Το γυναικείο αιδοίο το οποίο απαιτεί φροντίδα και προδέρμ για να ανοίξει, όπως το φερμουάρ δηλαδή που θέλει αργή σχετικά κίνηση, γιατί αλλιώς σε βλέπω βγαίνοντας από το μπάνιο να ψάχνεις για παραμάνα.

Μτφ η γυναίκα που δεν είναι βουρ στον πατσά, που θέλει δυο τρία ραντεβουδάκια, να γνωρίσεις τις πατσόλες τις φίλες της και γενικώς να το παίξεις σύντροφος και όχι γκόμενος. Μόλις όμως ανοίξει, το απολαμβάνεις ταινία δράσης.

Την έπεσα στην Λωλότα (αγαπημένο μου όνομα της Ίλιας Λιβυκού σε ταινία με τον Β. Λογοθετίδη και εκ τούτου θα είναι το επίσημο όνομα που θα παραθέτω σε παραδείγματα), γιατί νόμιζα πως είναι εύκολη γκόμενα και πως θα ταΐσω τα περιστέρια στο φτερό. Αντ' αυτού πήγαμε στο πεντικιουράδικο της φίλης της της Σμαρώς που είχαν μαζευτεί 5 γκιόσες. Την πήδηξα τελικά μετά από μια βδομάδα. Φερμουνάρ μου βγήκε τελικά...

βλ. και το αντίθετο πανταλύνο, το

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
patsis

Το παράδειγμα ρομάντζο απ' τα λίγα. Και μετά γάμος σε ξωκκλήσι σε ακρωτήρι με φόντο το απέραντο γαλάζιο και αυτοκίνητο με τα κονσερβοκούτια από πίσω. Ποίηση.

#2
iron

κάτι δεν πάει καλά με το γράμμα Λ. Πρώτα το Λίλιαν, μετά η Λάουρα, τώρα η Λωλόττα.

#3
lxar

παραπέμπω στο νέο μου λήμμα Λωλότα. Έρχεται εντός ολίγου

#4
Vrastaman

Η Λολίτα - κλόουν;

#5
GATZMAN

Κι άλλη ωραία ατάκα πέταξες στο κλείσιμο του ορισμού. Παρεμπιπτόντως, έχει παίξει και Λόλα, παλιότερα. Λωλότα ήταν και το όνομα της ερωμένης του Λογοθετίδη σε μια ταινία.

#6
GATZMAN

Ωπ, το γράφεις για τη Λωλόττα, το είδα μετά. H Λιβυκού δεν ήταν η γυναικα του και η Λωλόττα η ερωμένη του; Η ταινία δράσης που λές....φίλμ νουάρ (για να δένει λογοπαιγνιακά με το φερμουνάρ).

#7
lxar

γκατζμαν βλέπω θυμάσαι κι εσύ το όνομα ε;δείτε λοιπόν το λήμμα.