Ο συμπαγής, ευθύβολος εμετός, απόρροια εκτεταμένης κατανάλωσης αλκοόλ.

-Και αφού πιώ το δέκατο υποβρύχιο βγαίνω λίγο να πάρω αέρα, και με το που βγαίνω φεύγει στα καπάκια ρουκέτα στο πεζοδρόμιο... Ε, έτσι ίσιωσα και άρχισα τις τεκίλες!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

Ευθύβολος, έτσι.

Στην μπεμπέ-αργκώ, πρέπει να γίνει μνεία στην έκπληξη των γύρω όταν το πλασματάκι μεγέθους παλάμης, άντε δυο παλάμες, με ένα στοματάκι μεγέθους νομίσματος δύο ευρώ, σαν κεραυνός εν αιθρία και στα καλά καθούμενα, ανοίγει απλά και κυριλέ το στόμα και εκσφενδονίζει τον «συμπαγή» εμετό στην άλλη άκρη του δωματίου. Τεράστια ποσότητα (δεν χωράει αυτό το πράμα σε αυτό το στομαχάκι, δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν μέσα) με απίστευτο βεληνεκές.

Εκεί λοιπόν κοιτάς εκστατικός και σίγουρος ότι έχει μπει ο διάολος στο μωρό (δηλαδή δεν παίζει να κάνει τέτοια μαγικά ένα βρέφος), είσαι έτοιμος να πάρεις τον παπά της ενορίας για εξορκισμό (στο μεταξύ κοιτάς κιόλας να δεις τί χρώμα είναι το ξερατό, αν είναι πράσινο λιποθυμάς - αλλά συνήθως δεν είναι).

Μετά θυμάσαι αυτό το σχόλιο ακριβώς αυτό εδώ που διαβάζεις τώρα και κατανοείς ότι πρόκειται περί συνήθους φαινομένου, οπότε παίρνεις την σφουγγαρίστρα παραμάσχαλα και χαρωπά μαζεύεις τις σιχαμάρες.