Όπως παρατήρησε ο Vrastaman, πιμί είναι τόσο η υπερκιτσάτη διαφημιστική μασκότ των πάλαι ποτέ διαλαμψάντων υπερπριζουνίκ Μαρινόπουλος, όσο και τα personnal messages. Αυτοαναφορικώς, λοιπόν, ως μαρινόπουλος χαρακτηρίζεται είτε σκωπτικά-χλευαστικά, είτε και με την καλή έννοια, αυτός που επιδίδεται καθ' υπερβολήν στα πιμί, λ.χ. λύνοντας διαφορές μέσω πιμί σε one to one basis, αντί για την πανδιαφάνεια των σχολίωνε (ευσύνοπτον κατά Αριστοτέλην και Foucault), ενθαρρύνοντας δίκην σλανγκοπατέρα τους σλανγκορούκι, αναπτύσσοντας διαδικτυακές φιλίες, φλερτ, ή και αντιπαλότητες στην σκοτεινή ιδιωτεία των πιμί, και όχι στον καταυγασμένο με φως δημόσιο χώρο του σλανγκοδήμου.

Trivia: Η γνωστή ανεκδοτική εϊτίλα ήταν:
— Ποιο είναι το μικρό όνομα του Μαρινόπουλου;
— ...;
— Υπερπριζουνίκ.

Επίσης, ο Μαρινόπουλος είχε απαθανατιστεί στον χαρρυκλυννικό δίσκο «Μαλακά» με τις εθνικές επευφημίες: «Υπέρ εστιών και βωμών, υπέρ πατρίδος και θεών, υπερπριζουνίκ Μαρινόπουλος».

Από τίτλο της Φραπέ Slangossip που τελικά κόπηκε:

Αποκαλύπτουμε:
Ποιοι είναι οι πιμιτζήδες και ποιοι οι μαρινόπουλοι.

Ρετροκίτς. (από Khan, 20/08/09)Στο 1.10 περίπου η ατάκα (από Khan, 20/08/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

Δράμα η ζωή του Πριζουνίκ: δεχόταν τον απόλυτο χλευασμό των συμμαθητών του που συχνά του τραγουδούσαν με περιφρόνηση «ήρθες στο σχολείο για πικ νικ, πριζουνίκ, πριζουνίκ»... (κάψου κνάσε στο μπλογκ για τους φίλους του παλιού καλού Ιρανικού μουσαμά)

#2
knasos

Ας πούμε και μετά απ´ αυτό ότι είμαστε πάτσι :Ρ

#3
Galadriel

Σου έδειξα εγώ, είδες τι έπαθες :P

#4
salina

- Γιατί η πριγκίπισσα δεν παντρεύτηκε με το βασιλόπουλο;
- Γιατί την έκλεψε το μαρινόπουλο

#5
GATZMAN

Κι έτσι η πριγκίπισσα έχασε του πουλιού το γάλα