Σπεκ στους προλαλήσαντες: Νεαρός άντρας, αρσενικό γκομενάκι. O Vrasta που αιτήθηκε, ζήτησε όρο για το αγγλικό «toy boy» (κυριολεκτικά «παιγνίδι - αγόρι») και δεν νομίζω πραγματικά ότι υπάρχει καλύτερος, περιεκτικότερος και επιτυχέστερος από τον «τεκνό». Σο:

Τεκνό - toy boy: Αγόρι έως και άντρας νεαρής ηλικίας, που έχει σχέσεις ενηλίκων (που στο χωριό μου τις λένε adult και αναφέρονται κυρίως σε διάφορα σεξουαλικά γούστα) με μεγαλύτερη κυρία. Πώς λέμε η φιλόλογος να τα φτιάξει με τον απουσιολόγο; Α, να γεια σου!

Ηλικίες: Κατά κύριο λόγο, αποδεκτό αντικειμενικά, παίζει σε αντρικό παστάκι. Παρόλα αυτά, όσο μεγαλύτερη η ηλικία της τεκνατζούς τόσο μεγαλύτερο μπορεί να είναι το αγόρι που χαρακτηρίζεται ως τεκνό (σαν να λέμε, για μια σαρανταπεντάρα, τεκνό - toy boy παίζει να είναι και ένας τριανταπεντάρης, που για μια δεκαοχτάχρονη θεωρείται πουρό - δεν υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα).

Καθήκοντα: Όχι αγάπη μου επειδή είσαι πιτσιρίκος, επειδή έχεις κοιλιακούς φέτες και κώλο για χούφτωμα, επειδή έχεις αντοχές και επαναλαμβανόμενες στύσεις, να θεωρείς τον εαυτό σου θείο δώρο για την ερωμένη σου, έτσι, χωρίς τίποτα άλλο, δεν παίζει. Έχεις καθήκοντα για να είσαι σωστό toy boy και, αν τα εκτελείς ορθά, θα κερδίσεις επάξια τα προβλεπέ οφέλη (βλ. παρακάτω). Σο, έχουμε και λέμε:

 • Υπάρχεις για να την υπηρετείς. Φροντίζεις για την ικανοποίησή της κάθε στιγμή. Δεν είναι δύσκολο, απλά δίνεις σημασία στο τί θέλει. Ποτό (πάμε στο μπαρ); Ένα συγκεκριμένο τραγούδι (πάμε στον dj); Κάτι ιδιαίτερο στο σεξ (πάμε προς τα κάτω);
 • Ένα σωστό τεκνό μαθαίνει γρήγορα πώς να αντιλαμβάνεται άμεσα τί ακριβώς θέλει εκείνη, χωρίς να του το ζητήσει.
 • Δεν κοιτάς άλλες - εννοείται βεβαίως.
 • Περνάς χρόνο μαζί της.

Οφέλη: Tι κερδίζει το toy boy από μια τέτοια σχέση;

 • Την ικανοποίηση της; (Duhhh!; που λέει κι ο acg). Δεν είναι αρκετή επιβράβευση αυτό; Δεν χαίρεται και εκείνος με την σειρά του όταν βλέπει την σύντροφό του να χαίρεται; Ε, αυτό είναι το κυριότερο, αλλά έχει και παράπλευρα οφέλη:
 • Αίσθηση ασφάλειας και έλλειψης περιττών ευθυνών. Δεν περιμένει να την προστατέψεις από τα κακά αυτού του κόσμου, δεν περιμένει να την καταξιώσεις, δεν περιμένει να την ταΐσεις, τα κανονίζει όλα αυτή και δεν σου σκοτίζει τομπούτσο (στάνταρ).
 • Γαμάτο σεξ, μιξοπαρθενιές κι αναστολές δεν έχουν θέση όπως ενδεχομένως στις συνομήλικες (στάνταρ).
 • Κανά δωράκι, μικρό συνήθως, αλλιώς μπορεί να ξεφύγει από τεκνό και να χαρακτηριστεί ζιγκόλι (ενδεχόμενο).
 • Δείπνα σε εστιατόρια που με τον μισθό του δεν τα βλέπει ούτε στην τηλεόραση (ενδεχόμενο).
 • Διακοπές σε ξενοδοχεία που με τον μισθό του δεν τα βλέπει ούτε στην τηλεόραση (ενδεχόμενο), και
 • (αν, λέμε τώρα, είσαι και το τεκνό καμιάς διάσημης - π.χ. μαντάνα βλέπε μήδι 1) σε δείχνει και η τηλεόραση που λέγαμε (χλωμό, αλλά 'ν'ν' κακό να το σκέφτεσαι).

Ά, να πω εδώ ότι, εκείνη η «boy toy» (και όχι toy boy) ζώνη της μαντάνας δεν έχει να κάνει με τα τεκνά, έχει να πει «Παιχνίδι Για Αγόρια», δεν μας αφορά στο παρόν και μην μπερδευτείτε (νομίζω θα φτερνίζεται η μαντάνα).


Δισκλαίμερ: όλα κι όλα, τις εϊτίλες τις ξέρω από τα ντοκιμαντέρ (μη σας πω μου τα 'πε η μαμά μιας φίλης μου) και τα υπόλοιπα από το κόσμο. Γκχμ.

Ντριν.
-Παρακαλώ;
-Μπέτυ, πες μου ότι δεν ισχύει αυτό που μου 'πε η Σουζάνα! Για όνομα του Θεού, εμφανίστηκες λέει στο Ακρωτήρι με τον Θανασάκη, τον γιο της Ελένης;
-Ε, ναι λοιπόν. Το ομολογώ. Είναι αλήθεια. Τα 'χουμε με τον Θανάση. Αλλά είναι πολύ ώριμο παιδί... (σ.ς. ε, ναι).
-Ώριμο παιδί; Ρε μαλάκα κοντεύεις σαράντα και αυτό είναι εικοσιτριών, τρελάθηκες; Τί δουλειά έχεις εσύ με το τεκνό; -Αχ μωρέ Κατερίνα μου, μου λέει ιστορίες από το σχολείο και με κάνει και γελάω. Και τον έχει όσο την ηλικία του. Και του σηκώνεται κάθε δέκα λεπτά. -Είσαι τρελή γαμώ το κέρατό μου, τεκνατζού εσύ, δεν το πιστεύω... Τί θα πεις της Ελένης άμα το μάθει;
-Χμμμ, ξέρω γω... Συγχαρητήρια;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Εχετε ξεσκιστει με τα Disclaimers... Ηθελα να 'ξερα πού τα ειδατε αυτα τα κολπα;

#2
Galadriel

Αυτός που έχωσε το ασσάκι θα το βρει στον καφέ του. Χα.

@acg: από σένα. Και τί γκρινιάζεις, εδώ άφησα το νικνέιμ σου στην ιστορία περιλαμβάνοντάς το στον ορισμό μου. Duuuh. Νιενιενιενιε γκρίνια.

#3
baznr

Πππέντε.

#4
allivegp

Ο Μάρκ Μπόλαν πού κολλάει με το λήμμα;

#5
Galadriel

Τραγουδάει «I wanna be your toy boy» βρε αλλίβε! :)

#6
iron

τεκνά, της ελλάδος τεκνά, που τραγουδούσε και η πωςτηναλένε.

#7
Galadriel

Πήραμε το μήνυμα που μας έστειλε ο σλανγκικός λαός. Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε. Μόνο αρκτικόλεξα θα ανεβάζω από τώρα και μπρος χαχααααααχα

#8
GATZMAN

Παιδιά η Μες, ξέρει να ρίχνει τα χαρτιά, μπορεί να ξέρει κι από μαγικά, οπότε...

#9
Vrastaman

Θανξ για την ανταπόκριση, σίστα ;-)

Τώρα για την κουλούρα, ποιος ξε - ίσως να προσεβλήθη ο knasos :P

#10
Galadriel

O knasos;;; Τί δουλειά έχει ο knasos;;; Επ! αχαχαχα έλα Βράστα τα σλαγκομωρά τα δικά μας δεν τα πειράζουμε έχουν άσυλο.

#11
Galadriel

Α και επειδή έπεσαν υπαινιγμοί ότι ο ορισμός αναφέρεται στην συντάκτρια και γράφουσα του παρόντος, ξεσκαλώνουμε τώρα ένας δύο τρεις, δεν είμαι τεκνατζού και δεν μιλάει για μένα ο ορισμός. Τεσπά μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά δεν είναι για μένα ο ορισμός και κανονίστε να τον διαγράψω κιόλας γιατί έχω εξουσία χαχαχαχαχ

#12
Vrastaman

Κρίμα γιατί μεγαλώνουν τόσο γρήγορα :Ρ

#13
poniroskylo

Βεβαίως και έχεις εξουσία - αλλά, επιλέγεις να μην την ασκήσεις μουαχαχαχαχ (σαρδώνειο).

#14
Hank

Ναι, νταξναούμ δεν είπαμε ότι ο ορισμός είναι αυτοβιογραφικός, άλλωστε τα παρόμοια θέματα έχουν λυθεί με τα ντισκλαίιμερς. Πάντως, ένα από τα χαρακτηριστικά των τεκνατζούδων (γενικά ομιλώντας) είναι ότι τσαμπουκαλεύονται ότι έχουν εξουσία. :-Ρ

#15
Galadriel

χαχαχααααχα τί να σου πω τώρα τί να σου πω :-P

#16
acg

... οχι, δεν θ' ανεβασω το λημμα disclaimer, δεν θα το ανεβασω, γιατι εχω πολλακις τοποθετηθει εναντιον των αυτοαναφορικων. Τωρα βεβαια αν το ανεβαζε κανας αλλος, εγω δεν φταιω, σωστα; Δεν μπορει κανεις να ελεγξει τον συσλανγκιστη του, αμα θελει ανεβαζει ο,τι γουλαρει αμα λαχει ναουμ, το γρυλλο μου μεσα...

#17
Vrastaman

Το «quick 'n' Dirty» μας ακούει;

#18
knasos

Trisclaimer: Τη μάνα μου τη λένε Μαρία.

#19
Galadriel

Γιέ μου!

#20
knasos

Είναι ο πόνος μου αβάσταχτος καλέ μου!
(Μάνα φάτε το βράδυ, θα πάω στα καράβια)

#21
Hank

Τι τις θέλουμε τις Λιλιάδες, εδώ έχουμε λάιβ σαπούνι!

#22
Galadriel

«Μάνα που πας; Γιε μου θα πάω στα καράβια» δεν είναι;

#23
beth

επισης ο toy boy κερδιζει το σεβασμο απο τον κοινωνικο περιγυρο του , απο τις συνομιληκες γκομενιτσες εως και τον πατερα του!!

#24
Galadriel

Την μάνα του την ρωτήσαμε; Δεν νομίζω.

#25
Επισκέπτης

....γιατί να την ρωτήσουμε;
Η πεθερούλα με την γεροντομπεμπέκα νυφούλα θα ανταλλάσουν συνταγές τα κρύα απογεεύματα του χειμώνα (..γιατι τις νύκτες το τεκνό θα κανει βάρδιες) και θα βλέπουν πρωνάδικα τις κυριακές... (καθημερινές δουλεύουμε για να αγοράζουμε lacoste, ralph loren kl κλπ στ ο τεκνό)

#26
Galadriel

Εκτός αν πέσουμε σε τεκνό με υπερ-αξιοπρέπεια. Αλλά εδώ που τα λέμε σε αυτή την περίπτωση, λέγεται απλά νεαρός, δεν ταιριάζει ο ορισμός για τεκνό χε.

#27
captaingreek

Η εκφραση χρησιμοποειεται και για οποιον μας τα σπαει :
Ωραια ι γκομενα μα μας την φαγανε αφτα τα παλιοκωλοτεκνα