Ένα από τα πολλά συνώνυμα του υπερμεγέθους πέοντα. Το κυνήγησε ο Χάρης Σιανίδης στον Αμαζόνιο. Από τότε έμεινε και η έκφραση το χαϊδεύει το ανακόντα.

Το τατουάζ πέους δεν είναι εύκολο. Η αλοιφή που συνήθως χρησιμοποιούν οι δερματογράφοι για να αφαιρέσουν το παραπανίσιο μελάνι κάνει το πέος να γλιστράει «σαν σαπούνι στο ντους», σύμφωνα με τον Ματτ Ντογκ. Μου είπε ότι είχε δουλέψει σε όρθια και πεσμένα πέη, και το χειρότερο ήταν σε στύση. Αν όμως ένα πέος δεν είναι σε στύση – και συνήθως ζαρώνουν μόλις τα πλησιάσει η βελόνα – υπάρχει το πρόβλημα του τεντώματος του δέρματος ούτως ώστε το τατουάζ να είναι σωστό όταν έρθει η ώρα της στύσης. Συνήθως ο πελάτης είναι αυτός που αναλαμβάνει το έργο του τσιτώματος.
-Ναι, σιγά την ανακόντα.

Από το gaynewsingreek.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
allivegp

Η αναφορά στην ανακόντα ως συνώνυμο του υπερμεγέθους πέοντα, υπάρχει και στην ταινία του Stanley Kubrick, Full Metal Jacket.

#2
ο αυτοκτονημενος

πεσμενο (ΖΗΣΟΥ)
σηκωμενο (Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙΣΟΥ)

#3
GATZMAN

Ωραίος, μη σταματάς

#4
knasos

Επίσης:
Ένας τύπος ήταν περήφανος για το τατουάζ που είχε στον πούτσο του. Σε στύση φαινόταν «Wendy» και όταν ήταν κάτω «Wy». Οπότε μια μέρα σε δημόσιες τουαλέτες εκεί που ήταν όρθιος έρχεται δίπλα του μαύρος δίμετρος. Άθελά του κοιτάζει ο τύπος την ψωλή του μαύρου και διαπιστώνει πως κι αυτός έχει τατουάζ εκεί και ότι έτσι πεσμένη φαίνεται να γράφει «Wy». Οπότε πέφτει η ερώτηση:
- Wendy;
Ο τυπάς τον αγριοκοιτάζει αλλά αυτός συνεχίζει δείχνοντας το πέος του μαύρου.
- Wendy;
Πάλι αγριοκοίταγμα αλλά ο άλλος συνεχίζει. Οπότε μετά από καμιά 10ρια ερωτήσεις γυρνάει ο μαύρος και του κάνει:
- No «Wendy», «Welcome to Jamaica and have a nice holiday».