...μη σε πετύχω.

Αυτονόητο το τι θα γίνει αν σε πετύχει, όσο αυτονόητο το ότι πας τοίχο-τοίχο με την πλάτη στον τοίχο. Λύση ανάγκης όταν δεν υπάρχει τσίγκινο σωβρακάκι σε ακτίνα βολής, αλλά υπάρχει μερακλής σε ακτίνα ψωλής. Έτσι πηγαίνει ο κόσμος όταν κυκλοφορεί ο τζο ο κωλογαμιάς στη γειτονιά (ελπίζω να ξέρετε το ανέκδοτο, αν όχι το κανονίζουμε).

Έχω την εντύπωση ότι η ορίτζιναλ και μη εκφυλισμένη σημασία ήταν ότι φυλάς τα νώτα σου μη σε φάνε μπαμπέσικα και βρεθείς με καμιά σφαίρα φυτεμένη πισώπλατα, αλλά πλέον ο κόσμος δεν κουβαλάει κουμπούρια τόσο όσο άλλοτε, αλλά συνεχίζει να οπλοφορεί, ίσως όσο ποτέ άλλοτε.

Βλέπε και το λιγότερο ποιητικό με τον κώλο στον τοίχο.

- Βρέθηκα κατά λάθος στο μπλου όυστερ προχτές.
- Και;;
- Τι και...τοίχο-τοίχο μη σε πετύχω...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
patsis

Για πες το ανέκδοτο και για μας τους ανίδεους!

#2
jesus

λοιπόν.
σε ένα σαλούν ένας καθημαγμένος τύπος σκάει κ σπάει την ηρεμία. ξεψυχάει λέγοντας «φυλαχτείτε, έρχεται ο τζο ο κωλογαμιάς». κανένας δε δίνει σημασία, οι γκόμενες συνεχίζουν το κανκάν κ ο πιανίστας παίζει με το δεξί χέρι φυσώντας τον αφρό της μπύρας που κρατάει με το αριστερό, ενώ οι παχιές μύγες του τέξας πετάνε με θόρυβο.
μετά από λίγο αφικνούται κ δεύτερος τύπος, μπαίνει στο σαλούν περπατώντας στα τέσσερα κ εξαντλημένος, σκισμένα ρούχα κτλ, κ ξεψυχάει προειδοποιώντας τον κόσμο «φυλαχτείτε, έρχεται ο τζο ο κωλογαμιάς», αλλά πάλι καμία αντίδραση.
μετά από λίγο σκάει ένας τύπος με μαύρο καπέλο που αφήνει ίσα-ίσα να φανεί το βλοσυρό του βλέμμα. το φονικό του ύφος καθηλώνει τους πάντες.
- όλοι στον τοίχο. κατεβάστε τα παντελόνια σας. ΤΩΡΑ!
ούτε σκέψη για ανυπακοή. όλο το σαλούν στον τοίχο. τους περνάει ένα χεράκι όλους κ λέει:
- να την κάνω κ γω τώρα, γιατί έρχεται ο τζο ο κωλογαμιάς.

ξέρω, δεν είναι αστείο, αλλά είναι αντίστοιχο με το «φορτώνει κι έρχεται», κ υπάρχουν κ κάποιοι που με τέτοιες μαλακίες γουστάρουνε. παράβαλε κ αυτό το λήμμα

#3
Hank

όχι είναι καταπληκτικό, γέλασα με την ψυχή μου!

#4
jesus

:)
νομίζω όλα τα λεφτά είναι ακριβώς ότι ο τύπος λέγεται «τζο ο κωλογαμιάς», αλλά τέτοιες λεπτομέρειες συνήθως δεν τυγχάνουν αποδοχής...σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, νίκο ευαγγελάτο;

#5
Jim Blondos

@ Gatzman:
ΓΑΜΑΤΟ ΜΗΔΙ!!! Που το πέτυχες βρε θηρίον;;;;;;;

#6
GATZMAN

!!!!

#7
iron

άκου «λιγότερο ποιητικό»... και του μιλάω ακόμα...

#8
jesus

έλα τώρα που σε χάλασε...

#9
iron

σνιφφφφ...