θέμα αυτό τα συζητηθεί περαιτέρω!

#6
Hank

Δεν είμαι υπέρ της κατάργησης της βαθμολογίας. Είναι «ισότητα προς τα κάτω». Απλώς να έχουμε επίγνωση του σχετικού χαρακτήρα της.

#7
BuBis

Η βαθμολογία θα μπορούσε να καταργηθεί τουλάχιστο για τα λήμματα. Οι ορισμοί κάνουν την διαφορά. Μίλησα...

#8
Hank

Όχι ρε Μπούμπη, πρέπει να βαθμολογείται και το αν ένα λήμμα είναι σημαντικό και η μέχρι τότε έλλειψή του φτώχαινε το σάιτ. Εξάλλου πού θα ξεσπάσουν οι σλανγκαρχίδηδες αν ένα λήμμα δεν είναι σλανγκ, αλλά λεξιπλασία κ.ο.κ.;

#9
Vrastaman

Μακριά από εμάς η ισοπέδωση. Μία λύση (τώρα σκέφτομαι δυνατά διατρέχοντας τον κίνδυνο να εγκεφαλοκλάσω) θα ήταν να βαθμολογούνται τα λήμματα και όχι οι λημματοδότες. Η «ηθική» επιβράβευση των λημματοδοτών θα μπορούσε να επιτευχθεί με άλλους τρόπους, πχ:

Θα μπορούσε ανά τακτά διαστήματα (πχ μηνιαία) να διεξάγεται ψηφοφορία από τους εγγεγραμμένους σλάνκους για το καλύτερο λήμμα ανά κατηγορία (πχ λεξιπλασία, εκφράσεις, σεξουαλικά, κλπ). Τα υποψήφια λήμματα θα επιλέγονται είτε ποσοτικά (π.χ. το πιο υψηλά βαθμολογημένο λήμμα του κάθε λημματοδότη) είτε ποιοτικά (να προταθούν από το σλανγκεπώνυμο πλήθος). Ο κάθε λημματοδότης θα συμμετέχει με ένα υποψήφιο λήμμα ανά κατηγορία. Ο λημματοδότης δεν θα μπορεί να προτείνει ή να ψηφίζει δικά του λήμματα. Η ψηφοφορία θα διαρκεί για 1-2 μέρες την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα. Οι νικητές θα λαμβάνουν κάποια διάκριση (πχ. Βραβείο Slangoscar / Kavli Prize κοκ).

Κάθε Γενάρη θα γίνεται μεγάλη ψηφοφορία για το Μέγα Βραβείο (Grand Slangosaurus / Big Kavli / Μεγαλόσταυρος) όπου θα συμμετέχουν τα λήμματα που έχουν ήδη νικήσει σε ενδιάμεσες ψηφοφορίες. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα «Hall of Fame» λημμάτων και σλανγκιστών.

Το μοντέλο αυτό ακολουθείται εδώ και χρόνια και με επιτυχία στο σάιτ αναγραμματισμών www.anagrammy.com. Φυσικά όλα εξαρτώνται από το εάν ο Ρουμάνος (صلى الله عليه وسلم) έχει την θέληση / υπομονή να κάνει τον απαιτούμενο προγραμματισμό για κάτι τέτοιο και εάν οι μόδιστροι έχουν το χρόνο να το συντονίσουν....

#10
BuBis

Με βρίσκεις συμφώνο και φωνήεντο Vrast, PBUH!

#11
iron

Μπιγκ καβλί, ουάχχχ! πονάει αυτό όμως...

βράστα και λοιποί, το θέμα αυτό είναι προς ανεξάντλητη επεξεργασία, ένας θεός ξέρει πότε θα καταλήξουμε, αλλά θα γίνει και αυτό, λέω να το ρίξω στα τάματα, τις λαμπάδες και τα λοιπά παγανιστικά.

#12
patsis

...διατρέχοντας τον κίνδυνο να εγκεφαλοκλάσω...
Χαχαχα!

Επί της ουσίας θα κάνω την πάπια, κουράστηκα ελαφρώς με το ζήτημα, μού ’χουν τελειώσει και τα σεντόνια...

Keep slanging, παιδιά!

#13
vikar

Το πνεύμα του Βράστα με βρίσκει κι' εμένα φωνήεντο. Την κατάργηση της βαθμολόγησης των χρηστών (ώς έχει) την θεωρώ απόλυτα απαραίτητη.

Έχω κι' εγώ ξεμείνει απο σεντόνια όμως. Κουβέρτα κάνει;...

#14
jesus

να ρε πούστη πού χρειάζεται το σάιτ. έψαχνα τη λέξη παγανιστής χτες το βράδυ κ δε μου 'ρχότανε με τπτ...

#15
Vrastaman

Πάπλωμα με πούπουλα χήνας είπε με νόημα ο χήνος ατην χήνα.

#16
xalikoutis

μαρέσει κι εμένα η πρόταση βράστα βασικά γιατί θα χει πλάκα... ίσως θα μπορούσε να λειτουργήσει το σύστημα των βραβεύσεων πιλοτικά παράλληλα με το άλλο μέχρι να το διαδεχθεί... ένα λεπτό όμως, ποιος ήταν ο στόχος;

#17
Vrastaman

Χεσού, βλ. οι Παγάνες και ρίξε την δέουσα φωτιά.

#18
Vrastaman

Τσκ τσκ ;-)

#19
jesus

δεν τα κατάφερα λόγω τεχνικού προβλήματος

#20
Jonas

Σπάγγος Δράκος! σλανγκασίστ;