Φραπέ - με κεφαλαίο Φ - είναι ο τίτλος του ανεπίσημου χεστικού που επιμελείται και δημοσιεύει με κρητική διάθεση ο χρήστης xalikoutis για να μας συντροφεύει στις πιο προσωπικές μας στιγμές.

Η φυλλάδα αυτή αποτελεί μετεξέλιξη της άλλοτε κραταιάς και σοβαρής «Slang.gr Press», η οποία ναυάγησε τον Νοέμβριο 2008 κάτω από αδιευκρίνιστες πλην ύποπτες πιέσεις.

Με την σημερινή της μορφή tabloid, η Φραπέ Glangossip (πλήρης επωνυμία) δημοσιεύεται εδώ.

(Εντελώς αυτοαναφορικό και περίσσειο μη-φραπελήμμα).

- Η Φραπέ πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2009 με το πιασάρικο σλόγκαν «όσο να χτυπιούνται οι άλλες tabloid, Φραπέ δεν γίνονται» και παρουσίασε σαφώς πιο σκανδαλοθηρικό προφίλ από το «Slang.gr Press».

- Το δεύτερο τεύχος (Ιούνιος 2009) προκάλεσε την παρέμβαση της WADA και διετάχθη εισαγγελική έρευνα. Πλην όμως, καθαρός Ουκρανός Άστρα μπεζ δεν φοβάται.

- Το τρίτο τεύχος (Ιούλιος 2009) παρουσίασε καυτό slangossip για το παρασκήνιο της πρόσφατης σλανγκοκάθαρσης και προανήγγελλε έκτακτη έκδοση με ανατρεπτικές αποκαλύψεις για επιφανή σλάνγκουρα.

- Σε έκτακτη έκδοση με τίτλο «o Ντέρτι Τώκιν ειμ’ εγώ!» (βλ. εδώ και εδώ) ο χρήστης Hank κάνει κατάθεση καβουρόψυχας και αποκαλύπτει ότι, υποδυόμενος το Dirty Talking που υποδυόταν την Kitty Darling, πραγματοποίησε λεσβιακό φλερτ με σλανγκομούνα.

Το σλανγεπώνυμο πλήθος πάντα αναμένει το επόμενο τεύχος της Φραπέ με κομμένη ανάσα.

(από Vrastaman, 22/07/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Δεκάστερο διά του Βράστα στον Χαλικούτη για την χάλκευση ésprit de corps μεταξύ των Σλάνγκων.
Πολύ βελτσικά το έθεσες, η Φραπέ είναι το μη-φραπέ.

#2
Vrastaman

Θνξ μαν, αλλά ειλικρινά θα προτιμούσα να μη την βαθμολογείτε αυτούνη την παπαριά. Μοναδικός μου σκοπός είναι να επισημάνω την ύπαρξη της Φραπέ σε όσους σλάνγκους δεν την ξέρουν δίκην slanguaphone.

#3
Ο ΑΛΛΟΣ

Θα 'θελες, αλλά με 4Χ100% δεν το βλέπω! Μήπως τελικά δεν ήταν καθόλου παπαριά;

#4
Ο ΑΛΛΟΣ

5Χ100%!

#5
Ο ΑΛΛΟΣ

6Χ100%! Έμπαινε!

#6
Galadriel

7x100% Καλημέρα Vrastaman (Μουάτςςς)

#7
Vrastaman

Αν είναι δυναμόν, σοβαρευτείτε!

@Μες: Ανταποδίδω!

#8
Galadriel

Άστραψες αγόρι μου, άστραψες...

#9
Vrastaman

- Σε έκτακτη έκδοση με τίτλο «o Ντέρτι Τώκιν ειμ’ εγώ!» (βλ. εδώ και εδώ) ο χρήστης Hank κάνει κατάθεση καβουρόψυχας και αποκαλύπτει ότι, υποδυόμενος το Dirty Talking που υποδυόταν την Kitty Darling, πραγματοποίησε λεσβιακό φλερτ με σλανγκομούνα!!!

#10
Khan

Ντε και καλά να κιτρινίσεις βρε Βράστα! Δεν βλέπεις τον Χαλικούτη τι επίπεδο κρατάει στην δημοσιογραφία;

#11
Vrastaman

Hank, το αναγραμμαντείο σε καλωσορίζει στο glans.gr ;-)

#12
iron

8Χ100%, να πάρεις μπέιμπι, να πάρεις ποντάκια, γιατί δηλαδής, οι κριτικοί, οι διαφημιστές και οι μανατζαραίοι δεν πληρώνονται νομίζεις;

#13
mariahomorfi

ρε ρε ρε εχω χασει επεισοδια;πραξεισ τολμω να πω...
τι γινεται εδω;ασ με ενημερωσει καποιοσ καλοσ χριστιανοσ [χωρισ να πολυλογησει ασταματητα πλζ]

#14
Khan

Νομίζω, αν πας στο λήμμα χεστικό, και διαβάσεις ένα ένα τα μήδια του Χαλικούτη θα ξέρεις πολλά από όσα επεισόδια έχεις τυχόν χάσει.