Η μουσταλευριά, που παρεμπιπτόντως είναι η εποχή της τώρα, είναι ένα γλύκισμα (κατηγορίας ρυζόγαλου, σε μπολάκι, που το προτιμούν οι μπαρμπάδες και οι θείες), φτιαγμένο από μούστο (αγίνωτο κρασί, χυμός που βγάζουν τα πατημένα σταφύλια, συνήθως τα κόκκινα), αλεύρι και καρύδια.

Πέραν από γλυκό, είναι και μπαμπαδοσλάνγκ. Αποκαλείται μουσταλευριά ο πονηρός. Συνήθως εξέρχεται από στόματα παππούδων προς εγγονούς, ή παππούδων με την ευρύτερη έννοια για παρδαλές κοπελιές. Είναι ένας από τους κλασικούς μπαμπαδισμούς που αντικαθιστούν λέξεις σόκιν.

- Έλα εδώ ρε κατεργαράκο.
- Ναι παππού!
- Πόσες φορές σου είπα να μην πηγαίνεις στα παρτέρια;
- Να βάλω και αυτές από πέρσι;
- Είσαι μια μουσταλευριά, άλλο πράμα

- Ξέρεις ποιον είδα χθες;
- Τον Φρατζέσκο, τον είδα κι εγώ, και ζήλεψα και λίγο. Είδες με ποια νταραβερίζεται; - Σιγά μη δεν ξέρω αυτή τη μουσταλευριά. Θα του φάει ότι είναι να του φάει, και μετά θα τον παρατήσει.

(από electron, 16/09/09)λήμμα/ορισμος/σχόλια 3πκ... (από BuBis, 19/09/09)λήμμα/ορισμος/σχόλια 3πκ... (από BuBis, 19/09/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
electron

Με αφορμή αυτό το λήμμα, ας ρωτήξω, έχει νόημα να βάζουμε σλανγκ του περασμένου αιώνα; Κάτι σαν ιστορική καταγραφή δλδ. Διότι ακόμα και η γιαγιά electron, όσο και αν την πίεσα δεν θυμόταν από που βγήκε αυτό, ακόμα και αν το χρησιμοποιεί. Και είπε επίσης, αυτό το έλεγαν παλιά!!!! Μπορεί να ναι και μεσοπολεμικό!!!!!

#2
Vrastaman

Την απάντηση θα την βρεις εδώ;-)

#3
Stravon

Επίσης χρησιμοποιείται ως ειρωνική και απαξιωτική απάντηση σε τρίτο που εισέρχεται σε χώρο με δύο παρόντες. Στην ερώτηση του τρίτου «τι κάνετε εσείς οι δύο;» ένας εκ των δύο απαντάει «ψήνουμε μουσταλευριά»

#4
kelly_

Στράβωνα νομίζω ότι οι δυο που αναφέρεις στο παράδειγμα σου ερωτοτροπούν. Λένε λοιπόν στον τρίτο «δεν βλέπεις τι κάνουμε; ψηνουμε μουσταλευριά» ειρωνικα.

#5
electron

Μπα-Μπάϊ, που έλεγε κι ένας κατεστραμμένος συνάδελφος.

#6
iron

φυσικά και έχει νόημα. πέρα από τον χαβαλέ, κάνουμε και καταγραφή, να υπενθυμίσω! Απλώς αυτά τα λήμματα δεν παίρνουν ψήφους γι' αυτό και έχουν μείνει στα αζήτητα. Για να σας δω λοιπόν...

#7
Stravon

Τι εννοείς Ironick «να μας δεις»;
Ελεγκτικό ήταν αυτό ή προτρεπτικό;

Επιτέλους ποιος είναι τι σε αυτό το σάιτ; Έχει αφεντικά, έχει ελεγκτές; Δεν είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων;

Ας πέσουν οι μάσκες.

#8
iron

τεεεεεε έγινε ρε; παρεξηγήθηκες;;;; λοιπόν, παιδίμουν, προτρεπτικό ήτανε ντε...

τώρα τις άλλες απορίες σου έπρεπε να τσι είχες λυμένες, λυπάμαι αλλά κόπηκες στις εξετάσεις, μετεξεταστέος.

η δε μάσκα μου δεν βγαίνει πια.

#9
Stravon

Δεν παρεξηγούμαι ποτέ, διερευνητικές ερωτήσεις κάνω για να γνωρίζω που πατεί το δεξιό και που το αριστερό μου. Πώς να τις λύσω;
Αναζητώντας πληροφορίες στα σχόλια των 13.000 λημμάτων ή αναγιγνώσκοντας τον σύνδεσμο «ποιοι είμαστε» ο οποίος βρίσκεται σε εμφανέστατο σημείο της ιστοσελίδας;

Λυπούμαι αλλά δεν είμαι μαζόχας να καθίσω να διαβάσω τόσα λήμματα με τα σχόλια τους. Έχω κι άλλη δουλειά να κάνω. Εσύ;

Ίσως να πρέπει να κοιτάξεις το γεγονός ότι η μάσκα σου δε βγαίνει πια.

#10
iron

α καλά, δεν παίρνεις από χιούμορ εσύ... και δε μου λες, το στράβων από το στράβωσα βγήκε;;; για συνέλθετε ρε εδώ μέσα, δεν είμαστε στο σλανγκρ για ξινίλες, για να περνάμε καλά είμαστε, ααααααααααααααααααααααααααα

#11
electron

όπως πάντα συμφωνώ διαφωνώντας με την παλιοσειρά. Συμφωνώ με τα παράπονα γρινούλες (θα επεκταθώ), διαφωνώ με τους αποδέκτες. Βέβαια από την άλλη μπορεί επίτηδες να το λέει στον σκύλο, για να το ακούσει η ουρά του (που μάλλον έτσι είναι).
Απλά ήθελα να πω, καμιά φορά δεν 'ν κακό να ακούς και κανένα νέο (στο σαιτ, μεγάλο σε ηλικία ίσως), που μπορεί να βλέπει με πιο φρέσκο μάτι κάποια πράγματα. Και στην προκειμένη εννοώ στάβρωνα και μουά, γιατί όρισα και το ντεκλαρέ. Με πολλή αγάπη όπως πάντα.

#12
Stravon

Εμείς λέμε στο σαμάρι για να ακούσει το γαϊδούρι. Η ιρον διαλέγει και παίρνει.
Ενηγουέη, το κακό σε αυτό το σαιτ είναι ότι δεν ξέρουμε ποιος είναι το γαϊδούρι.
Εμένα πάντως δε με πολυβλέπω σε αυτό το σάιτ το οποίο εισπράττει $700 το μήνα (προς το παρόν και μερικά χιλιάρικα στο μέλλον), αξίζει περίπου 15000 (προς το παρόν), πηγή πουλώντας τα λήμματα των χρηστών και που δεν έχει τα γκάτς να ανακοινώσει την δομή του. Ποιος ασκεί την επιχειρηματική δραστηριότητα, ποιος είναι το γαϊδούρι; Ποιος το σαμάρι, ποιος ο σκύλος και ποια η ουρά;

#13
Vrastaman

Το αναγραμμαντείο προτείνει:

electron + Stravon = οvertclones rant :-)

#14
Stravon

Πολύ έξυπνο!!!!!!!
Ουαου!!!
Γιε!!!
Ενθουσιάστικ!!!!

#15
iron

θες γκλάσνοστ, στράβων, και δεν την έχεις; ποιο είναι το θέμα και πώς φούντωσε έτσι δηλαδή;

σε ρωτάω ένα πράμα μόνο: όσοι ηρθαν λίιγο πριν από σένα, στα 11000 και στα 12000 και στα 9000 λήμματα, πώς διάλο έμαθαν ποιος είναι ο ένας και ποιος είναι ο άλλος εδώ μέσα χωρίς να γίνει της πουτάνας; μόνο για σένα το κρατάμε μυστικό; μήπως έχει κάτι ο τρόπος με τον οποίον το ζητάς;

λοιπόν στράβων, για σπάσ' τα και ξαναρίχ' τα πιο ευγενικά αυτή τη φορά. κι αν δεν μπορείς ευγενικά, με χαβαλέ. γιατί τίποτ' άλλο δεν χωράει εδώ μέσα.

#16
electron

αντε πάλι! Τουλάχιστον μην πεταχτεί κανείς κι αρχίσει για βαθμολογίες. σας εκλιπαρώ!

#17
Stravon

Γιατί επιμένεις σε αυτό το στυλάκι ιρονικ;
Είμαι πολύ βλάκας για να τα μάθω μόνος μου. Γιατί δε βοηθάς;

#18
electron

stavron το εσωτερικών, varsta πολιτισμού, icronik παιδείας και θρησκευμάτων, mess συντονισμού (αυτό καταργήθηκε το 67 νομίζω, αλλά θα το επαναφέρω για να τρώγονται με τον stavron), kahn με hotza εξωτερικών, deliolanis (μου άρεσαν οι ορισμοί του, τυχαία έπεσα πάνω τους) κυβερνητικός εκπρόσωπος, εγώ το αιγαίου.
γαμώ τα υπουργεία μου!

#19
Galadriel

Στράβωνα από το ίδιο πισί γράφετε με τον ελέκτρονα; Γνωριζόσαστε από πριν; Πώς δηλαδή έχεις εσύ τα θάρρετα να μιλάς στον πληθυντικό και να κάνεις και τον άλλο (που γενικά ως τώρα όπως τον έχω κόψει είναι της θετικής κατεύθυνσης και της διαφάνειας) κοινωνό και συνυπεύθυνο της επιθετικότητας και της ξινίλας; Εκτός ασφαλώς αν δεν έχει πρόβλημα ο ελέκτρος και σε αυτή την περίπτωση συγγνώμην που αναμίχθηκα, αλλά δεν νομίζω... Ελέκτρος;

#20
Stravon

Οχι βέβαια, τσεκάρισε τα IP

#21
Galadriel

Γιατί να τσεκάρω τα ΙΡ;

#22
electron

εγώ απο το παράθυρο μου βλέπω τον τσεσμέ, τουριστικό θέρετρο των τούρκων βουλευτών, και γεννέτειρα των σλανγκων τσεσμελίων (που θα 'λεγε και ο Ζηκκας).

#23
Stravon

Χιώτης είσαι Ελεκτρον;
Και εγώ των θετικών αλλά στεριανός, Μακεδονία

#24
Vrastaman

Ταΐστε τους καβουροσλανγκόσαυρους, όχι τα τρολ...

#25
electron

κάποιος με είπε τρολ, αλλά είπα να μην ψάξω τι είναι, αλλά τώρα με βοηθεια vrasta (link εννοώ) το έμαθα κι αυτό!

#26
Galadriel

Αυτό έχεις να πεις; Να υποθέσω λοιπόν ότι δεν διαφοροποιείσαι και να μην ανησυχώ;

#27
patsis

Μια ωραία περίπτωση ακούσιας αυτοσυζήτησης εμπεριέχουν τα τέσσερα πρώτα σχόλια του Vikar εδώ.

#28
Stravon

Μην την ψάχνεις ελεκτρον, σε σελίδα με 3.274 εγγεγραμμένους αλλά με 10 μόνο ενεργούς εκ των οποίων ο ένας χαρακτηρίζει τους 2 ως τρολ, δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζουμε.

(Το ΙΡ μου τώρα είναι 94.67.158.27)

#29
electron

Ναι, τουρκόσπορος (half salihli προσφυγας, half από βυζαντιον), για να απενοχοποιούμε και τις σλανγκ βρισιές!

#30
electron

mess κάπου σε έχασα...

#31
Stravon

2Mes από τη διασταύρωση των ΙΡ επιβεβαιώνεις ότι είναι διαφορετικά τα πισιά

#32
Galadriel

Το ΙΡ το ανακατέψαμε επειδή υποθέτω πήραμε κυριολεκτικά το ρητορικό μου ερώτημα; Υπήρχε δηλαδή πραγματικά περίπτωση να γράφετε δυο άτομα από το ίδιο πισί;

Στράβωνα ο ελέκτρον δεν κρύφτηκε πίσω από παιγνιδάκια σε φάση το αιπίμου είναι τούτο και τέτοια, από την αρχή έδωσε και στοιχεία του και απόλα. Και στην τελική ούτε εκείνος είναι και τόσο παλιός εδώ, αυτός δηλαδή πώς κατάλαβε τί παίζει και ποιος είναι ποιος χωρίς να κατηγορεί τους ιδιοκτήτες για κάτι; Τεσπά δεν το συνεχίζω γιατί ο ίδιος δεν παίρνει θέση και εγώ δεν είμαι ο ρομπέν των δασών.

Παρόλα αυτά και με την ευκαιρία, όποιος έχει ερωτήσεις μπορεί πάντα να τις υποβάλει στο «mods» αντί να δημιουργεί θέμα από το πουθενά δημοσίω (και, στράβωνα, αυτό το είχαμε στείλει ως διευκρίνηση στο πιμί καλωσορίσματός σου, την 4/9 - νομίζω;

#33
electron

εγώ σας υπουργοποίησα!

@ mess υπάρχει πληθυντικός ευγενείας,
@ stavron σε είπανε και σένα τρολ; (γιατί ο vrasta δεν μας είπε)

ρε θα διαβάζετε τι γράφουν οι άλλοι όπως πρέπει ή θα σας στείλω σπίτια σας (εκεί που είστε δλδ;)

#34
Stravon

Αγαπητή Mes εγώ μέχρι και το ονοματεπώνυμο μου έστειλα, μην έχεις παράπονο, δεν κρύβομαι. (βλέπε ψιλά γράμματα)

Η μόνη περίπτωση να γράφουμε από το ίδιο πισί είναι να βρίσκεται η μακεδονία στα νησιά του αιγαίου.

Το θέμα δεν είναι να μάθω εγώ, εγώ να σου πω ψιλοχέστηκα έως χονδροχεστηκα για το ποιος είναι το μπος. Αλλά μου τη σπάει η «μασονία» που υπάρχει γύρω από το θέμα.

Εγώ θα σας κάνω το χατήρι να αποχωρήσω από το σάιτ, αλλά θα βρεθεί άλλος κάποτε να προβληματιστεί ξανά. Όποιος είναι ανήσυχος ψάχνει. Και να είσαι σίγουρη ότι ο επόμενος σπασίκλας δεν θα είναι κλώνος μου.

#35
Vrastaman

Μη ξεχάσεις να κλείσεις την πόρτα γιατί κάνει και ρεύμα.

#36
Stravon

κρύψε λίγο τη χαρά σου, κράτα τους τύπους κύριε Νο1

#37
electron

Επίσης να πω κάτι. Ο σταβρων είναι του πρακτικού, εγώ είμαι του θεωρητικού. Και εγώ χρησιμοποίησα τον πλυθηντικό εγκλείωντας και άλλους, αλλά αυτό είναι σύνηθες. Δεν βρίσκω κακές τις απορίες. και το αφήνω εδώ. Γιατί είμαι της άποψης ότι όποτε κάτι δεν σ' αρέσει φεύγεις, αν σ' αρεσει προσπαθεις να το κάνεις καλύτερο. Και το ίδιο πνεύμα έχω διαγνώσει και στον σταβρων. Στο πιο μπρουταλ.

#38
electron

κάθε φορά που μιλω φεύγει και κάποιος. το βουλώνω για δύο μέρες σαν αυτοτιμωρία!!!

#40
patsis

Δε φεύγει κανείς! Θα ψαχτούμε! Εμένα μου λείπει ένα πεντάστερο σε λήμμα και τρία πεντάστερα σε ορισμούς.

Vrastaman έχω βάλει το γλάρο στη φωτιά και πας και μου σβήνεις τη συνταγή. Τι κάνω τώρα;

#41
electron

η μπλούζα κουρτινιάζει, εχεις παχύνει vrasta

#42
GATZMAN

Μη χαλιέσαι Πάτση. Παίζει backup

#43
patsis

Το κουρτινιάζω δεν υπάρχει, ούτε εδώ ούτε στον Τριανταφυλλίδη. Και δεν το ανεβάζεις;

#44
Stravon

ΟΚ πάτσης στα έδωσα

#45
electron

ρε παιδιά, ουτε ο συριζα να ήταν το σαϊτ!!! Παλιοσειρά γύρνα πίσω, θα σε κάνω υπερυπουργο!!!

#46
patsis

Thanks GATZMAN. Ντάξει παιδιά, μη φάτε. Έχει.

#47
Stravon

Δίνω στον Έλεκτρον τα συγχαρητήρια μου σε θέματα διαχειρίσεως κρίσεων. Υ.Εθ.Α ο ελεκτρον

#48
patsis

Ρε Stravon! Πλάκα έκανα γμτ! Τεσπα.

#49
GATZMAN

Παίζει κι αυτό από τον κρασέμπορα

#50
electron

παω τώρα να την πέσω, μην αρχίσουν οι αποχωρήσεις, κι έρχονται και εκλογές!
στη μόσχα αδέλφια, στη μόσχα!

#51
ο αυτοκτονημενος

μερικοι παλεουρεσ συνεχιζουν να το πεζουν το χαβα τουσ λιγο ντροπι γιατι ψιλα τον εχετε παρι τον αμανε και νομιζετε οτι εχετε δι τιν σκια σασ
ελεγα παλια για κλικεσ για εκδοσι βιβλιου απο τα γραφομενα μασ νατα μπροστα μασ με κανατε ban σαν panos2 επανηλθα και ξανα μανα κατοποντοδοσιεσ κ αδικιεσ σοριδον κ αν κανα κατ εγο ορμαγατε απανο μου
τορα σασ πιραν χαμπαρι κ μερικοι αλοι τι φυντανακια ιστε
μασονια και εκμεταλευτεσ σασ αποκαλουν εχετε καταντισι ανεσχιντοι (κ σορι ρε βραστα ολοι πια τρολ ιμαστε οσοι διλαδη δεν συμφονουν με το κονκλαβιο που εχτισαν μερικοι;;)
KEEP ON SLANGIGN
XA XA XA XA XA

#52
Galadriel

Για ποιον είναι αυτό το «μασόνοι»; Κατηγορούμαι για κάτι;

#53
ο αυτοκτονημενος

Αλλά μου τη σπάει η «μασονία» που υπάρχει γύρω από το θέμα.

#54
ο αυτοκτονημενος

κ προσοπικα απο εμενα για πολα
κ μην ξεχνασ οτι το προτο προτο σου σχολιο για εμενα ηταν (για μαλακα σε κοβο) κ φισικα πιρεσ τιν απαντισι σου

#55
Galadriel

Δεν νομίζω να έχω πει κανέναν μαλάκα εδώ μέσα, ακόμα και αν το πίστευα, δεν είναι το στυλ μου. Το τί μου έχεις μαζεμένο εσύ Πάνο, παρόλο που το θεωρώ αχαριστία εκ μέρους σου για διάφορους λόγους, το ξέρω και έχω μάθει να ζω με αυτό, όσο κι αν δεν μου αρέσει.

Αναφερόμουν στο σχόλιο του στράβωνα, είπε κάτι για μασονία αλλά δεν νομίζω ότι με αφορούσε, πώς τα ανακάτεψες εσύ τώρα για να ρίξεις λάδι στην φωτιά όπως κι άλλες φορές έχεις κάνει και έχεις προκαλέσει αντιπαραθέσεις άλλων.

Από την άλλη, ας ρωτήσω, Στράβωνα, με αφορούσε το σχόλιο περί μασονίας; Πρέπει να απολογηθώ κατά την άποψή σου για κάτι; Δεν βοηθάρω αρκετά ή υποσκάπτω τους χρήστες με οποιοδήποτε τρόπο; (ας σαλαμοποιήσουμε το πρόβλημα, ας ξεκινήσουμε να διευκρινίζουμε προσωπικά το θέμα και εφόσον υπάρχουν περαιτέρω επεκτάσεις το συζητάμε σε άλλη βάση, νο;

#56
ο αυτοκτονημενος

παρολο που κοβισ και ραβισ κατα το δοκουν οτι σε βολευει στουσ σχολιασμουσ του καθενοσ κατα το οποσ εσι νομιζισ και σε βολευει εχεισ αρχισι να εχεισ και αμνισιακα επισοδια μαλον θα φτεει η υφεσι που σου χαλαει την μνημη απλοσ σε λιπαμε (και ανορθογραφικα) εσενα και μερικουσ αλουσ που το πεζουν επιτιδιοι ουδετεροι και σε αφινουν εσενα κ μερικουσ αλουσ να αλονιζετε και αν καπιοσ σασ παει κοντρα σε ενα ζητημα ααααααααασαααααααααα ολα κ ολα ολοι ημαστε ισοι αλαααα υμεις ιμεθα ΠΙΟ ισοι απο ημεισ
και οσο για να ριξο λαδι στι φοτια αγαπιτι μου ασε την γκεμπελικη σου προπαγανδα δεν μασανε ολοι οι ανθροποι σαν και αυτουσ που δουλειεισ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΞΥΠΝΑΤΕ και φερθητε με λιγοτερη ΑΛΑΖΟΝΙΑ

#57
Galadriel

Αυτοκτονημένε, μπορείς πλιζ να σταματήσεις να κειμενορυπαίνεις τον ορισμό, γιατί περιμένω να μου απαντήσει αυτός στον οποίο απευθυνόμουν (και ο οποίος δεν είσαι εσύ);
(σ.ς. επειδή στο γραπτό δεν φαίνεται, σε καμία περίπτωση δεν είμαι θυμωμένη ή γουοτέβα - αναρωτιέμαι απλώς με μια κουρασμένη ελαφρά περιέργεια).

#58
jesus

είναι ανθυπολεπτομέρεια, βέβαια, αλλά ο μούστος νομίζω δεν είναι αγίνωτο κρασί, είναι ο χυμός του σταφυλιού. πιο σωστό είναι να πεις αγίνωτο κρασί αυτό που προκύπτει απ' το μούστο κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. αν είναι έτσι να το αλλάξουμε;

#59
Khan

Ιησού, σπεκ! Θα σε καλέσω στον γάμο μου να μετατρέψεις τα κουφέτα σε τιραμισού. :Ρ

#60
Vrastaman

Ρε συ Πάνο, τι μασονία και πράσινα άλογα! Έχουν γίνει δύο μεγάλες σύναντες του σλάνγκ όπου όχι μόνο ήσουν καλεσμένος αλλά οι περισσότεροι από εμάς λυπηθήκαμε που δεν κατάφερες να έρθεις. Και πίστεψέ μας, ούτε λευκά γάντια και ποδίτσες θα έβλεπες ούτε συνθηματικά «ουζαί-ουζαί» και μυστικές χειραψίες σε σκοτεινές και ξεθωριασμένες στοές. Θα έβλεπες μια παρέα από χαμογελαστούς ανθρώπους με πολύ γέλιο και χαβαλέ.

Με στενοχωρεί ειλικρινά που κουβαλάς ακόμα τόσο θυμό μέσα σου προς τους mods και ειδικά to άδικο μένος σου προς την Mes. Δεν κάνει καλό στην υγεία πρώτα απ’ όλα. Κάποτε τα είχα πάρει άγρια στο κρανίο με σένα, όταν με έριξες από την 4η τότε θέση στην 750η (αν θυμάμαι καλά). Όλα αυτά εννοείται είναι περασμένα ξεχασμένα και σε θεωρώ αξιόλογο σλάνγκο και, γιατί όχι, φίλο. Γιατί λοιπόν δεν κάνεις μια χάρη στον εαυτό σου να τα βάλεις και εσύ όλα πίσω, bury the hatchet, αντι να τα κουβαλάς στα σώψυχά σου;

Άνθρωπες είμαστε, πολλές φορές μπορεί να πράττουμε με τρόπο παρεξηγήσιμο. Αλλά, με το χέρι στην καρδιά, έχεις μπει σε πολλά σάιτς ή φόρουμ όπου οι mods είναι τόσο φιλικοί, ακομπλεξάριστοι, και οι κανόνες τόσο χαλαροί; Έμενα τις προάλλες απείλησαν να με διαγράψουν από κάποιο Ελληνικό φόρουμ που ασχολείται με θέματα υγείας επειδή έκανα το έγκλημα να παραπέμψω σε μια επιστημονική μελέτη σε κάποιο αντίστοιχο Αμερικάνικο!

Ο Στράβων τραβάει ζόρι με «επτασφράγιστα» μυστικά για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σάιτ (είναι ο dik), ποίο είναι οι mods (είναι η Iron, η Μes, Ομιτζίζας, ο Βικάριος, το Πονηρό, ο Κάνινγκ και η αφεντιά μου) και τιστονμπούτσο γινονται τα λεφτά από τις διαφημίσεις (καλύπτουν έξοδα hosting κλπ). Η δε ειδοποιός διαφορά μεταξύ εσού και του Στράβωνα είναι ότι εσύ, με τον τρόπο σου, αγαπάς το σάιτ, όπως προκύπτει και από την παλαιότερη δήλωσή σου να συνεισφέρεις οικονομικά σε αυτό εάν ποτέ χρειαστεί. Αντίθετα ο Στράβωνας μας μπήκε με κόκκινο, υπαινισσόμενος ότι είμαστε επιχείριση φιλάργυρων μασόνων και εκμεταλλευτών της πνευματικής περιουσίας σλάνγκων. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει για να χαρακτηριστεί κανείς τρολ;

Ααατα!
[mod]Ναι, είναι και ο συμπαίδαρος acg![/mod]

#61
ο αυτοκτονημενος

με το μπαρδον αρχοντισα μου αν σου προσεβαλα την ακουστικι σου εσθιτικι αλα δεν υπαρχι καπνοσ χορισ φοτια λεμε εμισ οι ανορθογραφοι
μπορι ισοσ και νε αλα μπορει ισοσ και πιθανοτατα οχι
να μι μιλασ σε εμενα αλα στην παρατηρισι μου απαντησεσ οποτεσσσσςςς.......

#62
Galadriel

χαχαχαχααααα ξέχασες τον αψγ χαχαχαχ στα λεγα αγόρι μου στα λεγα ότι είχες καιρό να μοντάρεις ορισμόοο (αυτός ο μοντ δεν υπάρχει χαχαχαχα).

Το σχόλιο πάει στον Βρασταμαν που ξέχασε να βάλει τον acg στην ομάδα των μοντς. Acg η ζωή είναι εκεί έξω, μην μασάς.

#63
ο αυτοκτονημενος

ισου σοστοοοοσσσσσ λεπτομερια ξε λεπτομερια οι λεπτομεριεσ κανουν τι διαφορα μπραβισιμο
καν μου θυμισεσ το (αχ θεε μου διοξε τον πονο και ασε το πριξιμο)

#64
Vrastaman

Μουαχαχαχα!

#65
Khan

ναι βρε παιδιά, πού έχει χαθεί ο αψγ;

#66
Galadriel

Εμ είδες για να τον μαλώνουν τα άλλα νικνέιμ σου εσένα; Μας απαράτησε 3000 τόσους χρήστες μοναχούς κι έφυγε!

#67
Επισκέπτης

Συγνώμη Βράστα δεν είχα υπολογίσει ότι η φιλοξενία του σάιτ κοστίζει 700*12=$8.400/έτος.
Επειδή τυγχάνει να ασχολούμαι με το άθλημα σου κάνω προσφορά -20% επί του προαναφερόμενου ποσού. (Με ΦΠΑ και κομμένο τιμολόγιο)

#68
Galadriel

Τί; Αφεντικό για κείνα τα εταιρικά αυτοκινητάκια που λέγαμε; :P

Στράβων εμένα έλεγες μασώνα; :(

#69
Vrastaman

Ο φθόνος είναι το εθνικό μας άθλημα. Για αυτό στην χώρα μας και οι δεξιοί ακόμα είναι «σοσιαλμανείς»...

#70
Επισκέπτης

Δεν είπα κανέναν μασόνο, για μασονία μίλησα με την σλαγκική έννοια.

Αυτό κατάλαβες Βράστα;
Θυμίσου να κάνεις μια εξέταση

#71
iron

οκ. λοιπόν, νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να πω την ιστορία του σάιτ, ως η παλαιότερη κοπτοραπτού εδώ μέσα (μα γιατί δακτυλογράφησα κατά λάθος 3 φορές κοπροραπτού, θείε Φρόυντ;;;)

ο στράβων, με τον σταβό του τρόπο, έθεσε παρόλ' αυτά ένα θέμα το οποίο κανείς μας δεν είχε σκεφτεί: πώς μπορεί κάποιος νέοπας να ενημερωθεί για τα του σαϊτός, χωρίς να πρέπει να φάει τις ώρες του ψάχνοντας εδώ μέσα. Και όταν λέμε να ενημερωθεί, δεν εννοούμε να διαβάσει λήμματα και να τα ξέρει απ' έξω στις επόμενες εξετάσεις, αλλά να μάθει κάποια βασικά για την ιστορία του σάιτ.

Αποφάσισα λοιπόν χωρίς να ρωτήσω κανέναν μοντ, να αρχίσω την αφήγηση. Αφού πω όσα θυμηθώ, οι υπόλοιποι μοντουλαίοι ή και κάποιοι απλοί χρήστες ας προσθέσετε και ας συμπληρώσετε ό,τι κρίνετε. Και μετά, ω ντικ, κάνε ένα κόπιπί και χώσ’ το στην Αρχική. Εκεί θα προστεθούν και ό,τι κουβέντες / γαυγάδες έχουν παίξει κατά καιρούς σε σχόλια λημμάτων, όπως σε τούτο δω. Και έτσι το σλανγκρ θα έχει την δική του ιστορία (εκτός από την Λιλιανάδα που είναι οφ τόπικ τώρα, αλλά να την αναφέρω και αυτήν, βτς).

Πριν 2,5 χρόνια περίπου, εγώ που δεν είμαι ιδιαίτερα άνθρωπος των φόρουμζ και μπλογκζ κλπ, ανακάλυψα μέσω εφημερίδας (Καθημερινή, αν θυμάμαι καλά) το σλανγκρ -και εννοείται ότι μπήκα αμέσως να το δω. Και έφαγα μεγάλο κόλλημα και έριξα πολύ γέλιο. To πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να στείλω στους ιδιοκτήτες (όπως νόμιζα) ένα μέιλ, όπου έδινα συγχαρητήρια και πρότεινα την διόρθωση των ορθογραφικών λαθών, με την λογική ότι κάααααποτε αυτό το λεξικό θα γίνει και χρηστικό, πέρα από χαβαλεδιάρικο… Πχ. ένας ξένος μεταφραστής θα μπορούσε να το συμβουλευτεί, κι ας μην δίνονται πάντα πλήρεις πληροφορίες για μια λέξη. Τουλάχιστον θα μπορούσε να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Όμως, επειδή μου αρέσει να έχω και την αληθινή εικόνα της γλώσσας, πρότεινα επίσης να διατηρούνται οι πρωτότυπες ορθογραφίες στο αρχείο, έτσι ώστε να μπορεί, πχ, κάποιος μελετητής της γλώσσας του 2367 μΧ να έχει μια εικόνα…

Η απάντηση του ενός τελικά ιδιοκτήτη (dik) ήντουνα ότι ναι, βεβαίως, καλή ιδέα, αλλά θα χρειαστώ βοήθεια σε αυτό. Εκεί απάντησα και γω ναι, βεβαίως, θα βοηθήσω όσο προλαβαίνω και γω. Κι έτσι μπήκα στα έγκατα του σάιτ…

Και όλα πηγαίναν αργά και σταθερά. Συνομιλούσαμε καθημερινά (για την ακρίβεια τις αργές νυχτερινές ώρες) μέσω τσατ για το τι πρέπει να γίνει ακόμα με το λεξικό, από λεξικογραφικής άποψης ή από τεχνικής. Εγώ, ιδέα από το δεύτερο. Απλώς έριχνα ιδέες στον ντικ και αυτός μου έλεγε ναι, όχι, και αναλόγως το ταχτοποιούσε.

Κάποια στιγμή, κάτι με το Κουτί της Πανδώρας που είχε έμμεσες (αλλά όχι ευθείες) αναφορές στο σάιτ, κάτι με ένα άρθρο μιας κυριακάτικης Ε (σε ένθετο) όπου αναφέρθηκε το σάιτ, και έγινε της πουτάνας το κάγκελο από αφίξεις στο σλανγκρ… και βρέθηκα μια μέρα να έχω προς διόρθωση πάνω από 1000 λήμματα. Έγινε λοιπόν «στρατολόγηση» βλέπε εδώ: http://www.slang.gr/news/show/10 και τότε «πήραμε» τον Cunning Linguist (τον οποίον τώρα έχουμε χάσει, φαντάρος γαρ). Και πάλι έτρωσε το πράμα, κόπασε η μπόρα, συνεχίσαμε με άλλες δουλειές για το σάιτ, τις κατηγορίες, το ένα μου, το άλλο μου, κλπ. Σιγά-σιγά μπήκαν και άλλοι μόντουλες, «αναβαθμίστηκε» ο τρόπος βαθμολόγησης -που να μην έσωνε, κλπκλπ.

Την ιστορική μέρα της 6ης Δεκ.2008, πολύ προτού ξέρουμε τι πρόκειται να διαδραματιστεί στην Αθήνα, ένα άλλο μέγα γεγονός ήταν να λάβει χώρα, η πρώτη συνάντα του σάιτ. Εγώ δεν μπορούσα να είμαι, ούτε ο nick που γιόρταζε (ο οποίος, για να τα ξέρετε ούλα, είναι και το έτερον μου ήμισυ, εξού και το ironick, απλώς μετά ο Νίκος αδυνατούσε να ασχολείται και έτσι απλώς μπαίνει φού και φού, βάζει κανα μήδι, βάζει κανα ποντάκι, και ξανά μετά από κανα μήνα πάλι.

Στη συνάντα αυτή λοιπόν, ήταν μόνο ο ντικ, ο Κάνινγκ και ο acg…

Έγινε τελικά και μια άλλη συνάντα κάποια άλλη στιγμή (αρχές Ιανουαρίου νομίζω), όπου συναντηθήκαμε οι τρεις που προανέφερα, ο τζιζ, και γω, δηλαδή οι τότε μοντουλαίοι.

Τον Φεβρουάριο του 2008, έγινε πάλι χαμός. 1700 προς διόρθωση λήμματα. Νέα επιστράτευση: Μες. Η οποία σάρωσε και έκανε περί τα 1000 λήμματα μόνη της μέσα σε καμιά βδομάδα – από κει που μου έλεγε ότι μμμ, ναι, δεν προλαβαίνω, η δουλειά ξέρεις, κανα-δυο λήμματα το μήνα και βλέπουμε. Τεσπα, μας ακούει τώρα, δεν λέω άλλα.

Έγινε λοιπόν και τρίτη συνάντα, ημιανοιχτή γιατί δεν υπήρξε αρκετός χρόνος να οργανωθεί εγκαίρως. Ήμασταν νικ, εγώ, κάνινγκ, βράστας, εϊσιτζής, κρεψίνις, κνάσος, Μες. Ούτε τζίζας, ούτε πονηρός, ούτε βικάρ και… ούτε ο ντικ… κάτι του είχε τύχει και δεν τα κατάφερε τελικά…

Μπήκε και ο Βράστα στους μοντουλαίους. Και έκτοτε είμαστε οι εξής: η Μes, τζίζ, Βικάρ, Πονηρόσκυλο, κάνινγκ, Βράστας, , εϊσιτζής, Τζίζας, ντικ (επί του λειτουργικού πάντα) και εγώ. Και βλέπουμε. Υπάρχει πάαααααααρα πολλή δουλειά να γίνει και υπάρχουν πάαααααααρα πολλές απόψεις (αλλά όχι διαφωνίες) για τα χίλια δυο ζητήματα του λεξικού: η αναζήτηση, τα λινξ, οι κατηγορίες, τεσπα όλα τα λειτουργικά. Επίσης η μορφή του (χαβαλές ή επιστήμη;), το αν θα παραμείνει ηλεκτρονικό ή αν σηκώνει να γίνει έντυπο, το αν θα παραμείνει ενιαίο ή θα γίνει το β σάιτ εντός του σάιτ, με τα επιλεγμένα λήμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χρηστικά), το πώς τέλος πάντων θα καταστεί (Αν στοχεύσουμε εκεί τελικά, πράγμα άγνωστο) συγχρόνως χαβαλεδιάρικο όσο και χρηστικό εργαλείο. Εννοείται ότι δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα απ’ όλ’ αυτά προς το παρόν, καθότι όλοι έχουμε τις δουλειές μας και κανείς μας δεν πληρώνεται από δω μέσα, το κάνουμε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γιατί το γουστάρουμε, τελεία και καύλα. Τώρα αν έχουμε πέσει στον φριχτό σατράπη τύραννο του ηλεκτρονικού κόσμου, ε χαλάλι του. Πάντως αυτό μας διατηρεί όλους τους υπόλοιπους ίσους. Εννοώ μοντουλαίους και χρήστες.

Κάποτε φτάσαμε τα 10.000 λήμματα και οργανώθηκε η δεύτερη ανοιχτή συνάντα του σάιτ. Ήμασταν όμως λίγοι: Ντικ, κάνινγκ, βράστα, Μες, εγώ, Νικ, Πάτσης, ΝίκοςΠιπ, Λύο Καλοβυρνάς, εισιτζίδης. Πάλι όχι τζίζας, Βικάρ, Πονηρός. Δεν είναι στην Αθήνα.

Την επομένη συναντήθηκαν οι Σαλονικιοί μεταξύ τους: θα σας τα πει ο Πάτσης που ήντουνα εκειά. Ή δείτε εδώ http://www.slang.gr/news/show/24 για τις 2 αυτές συνάντες.

Η τελευταία συνάντα έλαβε χώρα πριν ένα μήνα, όπου ήρθαν και οι Ντεσπεράντο, Τζονμπλάκ, Χότζας, Ζάκκης και, επιτέλους, Βικάρ. Πάλι ο ντικ δεν μπόρεσε. Κατά τα άλλα: τζίζας, βράστας, έι, νικ, Μες, εγώ.

Και τέλος, εν συντομία, η ιστορία του αυτοκτονημένου: λεγόταν Πάνος2 τότε, και έσκασε μύτη με την χαρακτηριστική του ανορθογραφία, την οποία εγώ προσωπικά θεώρησα μποστική και όχι δυσλεξική, και σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να την διατηρήσουμε, όπως διατηρούμε την εσκεμμένη καθαρευουσιάνικη ανορθογραφία του κου Ζάκκη. Τεσπα ο ίδιος επέμενε ότι ήταν προϊόν δυσλεξίας κι έτσι αποφασίσαμε ότι πρέπει να διορθώνεται. Το πρόβλημα ήταν ότι σε κάποια λήμματά του τού έβγαιναν κάποιες ωμότητες που έδειχναν ρατσιστικές ή τεσπα ακατάλληλες για το σάιτ. και έτσι του την είπαν κάποιοι χρήστες και μοντς, και τότε ήρθε η κακιά η ώρα, ήρθε στα λόγια με τον βράστα και για να τον εκδικηθεί μπήκε στο σάιτ με 30 διαφορετικούς λογαριασμούς και τον έριξε από της 3η θέση στην 68η, ή κάτι τέτοιο, σκότωσε και κανα δυο άλλους… Τότε επιτέλους νευρίασα και γω αρκετά και του την είπα με τρόπο με το λήμμα γιατί δεν αυτοκτονάς να ησυχάσουμε; και καθώς είχαν διαγραφεί όλα τα λήμματά του και είχε αποκατασταθεί η βαθμολογία των υπολοίπων, ξαναμπήκε στο σάιτ με άλλο νικ, ο αυτοκτονημένος. Πράγμα που προσωπικά βρήκα πολύ χιουμοριστικό από πλευράς του. Έκτοτε είναι ενεργό μέλος του σλανγκρ, μέλι γάλα, με κάποιες εξάρσεις πού και πού αλλά οκ, και έχει την «τιμή» να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ιστορίας του σάιτ, αμ τι.

Έκτοτε μπήκαν και νέες ρυθμίσεις: σχετικά με το δικαίωμα βαθμολόγησης ενός νέοπα (να έχει τουλάχιστον 2 ορισμούς εγκεκριμένους), την διαφάνεια σχετικά με το τι γίνεται με τις μπαγαποντοδοτήσεις και με τις κατωποντοδοτήσεις, κλπ

Και η σλανγκοζωή συνεχίζεται.

Όσοι έχετε διάθεση να συμπληρώσετε ή να διορθώσετε την ιστορία μου, γιορ βέλκαμ. Και όσοι έχουν απορίες, να τις ρωτήσουν Ευ-γε-νι-κάαααααααα!

#72
Επισκέπτης

Η έκδοση βιβλίου που λέει ο αυτοκτονημένος είναι σχεδόν γεγονός (βλέπε εδώ). Φυσικά δε θα γίνει από κάποια επιχείρηση γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοια. Τα δικαιώματα θα πουληθούν στην μαύρη, σε κάποιο εκδοτικό οίκο.
Ο Σοσιαλισμός που ευαγγελίζεται ο κος Βράστα ή βραστά αυτό ακριβώς είναι στην Ελλάδα. Μαύρα κέρδη. Εμείς που κάνουμε ενάρξεις, κόβουμε τιμολόγια κλπ είμαστε οι κομπλεξικοί δεξιοί ή τρολ κατ' άλλους. Οι διάφοροι Βράστα είναι οι έξυπνοι σοσιαλιστές. Σας πληροφορώ ότι το web hosting για 500ΜΒ χώρο στο διαδίκτυο με διαχείριση μέχρι 5 domain κοστίζει πολύ λιγότερο από 1000€ / έτος. Μην νομίζετε ότι τα μύδια πιάνουν χώρο στο διακομιστή (server), τα σηκώνουν απευθείας από youtube. Μόνο κάτι φωτογραφίες που ανεβάζετε από το δίσκο σας. Το πολύ δηλαδή να έχουν νοικιάζει 1ΓΒ που το αμφισβητώ. Το δικό μου e-shop με 6.000 κωδικούς και φωτογραφίες σε όλους δεν είναι πάνω από 50ΜΒ.

Αυτά έγραφα πριν δω το σχόλιο της Ιρο. Μολαταύτα, γνώμη δεν άλλαξα. Ως εκ τούτου, παύω να ανεβάζω λήμματα.

Χάρηκα, Στράβων.

#73
jesus

ε σόρρυ κ όλας ρε στραβων, αλλά στ' αρχίδια μας τα τριχωτά κ τα βρώμικα.
(ο πληθυντικός της μεγαλοπρέπειας)

#74
Επισκέπτης

δεν ήξερα ότι είσαι μονάρχης Τζέσους (στον πληθυντικό αναφέρομαι)

#75
Galadriel

Στραβωνάκο μου, αυτό που δίνεις είναι η αρχική μορφή του σάιτ μωρό μου καλό, μετά άλλαξε και πήρε την σημερινή μορφή που χωράει παραπάνω (δεν παίρνω κι όρκο).

Εσύ με τα λεφτά τί ζόρι τραβάς μωρέ στράβωνε, θες να σε πληρώνουν για να γράφεις ορισμούς; Σου χουμε χαλάσει την πιάτσα οι υπόλοιποι, γράφουμε τσάμπα και γουστάρουμε κιόλας. Αχ αχ έπρεπε να σε είχαμε στο σάιτ την πρωταπριλιά εσένα, αυτό μόνο, τέλος (βτς άντε τζονμπλάκ αυτό το 'χεις πάρει από το ΔΠ από τότε που βγήκε το νερό και το χώμα).

Καλές δουλειές με το eshop, στράβωνα, γαμώ τις μπίζνες, σε κρατάει λίγο στην τσίτα όμως μου φαίνεται και μου άγχωσες τα πλήθη... Λυπάμαι όταν κάποιος λέει εγώ δεν ξαναγράφω εδώ μέσα, αλλά λυπάμαι περισσότερο όταν πρόκειται για κάποιον που γράφει χωρίς ανάγκη διορθώσεων, σο για τον Μπούμπη λυπήθηκα όταν το είπε και χαίρομαι κάθε φορά που καταστρατηγεί την απόφασή του αυτή. Νομίζω;

Ιρονικ κοπέλα μου δεν είσαι άνθρωπος, είσαι θεά προσκυνώ την μεγαλειότητά σου υποκλινόμενη. Μην μου ξαναπεί κανείς ότι «πού βρίσκεις την υπομονή και χάνεις χρόνο για ανθρώπους που δεν πρόκειται να συνέλθουν» μετά από αυτό.

Ντικ κοπιπέιστ σε πάπυρο στην αρχική για να γουστάρει κι ο στράβωνας που με είπε και μασώνα τσάμπα του γραφα σεντόνια από το mods για να του δείξω τί παίζει, αυτά είναι φίλο...

#76
Επισκέπτης

Δεν έχω ανάγκη από λεφτά mes. Όλα αυτά δεν θα είχαν ειπωθεί αν υπήρχε ένα λινκ που να έλεγε: είμαστε αυτοι και αυτοί. Ένα τηλ, μια δνση, ένα κάτι.

Ακόμη και οι λογαριασμοί αλληλογραφίας που συλλέγετε είναι πολύτιμοι για να τους διαχειρίζεται κάποιος που δεν γνωρίζει ο επισκέπτης.

Ψάξε σε όλο το ιντερνετ και βρες πόσες σελίδες είναι αυτές που δεν δίνουν τα στοιχεία τους;

Το ότι είναι η παλιά σελίδα δεν αναιρεί τον ισχυρισμό μου. Από μια στραβή σκοπιά τον ενισχύει. (Στράβων γαρ)

Τέλος επαναλαμβάνω, δε σε είπα μασόνα, είπα ότι το κλίμα είναι σκέτη μασονία σλαγκιστί, δηλαδή για να βγάλεις άκρη πρέπει να φτύσεις αίμα.

#77
Galadriel

Και γιατί δεν στέλνεις το ερώτημά σου στο Mods στραβωνέ μου, εμένα αυτό είναι που με πίκρανε... Δηλαδή σου αρνηθήκαμε απαντήσεις; Σου αρνηθήκαμε διευκρινήσεις; Εμένα δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχουν τέτοιες απορίες στους νέους, να λοιπόν, ίσως βγει κάτι καλό απ' αυτό. Αλλά γιατί τέτοιο χώσιμο δημοσίως και με την μία; Το σεντόνι με τις προτάσεις το στειλες μόλις γράφτηκες μπαμ, γιατί δεν το συμπεριέλαβες και αυτό, δεν καταλαβαίνουμε ποιοι είμαστε ρε παιδιά, πείτε μου και μένα βάλτε και ένα λινκ για τους νέοι...

Η μασονία, που το λες και το ξαναλές ότι είναι με την σλαγκική έννοια, δεν έχει καλή έννοια όμως λέμετε... Τέρμα, τί να λέμε, εγώ αισθάνομαι πλέον ότι κανείς δεν εκτιμά τις προσπάθειές μου εδώ μέσα εκτός από καναδυό άτομα για τα οποία και παραμένω στο σάιτ στην τελική (είναι και καλό παιδί τ' αφεντικό τί να λέμετε τώρα). Κάτσε εσύ βρε στράβωνα, θα φύγω εγώ αγόρι μου, δεν αντέχω στα δύσκολα, αμ να τσακίζομαι να βοηθήσω αμ να με λένε μασόνα και να βρίσκουν κι ευκαιρία κάτι κρυμμένοι πίσω από τις σκιές να πετάγονται να ρίξουν την χωλή τους...

#78
Επισκέπτης

Γιατί το παίρνεις προσωπικά mes;

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η Mes ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ.

Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι δεν μιλάω για εμένα αλλά για κάθε έναν που θέλει να δει τη σελίδα. Τι πρέπει να κάνει ο κάθε νέος όπως λες; Να στέλνει μήνυμα στους mods για να δει τι παίζει; Οι προτάσεις που έστειλα ήταν επί του σχεδιασμού του σάιτ. Εδώ κάνω παρατηρήσεις προς συζήτηση και είδες ότι μερικώς συμφωνούν και άλλοι μαζί μου.

Πάντως Mes δεν είμαι χαζός, είδα τη διαφορά αντιμετώπισης που προέκυψε μετά το λήμμα «ψιλά γράμματα» .

#79
Khan

Ενδιαφέρον πρίκουελ η Ιρονίκ. Πάθαμε μόρφωση και σήμερα.

#80
Vrastaman

Iron και Τζίζας, προσκυνώ τις πορδούλες σας :-)

Στράβωνα εάν δεν σου αρέσουν οι άνθρωποι εδώ, γιατί δεν κάνεις την απειλή σου πραγματικότητα; Τον κλώνο σου και βουρ για πιο φιλικούς και λιγότερο μασονικούς τόπους...

Αλλά κάτι μου λέει ότι θα σε λουστούμε για καιρό ακόμα...

#81
Επισκέπτης

Αχ βράστα....δεν το έκανες το τεστ σου.

#82
ο αυτοκτονημενος

ισουλι μου πιπερι μεσουλι μου εσι εισε ο αρχηγοσ τισ διμιουργικησ ΣΚΙΑΣ που πετασ που και που κανα πανουλι μεσ α και πετιετε σαν την κακια ποσιλι οταν του δοθη η ευκερια
βραστερουλι μου τιν προτι φορα χαλασε με την καλαματα τι δευτερι φορα με ιδοποιησαν 2 μερεσ νοριτερα
αλα και τι να ερθο να κανο να αντικρισο φατσεσ που με πικραναν αμφισβητισαν ιρονευτικαν κ την παθηση μου αμφισβητισαν σαν μεγα ντοκτορεσ (κατα τα αλα εγο ιμε ρατσιστισ ΒΡΕ ΟΥ) με κακολογισαν διεσιραν δημοσια ιρονευτικαν με αδικοβαθμολογισαν και μου το πεταξαν καταμουτρα και η αδικια τουσ δεν διοθοθηκε ποτε λεγοντασ μου ε καλα σε κακοβαθμολογισαν με κομψοτιτα και που δεν με ειχαν αντικρηση ουτε μια φορα και να τουσ χαμογελασο ψευτικα !! τισ ορεασ παρεασ χμμμμμ;
θα εσθανοσουν εσι κ οι αλοι ανετα με αυτο ;;
σε εκτιμο βραστα και δεν εχο τιποτα με εσενα ουτε και με τιν ιρον αλα οταν τυχανο αυτισ τισ αντιμετοπισισ τι θελισ να αισθανθο σαν ανθροποσ οταν μερικοι κρυβοντε πισο απο μασκεσ και δεν φεροντε σοστα στον συνανθροπο τουσ θα ελεγα αν ιχαν καπιο προισταμενο που δεν συμφονουσαν μαζι του θα του φερονταν κατα τον ιδιο απαξιοτικο τροπο ; ΘΑ ΕΤΡΟΓΑΝ ΚΛΟΤΣ ΚΛΟΤΣ ακομα κ οι αρουρεοι στην πινδο το γνοριζουν αυτο
σταβονακομ δεν συμφονο να φυγισ ανθροποι ειμαστε ολοι κ μαλακιεσ σορο κανουμε και αν βγαλι κ κανα φραγκο το σιτέ ενταξ δεν εγινε κ τιποτα οποσ εχο δηλοσι κ μνιμονευει ο βραστασ δεν εχο αντιρησι να δινο κ εγο το κατι τισ μο (1 σεντ το χρονο) γουσταρουμε κ ιμαστε εδοδα εχι κ μαλακεσ αλλα κ καλα πεδια τι να κανουμε στο καλαθη υπαρχουν κ μερικα μηλα τισ κακιασ μαγισασ κοιτα καλα και μη μασασ (τα μιλα αυτα) εχει και πολι καλεσ στιγμεσ το σιτέ που ισε και γελιο και γνοσισ κ αλα πολα το να φυγισ δεν ινε λυση μινε και βαρα τουσ μαλακεσ μεχρι να καταλαβουν κ να συμπεριφεροντε με λιγοτεςρι επαρσι ιρον συνχορο μα δεν ξεχνο
μα οταν βλεπο να γινοντε τα ιδια κ τα ιδια κ με αλουσ ε δεν μπορο να αισθανθο ανετα με αυτο ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΙ ΤΙΝ ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΜΟΥ
[u]και εσι παλικουφαλιτσα που μου ιπεσ να ερθο να δο τι γινετε φτεσ κ εση καλα ιχα βρι την ισιχια μου[/u]
το καντιλι μου
ολε πανουλισ

#83
ο αυτοκτονημενος

ρε στραβονιε ιδα το βιβλιο ρε πιοσ ιμε ρε το ιχα προβλεψι η μιποσ μου πιραν την ιδεα πιοσ ιμμμμμμμμμμεεεεεεεεεε ρρρρρρεεεεεεεεεεε ο καλχασ

#84
Vrastaman

Όταν κάποιος φιλοξενούμενος αρχίσει να ρωτά κακόπιστα τον οικοδεσπότη του «πόσα λεφτά βγάζει» είναι, στην καλύτερη περίπτωση, αγενής και κομπλεξικός.

#85
ο αυτοκτονημενος

να μου επιτρεψισ να διαφονισο (εν μερι)
εφ οσον εκμεταλευετε του καεθε ενοσ απο μας την πνευματικη δημιουργια και μαλιστα να μη το δηλονη εξ αρχησ κ δημοσιοσ σε ορους λειτουργιασ τοτε δεν ειμαστε φιλοξενουμενοι αλα εργαζομενοι...
και ιοσ να εινε κ κακοπιστα λογο συγκρουσεοσ συμφεροντον που εγο δεν μπορο να ξερο αλα μια που το εφερε η συζητιση καλο θα ηταν να υπαρχι καπια σχετικη δηλοση στην αιτηση
εγκραφησ απο καθε χρηστη που να την αποδεχετε
και να μην υπαρχουν προβληματα του τυπου αυτου
με λιγα λογια GLASTNOST

#86
Galadriel

@Stravon - Το «ψιλά γράμματα» δεν το χω διαβάσει καν σαν ορισμό (δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα και όταν κάτι είναι οθονιά...) σο δεν μπορώ να σου πω ότι κατάλαβα τί λες. Όσο για το μπολντ κείμενο «η μες είναι πολύ καλή» μου φαίνεται ειρωνικό αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.

@αυτοκτό - Μαλάκα δεν σε έχω πει ποτέ, σε λέω όμως τώρα αχάριστο. Όταν όλοι έλεγαν να σε διαγράψουν ήμουν με τους ελάχιστους που διαφωνούσαν (και τότε κατηγορήθηκα γιαυτό δεδομένης της άθλιας συμπεριφοράς σου), ενώ επανειλημμένα σε έχω βοηθήσει και σε έχω υποστηρίξει, αλλά εσύ το μόνο που ξέρεις να κάνεις, εκτός από κάτι διαλείμματα γλυψίματος, είναι να με κακολογείς, να με κοροϊδεύεις και να με ειρωνεύεσαι (παρόλο που αυτό είναι που μου χρεώνεις εμένα). Αλλά δε φταις εσύ...

Αναφορικά με το κατά πόσο έπρεπε να έρθεις σε κάποια συνάντηση θα σου πω ότι: όταν κάποιος σε προσκαλεί κάπου, σπίτι του, σε μια γιορτή κλπ σε τιμάει (κατά κάποιο τρόπο τέλος πάντων) και με το να αρνείσαι την πρόσκληση λέγοντας αυτά που λες παραπάνω τοποθετείσαι αρνητικά με αποδείξεις. Επί της ουσίας οι άνθρωποι είναι άλλο από μακρυά και άλλο από κοντά, χρήστες που ήθελα... να δείρω (λέμε τώρα...) αποδείχθηκαν αστέρια και χάρηκα πολύ που το σλανγκ έγινε αφορμή να έρθω σε επαφή με τόσο ενδιαφέροντα άτομα. Αν κάποιος αντιπάθησε εμένα από κοντά τί να πω συμβαίνει. Εννοώ ότι ίσως ήταν η ευκαιρία να συνέλθουν οι σχέσεις σου με όλους να συμπαθήσεις και να σε συμπαθήσουν και να σου φύγουν τα συμπλέγματα (ε ναι, άνθρωπος είμαι και γω). Αλλά παίζει να την θέλεις έτσι την κατάσταση, να χεις να ασχολείσαι με κάτι και να βρίσκεις ενδιαφέρον κατηγορώντας κόσμο διαδικτυακά.

@ιρον - πάρτα και εσύ φιλενάδα να σου βρίσκονται, τα άκουσες τα ευχαριστώ σου «παλιοκουφαλίτσα».

@all - Η ιδέα του βιβλίου δεν είναι κακή... Μήπως να το βλέπαμε πιο ζεστά;

#87
Vrastaman

Και επίσης, Πάνο, κανείς δεν βάζει περίστροφο στον κρόταφο του σλάνγκου για να παράγει σλανγκ. Ούτε στους mods που αφιερώνουν χρόνο για να διορθώνουν τους ορισμούς και να καθοδηγούν νέοπες. Όλοι οι σλάνγκοι λημματοδοτούμε οικειοθελώς και από ευχαρίστηση. Εάν δε κάποιος αισθάνεται άμισθος σκλάβος και πιστεύει ότι του εκμεταλλεύονται τα πνευματικά δικαιώματα, και ωστόσο συνεχίζει να λημματοδοτεί, τότε είναι άξιος της τύχης του!

#88
Επισκέπτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ: Αν αυτό χαροποιεί ορισμένους.

Το θέμα δεν είναι το πόσα βγάζει το σάιτ αλλά ότι δεν ενημερώνει. Μακάρι να βγάζει εκατομμύρια αλλά δεν αναφέρει πουθενά τα σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ιστοτόπου και τις αρχές που διέπουν αυτόν ούτως ώστε ο επισκέπτης να γνωρίζει αν ο εν λόγω διαδικτυακός τόπος είναι σύμφωνος με την νομοθεσία περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και πνευματικών δεδομένων Ν. 2472/1997 και πολλά άλλα (για να μην πλημμυρίσουμε στα λινκ)

Και για να μην νομίζει ο βράστα ότι μιλάμε μόνο για λεφτά ρωτώ: 1ο πως μπορεί να γνωρίζει ο επισκέπτης ποιος είναι αυτός που συλλέγει της δνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας;
2ο Σε ποιο σημείο του ιστοτόπου φαίνεται ότι η δνση αυτή δεν θα κοινοποιηθεί προς τρίτους
3ο Αν υπάρχει μια διαφωνία ή παράπονο ενός επισκέπτη, σε ποιον θα απευθυνθεί;
4ο Ποιος είναι ο νομικά υπεύθυνος του σάιτ.
και πολλά άλλα.

Συμβουλή: καλά είναι όταν κάποιος θέτει τέτοια ερωτήματα, η ομάδα επεξεργασίας και συντήρησης της βάσης δεδομένων (βλέπε mods) να απαντάει και να φροντίζει να ενημερώνει και όχι να ειρωνεύεται και να πουλάει πνεύμα. Από πωλητές πνεύματος έχουμε μπουχτίσει. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει κερδοφορία αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ελλιπής ενημέρωση του επισκέπτη.

#89
electron

επί προσωπικού
την μουσταλευριά της φωτό, την έφαγα, οπότε αποκτάει χαρακτήρα ντοκουμέντου η απεικόνιση της. (ομόφωνα από μέσα σας όλοι:δε μας χέζεις εσύ κι η μουσταλευριά σου)
το προσπερνάω, αν και δεν το περίμενα από σας, και δεν κάνω θέμα

διάλογος με αφορμή το μπλουζάκι της φωτό. μπας και λήξει (πάρει αναβολή) το νταβαντούρι.

#90
Galadriel

Ωραία μουσταλευριά μας κέρασες βρε ελέκτρον, έγινε βήμα, σαν αυτό το βάθρο στο Hyde Park όπου ανεβαίνει κάθε πικραμένος και βγάζει λόγο. Το απόλαυσα. Όχι ότι βγήκε άκρη δηλαδή αλλά μια χαρά τοποθετηθήκαμε.

Να σου πω μωρέ Στραβωνάκο, επειδή σε έχω συμπαθήσει κατά κάποιο περίεργο τρόπο, μετά από όλα όσα ειπώθηκαν, κατάλαβες ότι, το να τα πεις αυτά στο mods ως προτάσεις θα ήταν πιο αποτελεσματικό και πιο γλυκό και ευγενικό από το όπως το χειρίστηκες;

#91
electron

Με αφορμή όλα αυτά ας σεντονιάσω:
Ιδιαιτερότητα του παρόντος ιστότοπου : δείγματα γραφής, με όλες τις έννοιες. Ενα γραπτό δείχνει αρκετά χαρακτηριστικά μιας προσωπικότητας, οπότε είναι κι ένα μινι ξεγύμνωμα. Και όταν ξεγυμνώνεσαι, λειτουργούν και τα ένστικτα. Ως αποτέλεσμα, παρεξηγήσεις, μουρμούρες, χοντράδες. Τα οποία είναι και μες τη ζωή, και κατ' εμέ, όταν τα βλέπεις από απόσταση (χρονική, ή σαν μη συμμετέχων) είναι παιδιάστικα και δικαιολογημένα και εν τέλει ομορφαίνουν τη ζωή (σαν τα bic ένα πράμα).

Ο καθένας κουβαλάει μέσα του την καθημερινότητα, τις ανασφάλειες του, τον εκνευρισμό του. Και σε ένα σάιτ που με κάποιο τρόπο εκτίθεσαι (μην ξεχνάμε και την βαθμολογία του ξεγυμνώματος), όλα αυτά θα συμβαίνουν. (αν δεν κάνω λάθος και οι δύο παράγραφοι λένε το ίδιο πράγμα)

Ενας μικροπυρήνας της κοινωνίας είναι κι εδώ και με καλή αναλογία (σχετικά με άλλα σαιτ, όχι με τον στρατό), οπότε θα πέσεις πάνω σε χαρακτήρες και προσωπικότητες που σου θυμίζουν κάτι από τον κανονικό περίγυρο, που δεν τους πας, και συνειρμικά θα σου φύγει και κανα μπινελίκι (άσε από μέσα μας τι λέμε για τον κάθε ένα). Μην ξεχνάμε κιόλας ότι το αντίθετον ορίζει το ίδιον.

Τα λέω στην παλιοσειρά να τα ακούω κι εγώ. Να στην πω κι εγώ, αναγγελία αποχώρησης μου κάνει κάτι σε Βουγιουκλάκη, που δεν ταιριάζει με το στυλ σου. Τραβάτε με κι ας κλαίω είμαστε όλοι εδώ! Τώρα για τις απορίες περί οικονομικών, να απευθυνθείς στην icronik, που υπουργοποιήθηκε από μόνη της. Θα σου δώσω και το «Μακεδονίας Θράκης» σε περίπτωση που γυρίσεις, αν και έχω χάσει τον έλεγχο της κυβέρνησης, προ πολλού. Τι άλλο να κάνω γαμώ τον ΓΑΠ μου; Εχω και τον χοντροπατάτα (τον βενιζέλο εννοώ, τέτοιο κόμπλεξ ανωτερώτητας, δεν υπάρχει) να με υποσκάπτει!!!

#92
Vrastaman

Ο μόνος που το είπε και το έκανε είναι ο εξαιρετικός σλάνγκος pavleas με ένα λιτό «καλή συνέχεια» και χωρίς dramaqueenισμούς. Λυπάμαι που έφυγες pavlea, αλλά αποτίω άπειρο σπεκ στο στυλ σου.

Over and out.

#93
Galadriel

Καλέ ελέκτρον γενικώς τα λες, σε μένα ή στον στράβονα; Έχει πολύ γέλιο αυτό το «άμα δεν με παίζετε, φεύγω και γω και δεν σας ξανακάνω παρέα». Όποιος θέλει να φύγει φεύγει χωρίς ανακοινώσεις. Είναι σαν να θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει και να γυρνάει να λέει αριστερά και δεξιά «σκέφτομαι να αυτοκτονήσω» - είναι σαφές ότι θα τον σταματήσουν, σο, γιατί να το κάνει αν το χει πάρει απόφαση; Για να τραβήξει την προσοχή νομίζω. Για να του πουν όλοι «όοοοοοοχι, σ' αγαπάααααμε, μην φύγειςςςςςςςς». Και πρέπει να ναι πίκρα να παίρνεις για απάντηση «κλείσε και την πόρτα» ή «στα βρώμικα τριχωτά μας αρχίδια» χαχαχαχα

Λοιπόν να ξέρετε, εγώ δεν αντέχω άλλο τα δύσκολα, θα φύγω θα φύγω θα φύγω, σιχτίρι πια.

ΥΓ Εννοείται ότι όσες φορές σε αυτό το νήμα έχω πει «βαρέθηκα θα φύγω» δεν το εννοώ. Εννοείται σιγά μην φύγω, να φύγουν όποιοι μου πάνε κόντρα για το τίποτα, δεν πάμε καλά λέω γω. Μια φορά το χα πει αυτό και πραγματικά το σκεφτόμουν, αλλά ήταν σε πιμί καταρχήν και τώρα που το σκέφτομαι ίσως όντως ήθελα παρακάλια, στοργή και προδέρμ σε κείνη την φάση (και πλάκα πλάκα από αυτή την μαλακία βγήκε και μια φιλία για πάρτη μου).

#94
ο αυτοκτονημενος

# mes ασε ρε τα κλαπσουρισματα και αν ειμε εγο αχαριστοσ η οχι η αν γλυφο η οχι αυτα εινε παπαριεσ καμαροτεσ κανε τιν αυτοκριτικη (σου σε σχεση με εμενα και αυτους που τουσ εγραφεσ σεντοναρεσ για να μου την λενε στο σιτέ) στον καθρεφτη τησ ψυχη σου κ σουσ
1 οσο για τισ συναντεσ μου λεσ πραγματα που εχο πει εγο παραπεντε κ μου τα αναμασασ ακριβος 2 οσο για το κουφαλιτσα εχασεσ 100 κλικ επανο κ μη την ψαχνισ γιατι με τισ υποθεσισ σου γινεσε αμι τι αλλο αστεια
3 οσο για το μαλακα με αποκαλεσεσ σαν panos2 με τιν ακολουθη στιχομιθεια
λεσ (σε κοβο γι μαλακα (το προτο σου σχολιο για μενα))
και απαντο (σαλτα γαμισου κ ελα να μασ τα κλασεισ μια δοσι)
ελπιζο να το θυμιθυκεσ ιπαμε εξ αλου συνχορο μα δεν ξεχνο
κ αν το εσβησεσ σαν μονδ που εισε ε δεν πραζ
(ισοσ και να τα εχο κ κοπυ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΙΣ)

#95
electron

@mess παλιοσειρά είναι ο σταβρων, που εμφανιστήκαμε μαζί στο σαϊτ. Εσύ είσαι καραβανού!!! δεν μπορείς να φύγεις και να θες.

#96
Galadriel

Δεν μπορώ να συνεχίσω ο αυτοκτονημένος μού 'κανε τα μούτρα κρέας. Γουστάρεις να τα κάνεις όλα προσωπική αντιπαράθεση αυτοκτό, γουστάρεις να προκαλείς τα φτυσίματα και το ξύλο για να κλαις και να το παίζεις θύμα. Παίχτο να γουστάρεις, ναι, σου φερθήκαμε σκάρτα εμείς οι κακοί, τί έχεις τραβήξει εδώ μέσα, σε ξέραμε κι από χτες εσένα και σε πληγώσαμε σκοπίμως μπουχουχούχου από τον Θεό να το βρούμε το κακό που σου κάναμε. Το θέμα είναι μωρό μου, περνάς καλά; Αυτό έχει σημασία...

#97
HODJAS

(Αν επιτρέπετε την παρεμβολή-παρέμβαση):

Τα κουμπιούτερ και τα κινητά, είναι σύνεργα του διαόλου και δεν τα παραδέχεται η εκκλησία μας...

Διατηρώ την εντύπωση, οτι η κατά πρόσωπον συνάντα, καθαρίζει όλους τους λέκέδες, γιατί έχει μπλέ και πράσινοι κόκκοι.

Η παρέα γαμάει εκ του σύνεγγυς και έχω την καλόπιστη εντύπωση οτι τα ατομάκια λένε (και τα παλιά και τα καινούργια).

Μια δοκιμή (κατόπιν έγκαιρης ειδοποίησης) θα σας πείσει ν' αλλάξετε το απορρυπαντικό σας...

#98
Galadriel

Μην προσπαθήσεις να με πείσεις Χόντζα εγώ δεν έρχομαι σε συναντήσεις :P

#99
HODJAS

Θα' ναι κι ο Ρένος απ' την εταιρία...

GATZMAN

Τρίζει η καρέκλα του βερμουδιάρη(120). Η μουσταλευριά περιέχει Red Bull(99)

Galadriel

Ε άμα είναι να ναι και ο Ρένος... θα είναι μια καλή ευκαιρία να πω σε αυτό τον κανάγια την άποψή μου για το άτομό του. Ήταν αυτός νομίζω που ώθησε την Λίλιαν στην πορνεία... τί να πει κανείς...

electron

εμένα κάθε φορά που λες για τον Ρένο μου 'ρχεται αμυδρά (γιατί ήμουν δεν ήμουν δύο χρονών, 'οταν τελείωσε) ο «μεθοριακός σταθμός», που ή ο ήρωας λεγόταν Ρένος, ή έπαιζε κάποιος ηθοποιός που τον έλεγαν Ρένο, κάτι τέτοιο. Πολύ μεταφυσικό!!!!

GATZMAN

Ρε εσύ ελεκτρον, προφ. μιλάς για τον Βάσο Ανδριανό. Αλλά πάλι τον έλεγαν Αλέξη στη σειρά. Μπας και εννοείς Βάσος;

electron

μάλλον, ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Αλλά αργόρα έχει να τον διώξει κι αυτόν;

electron

μαζί με τον Ρένο εννοώ, μην ξαναρχίσουμε τα ίδια

GATZMAN

χαχαχα

johnblack

Ας γράψω και γω καμιά μαλακία.

Για το θέμα του βιβλίου: λοιπόν δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Θα με άρεσε να δω τις αμπελοφιλοσοφίες μου τυπωμένες να πωλούνται στα βιβλιοπωλεία. Κι ας μην πάρω μία, στ' αρχίδια μου. Από την αρχή υποψιαζόμουν πως με κάποιο τρόπο ο ιδιοκτήτης του σαιτ θα βγάζει το κατιτίς του, αλλά και γιατί όχι; Μαγκιά του, αυτός την έστησε αυτή την ιστορία που μας κάνει και περνάμε καλά. Έχω μια περιέργεια βέβαια σαν άνθρωπας για το πως κονομάει, αλλά μόνον φιλολογική. Εξάλλου είμαι γενικά άσχετος από ιντερνέτ και θα με ενδιέφερε γενικά να μάθω δυο τρια πράγματα για τα οικονομικά των ιστότοπων, έτσι να μας βρίσκεται. Όποιος τώρα θέλει λεφτά, να πάει για δουλειά για να μη χαραμίζει την ώρα του εδώ, σπάζοντας τ' αρχίδια των υπολοίπων.

Khan

Τι βιβλίο να βγεί; Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες σελίδες. Μόνο τα πολύ μπεστ οφ μπορεί να βγουν.

GATZMAN

Ισως θα μπορούσαν να βγουν εξειδικευμένα τεύχη για στοχευμένα target groups

ο αυτοκτονημενος

η σε CD η και σε STICK
σαν στικ δεν θα ειχε προβλημα χορου οποτε το χονισ και σε οπιεσ τρουπεσ θελισ (για usbτρουπεσ μιλαο ρε)

allivegp

@ Στράβωνα: Γιατί στράβωσες έτσι;Πού το είδες γραμμένο να θέλει ο φιλοξενούμενος να επιβάλλει όρους στη φιλοξενία του; Νταξ, ν' ν' κακό να γίνονται προτάσεις, αλλά παίζει ρόλο και ο τρόπος που γίνονται βρε παιδί μου... Επίσης, καλό είναι να μαθαίνουμε σε ποιούς απευθυνόμαστε πριν κολλήσουμε τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Αν καταλαβαίνεις τί εννοώ. Και νομίζω καταλαβαίνεις.

electron

-(μάνα electron) Τελικά σας άρεσε η μουσταλευριά;
-Καλή ήτανε, άλλα πολλά παρατράγουδα.
-Αρχισες πάλι τα ακαταλαβίστικα. Τέλος πάντων, να στείλω κι άλλη, γιατί σήμερα μου φέρανε μούστο;
-Στείλε καμιά σπανακόπιτα, που μοιάζει ανώδυνη.
-Εγώ φταίω που σου μιλάω, δώσε μου μα μιλήσω με την «κα electron», ανισόρροπε (κλασική ατάκα, κάτι θα ξέρει)!

GATZMAN

Θα νομίζει ότι βελτσοφέρνεις, ε;

Επισκέπτης

2allivegp: Ορίζω όρους και προϋποθέσεις δικής μου συμμετοχής. Εσύ αν θέλεις μείνε. Εγώ δε συμμετέχω σε σελίδες όπου αποκρύπτονται σημαντικές για εμένα πληροφορίες.
Τόσο απλά.

Galadriel

(17/09/09)Στράβων: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ: Αν αυτό χαροποιεί ορισμένους.

(18/09/09)Στράβων: 2allivegp: Ορίζω όρους και προϋποθέσεις δικής μου συμμετοχής...

allivegp

Κάτι μου λέει ότι δεν θα φύγει. Μάλλον για αλλαγή nick τον κόβω...

Επισκέπτης

ρε τι γίνεται και γω λείπω; Φιλιά κάπου από την μέση του Αιγαίου!

ο αυτοκτονημενος

BuBis BuBis BuBis BuBis karditsa karditsa karditsa
ole ole oleoleole
προσεχε ρε μπουμπισ τσ ψαρονια στην ελληνηκι λιμνι
δαγκανουν ασχημα γκασμανε πουσε ρε εθεαθη μπουμπινοσ
πουσε ρε

GATZMAN

@Bubis
Τι χαμπάρια από τον ευλογημένο τόπο; Καλά περνάς;
@auto
Ave. Καλή η μουσταλευριά; Δε μου είπες;

ο αυτοκτονημενος

την εφαγα τη (ετερα) κ με εφαγε πουυυ στις ; εση πεδιμ ;

BuBis

@ gatz & αυτόκ και γαμώ! μόνο που πιάνω slang FM μόνο όταν πιάνουμε λιμάνι!

BuBis

...α, και μου λείπουν κάποια φράγκα guys, ξέρετε πόσα είναι τα τέλη ελλημενισμού στην Ύδρα και στην Μύκονο, ε;

GATZMAN

@Bubis
slang channel (κατά το * channel), πιάνεις; Αχ ρε φιλάρα, λίγες μέρες έχω μακρύνει από κει και μου λείπει αφάνταστα. Ισως όμως την ξανακάνω 10-11 Οκτώβρη. Οσο για τ' αλλο που λές δεν κατέω πράμα. Λυγμ!
@auto
χαχαχα. Εγώ στην προσπάθεια είμαι. Να τη φάω ή να φαγωθώ απ' αυτήν την παντέρμη. Τι θα γίνει τελικά, ένας Γιαραμπής ξέρει....ολε όλε
@all
H μουσταλευριά ξεπέρασε το δόλιο βερμουδιάρη
Τον δολοφόνησε στεγνά με σαρανταπεντάρι

Vrastaman

πουσταλευριά είναι αυτή!

GATZMAN

Απ τα σχόλια έχει γίνει μακρυά γαϊδούρα

ο αυτοκτονημενος

Vrastaman
re πουστμ χα χα χα χα χα πουσταλευρια χα χα κ πουστραλευρια
μπουμπακομ πουλα την κορμαρα σου στο λιμανι και θα χορτασισ λεκ λεκ ακομα τουριστριεσ εχει

gaidouragathos

Πω ρε φστ μου [w=Elladeks7918#]ζυμώσεις[/w] σ' αυτή τη μουσταλευριά. [w=meesteilesstoIKA5457#]Με έστειλε στο Ι.Κ.Α![/W] Επαθα ταρτάκολο μετα κοιλιακών διαταραχων, μου κόπηκε ο βήχας-γέλιο, θα πεθάνω αδελφή;[w=sono9804#]σώσε με [/w]

beth

πωπωπωπ ζαλιστηκα, εγω απλως να πω αν σε χαλαει τι το πινεις;καταλαβαινω οτι αν ριχνεις ωρες καθε μερα στο σαιτ ειτε επειδη εισαι μοδ , ειτε εθισμενος ειτε κωλοβαρας λογικο να αποκτας αλλη σχεση και συναισθημα με το μικροκοσμο του σαιτ.τωρα να κανεις ηλεκτρονικες ιντριγκες -χωρις να θελω να ειρωνευτω- δεν μπορω καν να μπω στη λογικη.και για το βιβλιο δεν ξερω να πω την αληθεια εδω μια γαμημενη βαθμολογηση προκαλει τοση αναστατωση φαντασου η επιλογη των λημματων για ενα βιβλιο...ωραιο σαν ιδεα αλλα εχει οριμασει τοσο πολυ η φαση για ενα τετοιο βημα;και με τα εσοδα;εδω παιζει κοντρα για τα υποτειπωδη εσοδα απο 2 διαφημισεις.παντως ειναι μαλακεια που εχουν φυγει αρκετοι καλοι αυτο ειναι γεγονος και δεν πεταω καμμια μπιχτη για κανενα δεν ξερω γιατι εφυγαν και μπορει να ειχαν τους λογους τους που δεν φανταζομαστε καν.ισως ειμαστε πολυ καμενοι οσοι γραφουμε εδω και με τοση μεγαλη γκαμα καψιματος δεν βγαινει παντα ακρη χαχα!δεν ξενερωνουμε ποτε!