Τμήμα της Υπηρεσίας Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Αντικείμενο της Ωδικής Ασφάλειας είναι η δίωξη των μουσικών κακοποιών και των ψυχρών εκτελεστών της μουσικής μας κληρονομιάς. Πολύ συχνά οι κοινοί αυτοί εγκληματίες κακοποιούν εκείνα ακριβώς τα τραγούδια που οι περισσότεροι από εμάς αγάπησαν, όπως:

  • Ο Γιώργος Νταλάρας το «Κάτω απ το πουκάμισό μου»
  • Η Βίκυ Καγιά το «Αρετούσα»
  • Ο Γιώργος Τσαλίκης το «Δεύτερη φορά»

- Καλά ρε συ, τι μαχαίρωμα έριξε ο Τσαλίκης στο «Δεύτερη φορά».
- Τα πάντα όλα δικέ μου! Ηταν για αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Ωδικής Ασφάλειας.

(από kondr, 25/06/09)Που Τσαλίκης - Σκαγιά (από baznr, 25/06/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

@Μαυρόγιαννε να ο ακατονόμαστος πάλι

#2
johnblack

αυτές τις κορώνες που βγάζει στο τέλος είναι που σιχαίνομαι τα μέγιστα, ψάχνω σακουλάκι εμετού τότε

#3
GATZMAN

Μπράβο. Μπολντάρει τη φωνή του σε παβαρότιο φορμάτ.

#4
Ο ΑΛΛΟΣ

Οι τύποι στο πρώτο μήδι είναι για πυροβόλημα. 1. Τι περιμένεις να κάνει ένας τύπος μόνος του όρθιος στο κέντρο ενός τεράστιου κενού, χωρίς όργανα, χωρίς καν κάτι να του δώσει τον τόνο, απέναντι στις τρεις αυστηρές τους φάτσες και στην κάμερα;
2. Πόσο θεϊκή φωνή πρέπει να έχεις για να μη γίνεις ρεζίλι με τέτοια αντιγκλάμορους φάτσα + το ελάττωμα αυτοπεποίθησης που γίνεται εμφανές στο πώς μιλούσε ο φουκαράς; Ας μην τον άφηναν να βγει, αφού καμένος ήταν.
3. Άμα έχει ήδη γίνει ρόμπα, τι εξυπηρετεί η ειρωνία και ο χλευασμός; «Είσαι absolutely useless», δηλαδή Χριστέ μου!
4. Προσπαθήστε να το ακούσετε χωρίς να κοιτάτε: στην πραγματικότητα ο τύπος δεν είναι τελείως για πέταμα, σε σχέση με ό,τι κυκλοφορεί. Όπως περιγράφει τη φάση με το καραόκε, με όργανα και με το περίφημο «έκο» που χλεύαζε ο θρασύδειλος με το μαλλί του Τζον Τζον, μπορώ να καταλάβω γιατί τον χειροκροτούσαν στα κλαμπ. (Το έκο είναι ένα εφέ που ομορφαίνει τις φωνές. Φυσικό έκο είναι η αντήχηση που δημιουργείται σε χώρους όπως τα μπάνια, γι' αυτό όλοι τραγουδάνε στο μπάνιο: γιατί τους αρέσει αυτό που ακούνε.)
5. Μα τι άκρη ψάχνω; Αυτοί είχαν αρχίσει τα ειρωνικά γελάκια με το που τους είπε ότι δουλεύει σε εργοστάσιο με κοτόπουλα!

Συγχύστηκα ρε πούστη! Αυτοί είναι ανθρωποφάγοι!

#5
Hank

Ναι, συμφωνώ! Πρέπει να κράζουμε τους ανθρωποφάγους, όχι τα θύματά τους!

#6
Sir Demetrius Sui generis

Τελικά δεν υπαρχει οικτος απέναντι στον ανήμπορο τραγουδιαρη..γιαυτο και εγω οταν λέω αυοσχεδιο άσμα στο νετ του ρίχνω τόσα ηχητικά εφέ που η φωνη μου γίνεται αγνωριστη..ΑΛΛΆ ο ρυθμός και η μελωδία ΔΕΝ αλλάζει..
σωστός;;