Σκυλίσιο, πισωκολλητό, καβαλητό, οθωμανικό.

-Φιλαράκι τη Νατάσα τη γάμησες τελικά;
-Ναι ρε, μου 'κανε μισή ώρα πίπες και μετά της έκανα ένα doggystyle, της τον έβαλα από τον κώλο και της βγήκε από το αυτί.

Με λίγα λόγια αυτό (από Khan, 03/08/09)(από Khan, 03/08/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
poniroskylo

Αχ, η νεολαία της σήμερον ...

Αγαπητέ μου, έβαλες ως συνώνυμες του doggystyle τέσσερις λέξεις τις οποίες προφανώς θεωρείς και συνώνυμες μεταξύ τους. Αλλά, βέβαια, η κάθε μια απ' αυτές τις λέξεις σημαίνει κάτι διαφορετικό, ήγουν:

  1. σκυλίσιο: η γυναίκα (ή ένας άλλος άντρας) απαραιτήτως στα τέσσερα γονατιστή/ος και ο γαμών από πίσω της/του την/τον παίρνει είτε από μουνί είτε από κώλο. Αυτό στα αγγλικά λέγεται doggystyle.
  2. πισωκολλητό: Δεν επιδέχεται βελτίωση ο υπάρχων ορισμός, οπότε - σεξουαλική στάση στην οποία ο άντρας (ή η γυναίκα με στράπ ον) βλέπει πλάτη. Η διαφορά από το σκυλίσιο είναι ότι στο πισωκολλητό αυτός/η που είναι από κάτω/μπρος δεν είναι απαραίτητα στα γόνατα - μπορεί να είναι μπρούμυτα ή και όρθιος/α ή και διπλωμένος/η στην άκρη του κρεβατιού/τραπεζιού κλπ.
  3. καβαλητό: Αυτός είναι πολύ γενικός όρος και ευρύτερος από τους άλλους. Μπορεί να αναφέρεται και στο doggystyle και στο πισωκολλητό αλλά και στη φάση π.χ. που ο άντρας είναι ξαπλωμένος και η γυναίκα τον έχει καβαλήσει, το λεγόμενον ακριβώς και ιππαστί.
  4. οθωμανικό: Αυτό είναι απλά το γαμήσι από κώλο, το πρωκτικό το λεγόμενο. Μπορεί να είναι στα γόνατα, μπορεί να είναι πισωκολλητό αλλά μπορεί και όχι. Δεν είναι καν υποχρεωτικό ο γαμών να είναι από πίσω.
#2
Khan

Ποιος θα ήταν άλλωστε καλύτερος να ορίσει το σκυλίσιο, από έναν σκύλο, νομίζω;

#3
Khan

ΥΓ. Να αγιάσει το στόμα σου πονηρέ, κι εγώ συγχύζομαι με αυτές τις συγχύσεις...

#4
xalikoutis

νομίζω πάντως ότι ως οθωμανικό αναφέρεται πλέον ειδικά το πρωκτικό με το γαμιά από πίσω, να ζμπρώχνει καθώς η πρωκτική διείσδυση ανεξαρτήτως στάσης λέγεται - όλο και περισσότερο - «πρωκτικό».

#5
Galadriel

Παιδιά πλάκα μου κάνετε με το «σκυλίσιο», πόσα σκυλίσια θα διαγράψουμε πια το φελέκι μου μέσα, όποιος μπαίνει στο σλανγκ γουστάρει σκυλίσιο αλλά τί είναι δεν ξέρει χαχαχαχ πονηρό δεν αφήνεις τα σχόλια να το κάνεις κοπιπέιστ σε ορισμό αυτό να ησυχάσουμε και μετά το θέμα να είναι η Αναζήτηση;

Σούπω σκύλε, άμα είναι από πίσω ο γαμών (αχαχαχ ο γαμών) αλλά ο γαμόμενος, αντί να είναι στα τέσσερα, να είναι λίγο στα τέσσερα λίγο ημιμπρόμητος, αυτό πιάνεται για σκυλίσιο ή για απλό πισωκολλητό;

#6
Khan

Υβριδικό γαμήσι.

Πάντως το πισωκολλητό είναι έννοια γένους, και το σκυλίσιο είναι έννοια είδους, εγώ αυτό κατάλαβα.