Με το ξενικό αυτό λήμμα προσαρμοσμένο στο slang.gr εννοούμε την καλύτερη θέση κατάταξης που έχει λάβει ποτέ κάποιος χρήστης στη διαδρομή του. Είναι δηλαδή κάτι ανάλογο με την παγκόσμια κατάταξη του Τέννις, όπου λέμε για κάποιον αθλητή ότι τώρα είναι Νο 22 αλλά το πέρσοναλ μπεστ του είναι Νο 5. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα χρήσιμο στατιστικό που θα άξιζε να προστεθεί στο προφίλ του κάθε χρήστη, αλλά τέσπα.

Μετά από 3897 ορισμούς, 5748 μήδια και 12756 σχόλια, είμαι Νο 1468 με personal best 639.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Λόγω μπαγαποντοδοσιών τα πέρσοναλ μπεστ και γουορστ είναι πολύ τιραμισουρεαλιστικά.

#2
patsis

Πρβλ. και διαόλου κάλτσα.

#3
patsis

Α πα πα πα, τι σφαγή έγινε εδώ; Νταξ, το λήμμα δεν το έχω ακούσει στα ελληνικά (όπως π.χ. ακούγεται πολύ το all time classic), αλλά ο ορισμός είναι τουλάχιστον τρία αστέρια («ικανοποιητικός ορισμός»). Καλό θα ήταν όποιος βαθμολογεί, να το κάνει με σαφή κριτήρια και διακρίνοντας την αξία του λήμματος από αυτήν του ορισμού.

#4
Galadriel

Α ναι χαιρετίσματα πάτση. Κοίτα την δική σου βαθμολογία πώς πάει για να κατανοήσεις περί διάκρισης της αξίας των λημμάτων και των ορισμών και απ' όλα.

#5
patsis

Την έχω λίγο πεσμένη την βαθμολογία ε; Δε βαριέσαι. Μην δώσεις στο παιδάκι γλυφιτζούρι και δεν τρέχει τίποτα. Δώστου το (βλ. personal best δικό μου, για λίγα δευτερόλεπτα, νο. 8) και πάρ' το πίσω, και τότε θα κλαίει.

*(***δεξί χέρι χωμένο ανάμεσα στα κουμπιά του γιλέκου, α λα Ναπολέοντα****)Εμένα θα με κρίνει η Ιστορία!

Υ.Γ. Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος είπε την ίδια φράση στη δίκη των χουντικών. Οπότε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, ο Ι. Ντεγιάννης, του πέταξε εκείνο το αμίμητο: «Και νομίζετε ότι η Ιστορία απουσιάζει από αυτήν την αίθουσα;»

#6
allivegp

Κι εγώ είχα φτάσει #33 αλλά μετά από αυτό το λήμμα καταβαραθρώθηκα. Δηλαδή τί πρέπει να γίνουμε για να δούμε θεού (με θ μικρό, εκ του θέω=τρέχω) πρόσωπο; Μπαγαποντοδότες; Δηλαδή εμείς ψυχή δεν έχουμε; Εμάς μάνα δεν μας γέννησε; Νιανιανιανιανιανια...

#7
Galadriel

Λοιπόν αλλίβε λέω εγώ τώρα να ρωτήσουμε την διοίκηση άμα συνεχίζει να επηρεάζει η βαθμολογία από διεγραμμένα λήμματα και αν όχι θα ζητάμε διαγραφή των λημμάτων των οποίων η βαθμολογία δεν μας αρέσει και τότε θα είναι η ώρα που θα καταργηθεί η βαθμολογία αχχαχαχαχαχ