Υποτιμητικά ο άσχετος οδηγός. Βγαίνει από το ψευδώνυμο του ραλίστα Βαρδινογιάννη.

Τι έκανε ρε ο τζίγκερ; Το γάμησε τ' αμάξι!

EΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ! (από BuBis, 26/10/09)Γιάννης Βαρδινογιάννης (Τζίγκερ) (από panos1962, 31/10/09)... του φέρνει λίγο, έτσι; (από patsis, 10/09/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
johnblack

Για τον Τζίγκερ κεκλοφορεί μια σειρά αστικών μύθων. Παραθέτω 2, όποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας συμπληρώσει.

  1. Τον σταματάει τροχόμπατσος στην εθνική επειδή έτρεχε. Κατεβαίνει ατάραχος ο Τζιγκ απ' το αμάξι, παίρνει ένα χάρτη της Ελλάδας, τον ανοιγει πάνω στο καπό και λέει στο μπατσάκι: γράψε με αν θες, και κατόπιν διάλεξε για ποιο μερος θες να πάρεις μετάθεση...

  2. Στο Κολέγιο όπου μαθήτευσε, σκάει αργοπορημένος ένα πρωί, αράζει στην καρέκλα, βάζει τα πόδια του πάνω στο θρανίο και απιθώνει επάνω και μια πιστόλα. Ο δάσκαλος ψελλίζει: «σε παρακαλώ, ΑΝ θες, βάλτο μέσα αυτό....»

#2
Galadriel

Χοντρά μου φαίνονται βρε τζόνυ, μου θυμίζουν τα «ο Μάκης ξέρει». Ειδικά γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος που λογικά πρέπει να πενηνταρίζει πλέον, αφού πέρασε την νιότη του κάνοντας τα γούστα του με τις ραλιές, έχει γίνει ένας αξιόλογος επιχειρηματίας (ναι οκ έτοιμα τα βρήκε αλλά είναι κι άλλοι που τα βρίσκουν έτοιμα και τα κάνουν χρέη).

#3
Vrastaman

«Ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, γύρνα στα Ακρόπολις ανίκανε Γιαννάκη...»

#4
Khan

Αστικός μύθος 3.
Πράκτορες του Τζίγκερ σεργιανάνε στο Διαδίκτυο προς άγραν ειρωνικών προς αυτόν σχολίων, οπότε ύστερα από απειλές κλεισίματος των εν λόγω σάιτ, έντρομοι μόντουλες σπεύδουν να εκθειάσουν τις επιχειρηματικές ικανότητες του Τζίγκερ. ;Ρ

#5
johnblack

@ χαν: δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα.

#6
Galadriel

χαχααααααχαχα χαν, αμέ αυτό ήταν... Τυχαίνει να γνωρίζω άτομα που εργάζονται γι' αυτόν και λένε καλά λόγια (πράγμα σπάνιο για εργοδότη, νον;). Πρόσφατα αγόρασε μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές του χώρου, σο, αγαπάμε εξυπνάδα, αγαπάμε ικανότητα, αγαπάμε αποτελεσματικότητα. Και δεν κατάλαβα γιατί δηλαδή δεν πρέπει να το πω επειδή είναι της μόδας να είναι κάποιος αντιπλουτοκράτης ή δεν ξέρω γω τι.

#7
johnblack

πράγμα σπάνιο για εργοδότη, νον;

Νον. Διοτι ο κανών είναι να γλείφεις την εργοδότα σου, όχι το αντίθετο. Οι εποχές της εκ των έσω υπονόμευσης του καπιταλιστικού κτήνους έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και τώρα ο καθένας κοιτά πολύ απλά τον κώλο του. Κι επειδή και οι τοίχοι έχουν αυτιά κι επειδή σε καιρούς χαλεπούς δεν είναι να παίζεις το θεσάκι σου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη συγκεκριμένη Οικογένεια που κυριολεκτικά δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Επειδή Μπορεί.

ΥΓ. Είσαι στο Τζίγκερ Φαν Κλαμπ; Δεν υπάρχει; Ε μπορείς να γίνεις ιδρυτικό μέλος του :Ρ

#8
BuBis

Ρε καλώς τον! Εγώ πάντως γλύφω δεόντως τον εργοδότη μου (που την έχω παντρευτεί ο δόλιος ο Kούρκουλος...)

#9
Galadriel

Πωωω... οκ, ό,τι πείτε... χου γκιβζ ε φάκιν σιτ. Μάλλον δεν έχεις δουλέψει με από πάνω κομπλέξα, σο ίσως δεν μπορείς να εκτιμήσεις την αξία που έχει για έναν μισθωτό το να βλέπει και κανα μπράβον (εκτιμώ ότι εκεί έγκειται η καλή γνώμη που προανέφερα).

Τσίου, μπούμπη, αν είσαι όντως ο Κούρκουλος, πώς είναι εκεί πάνω φίλε μου;

#10
BuBis

Zεστά...

#11
electron

έχω την εντύπωση ότι ο μπούμπις λόγω των ταξιδιώνε, είναι αρχιμηχανικός σε ναυτιλιακή, και έχει παντρευτεί την κόρη του εφοπλιστή, που είναι πρώτη ξαδέλφη του Ρένου. Ή απλά είναι ο άνθρωπος της delmonte, και γυρνάει τον κόσμο για να βρει τους τέλειους ανανάδες, και να πει το «ναι».

#12
GATZMAN

Ήδη άρχισε το μπέρδεμα. Είναι ο Κούρκουλος;Είναι λογιστής σε συμβολαιογραφείο που 'χε πει κάποτε; Είναι αυτοί που λες; Ωχ...γόρδιος δεσμός. Και εσύ ελέκτρονα δεν είσαι 1 αλλά 7. Αλλά και εγώ που γράφω εδώ είμαι νοικιασμένος στην ομάδα του nickname που βλέπεις(ούτε που θυμάμαι πιο είναι) απο 4 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ και μετά χτυπάω βάρδια σε άλλη ομάδα.Παράλληλα αισθάνομαι πως και εγώ ο ίδιος δεν είμαι ένας. Εχω κατακερματιστεί. Μόνο ένας καφές ενώνει τα κατακερματισμένα τμήματα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Εντροπίας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν...

#13
Επισκέπτης

φίλε, έχεις ακούσει για τον αυνανισμό;

#14
BuBis

μπιουτιφούλ είπαμε...

#15
BuBis

Τον Ρένο τον είχα γνωρίσει, όταν ήμουν ένας άσημος λογιστής σε συμβολαιογραφείο... Καλό τυπάκι αλλά στο τέλος έβγαλε μόνος τα ματάκια του...

Να εξηγούμε: όταν έγινα αρχιμηχανικός στην γνωστή ναυτιλιακή, και παντρευτηκα την κόρη του γνωστού εφοπλιστή, αμέσως κατάλαβα ότι ο πρώτος ξάδέλφος της, ο Ρένος, θα έμπαινε πάντα ανάμεσα σε μένα και τα σχέδια μου. Έτσι, μεθόδευσα το δίωξιμο του από την εταιρεία για να μπορέσω κι εγώ να γίνω ο άνθρωπος της delmonte, και να γυρνάω τον κόσμο για να βρω τους τέλειους ανανάδες, και να λέω το «ναι».

#16
GATZMAN

Χμ...

#17
BuBis

Και πως το μεθόδεψα; Ένας ανηψιός μου αστυνόμος της ομάδας Ζ, είχε σταματήσει κάποτε τον Τζίγκερ, για κλήση. Μετά από κάποιες απειλές για μετάθεση στην πινέζα, γίναν καλοί φίλοι αφού τ'ανηψούδι μου ήταν βάζελος από μικρός και έπιαζαν και οι δύο συχνά ποδοσφαιράκι!

Μιά φορά ο Τζίγκερ, τον κάλεσε σ'ένα κοκτέλ στο γιώτ του (όπου -τι σύμπτωση!- ήταν καλεσμένος ο Κούρκουλος και η Μπιμπίκω) και εκεί γνωρίστηκε με μιά κοπέλα (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) που ήταν ιδρυτικό μέλος του Τζίγκερ Φαν Κλαμπ... Μόλις ειδωθήκαν, οι ματιές τους χόρεψαν ένα τρελό χορό, κάτι που θα τους οδηγούσε σε μια περιπέτεια χωρίς τέλος... Mes στο καταχείμωνο ένας έρωτας γενιόταν, αλλά εγώ στη γωνιά μου, ήδη είχα αρχίσει να καταστρώνω τα σχέδια μου... Και νά 'σου στην κουπαστή, ο Ρένος...

(to be continued)

#18
Khan

Χάριν ιστορίας, ο Μπούμπης έχει αναφέρει πάμπολλες φορές την Ελβετία και το Ισραήλ, ενώ ξέρει να διακρίνει μεταξύ όλων των νοτιοαμερικάνικων βερσιόν των ισπανικών. Μπεστ οφ κττμγ όταν μας είπε πώς λένε την πίπα οι Γουατεμαλέζοι. Απλά αναφέρω, χωρίς ερμηνίτιδα.

#19
Επισκέπτης

Iron, Lion, Zion!

Emeis mono tha swthoume thn esxath hmera!

#20
GATZMAN

Bubis, τι πληθωρισμός είν' αυτός μωρ' αδερφάκι μου, που φτασες εν μια νυκτί στο δώδεκα εις τη δωδεκάτη;

#21
Επισκέπτης

O Ρένος προήδρευε στη σύσκεψη για την εξαγορά του slang.gr στα κεντρικά της Εταιρίας στην Γενεύη, όταν μια κλήση στο κινητό του διέκοψε την ροή της σκέψής του. Μια φωνή του ψέλισσε κάτι στα Ισπανικά, κάτι σαν «μαμελούκος»... Να'ταν απειλή; «Πέρι», φώναξε στον μπάτλερ του... «Ετοίμασε μου το ελικόπτερο μου, αμέσως! Φεύγουμε για Γουατεμάλα»

Ο Μπούμπης, χασκογέλασε περήφανος με το τηλεφώνημα που έκανε στον Ρένο... Με την καταπληκτική του ικανότητα να μιμήται όλες της νοτιοαμερικάνικες βερσιόν των ισπανικών, του έπαιζε ένα άσχημο παιχνίδι. Από το πολυτελές γιώτ του, κέντρο των διεστραμένων δολοπλοκιών του, αραγμένο στην Ασκελόν του Νότιου Ισραήλ, ατένιζε την Μεσόγειο, όπως τόσες φορές στο παρελθόν.

- «To σλανγ.γρ θα γίνει δικό μου και μόνο δικό μου, καταραμένε Ρένο!» Από μικρός μισούσε το κεφάλαιο, από τότε που ο πατέρας του ήταν δάσκαλος του Τζίγκερ...

Besame mucho, στα ηχεία, και ένοιωσε την ανάγκη για ένα μούτσο... «Λίλιαν!» φώναξε αμέσως την μικρή του μού-τ-σα, «upload στο slang.gr, όλες τις ΒuBis-persones αμέσως και έλα να μου φτιάξεις ένα φραπέ...»

(το βε ψοντινθεδ)

#22
Επισκέπτης

- «Qué φραπέδεθ και αηδίεθ, voy a ofrecer a usted μια ξεγυρισμένη μαμάδα señor Μπουμπίθ» ψέλλισε το Λίλιαν καθώς προσέγγισε τον πάλλοντα ανδρισμό του επιθετικού corporate raider.

- «Μα τον Generalissimo! Él es un agente sionista y κοψοψώλης!» μουνολόγησε με αποτροπιασμό το Λίλαν

- סתום את הפה לנשק האשכים, הכלבה שלי!
διέταξε ο ευάλωτα εκτεθειμένος επιχειρηματίας...

#23
Khan

Έλα ρε συ, κατοχυρώσαμε και το φραπέ ως εθνικό προϊόν μετά την φέτα, το φιστίκι Αιγίνης, τις ελιές Καλαμών κ.τ.λ. Εύγε για το πατριωτικό σου έργο!

#24
GATZMAN

Κάποια στιγμή χάνε σα να πρέπει να συζητήσουμε και για τις προδιαγραφές του φραπέ του άλλου, προκειμένου να τον τυποποιήσουμε. Αυτό δεν το θέλω για μένα. Για τη για τη φουκαριάρα την επιτροπή τυποποίησης το ζητάω. Ξέρω γραφειοκρατικό το θέμα...αλλά και στα γραφεία τον χτυπάμε τον φραπέ. Επίσης να μιλήσουμε και για προδιαγραφές φυστικιού, τυριού, κλπ.

#25
Επισκέπτης

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο BuBis δεν είχε άλλη επιλογή από το να απολύσει το Λίλιαν, ρίχνωντας το άθελα στην αγκαλιά του Πέρι...

Μόνος και έρημος, απομακρυσμένος από τους παλιούς του φίλους στην Коммунистический университет трудящихся Востока και με τα σχέδια για παγκόσμια επικράτιση από πολλού ξεχασμένα, σκέφτηκε να παίξει το τελευταίο του χαρτί... «Θα τα αποκαλύψω όλα!» φώναξε και άρχισε να σχηματίζει το νούμερο του Χαλικούτη, του δαιμόνιου ρεπόρτερ της Φραπέ...

Ένα, δύο κλήσεις και μετά ένα περίεργο μύνημα στον τηλεφωνητή: on ne piétine qu’une seule fois les testicules d’un aveugle... Aμέσως κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει...

Στο γραφείο του Ρένου, τα σημάδια της κατάρρευσης ήταν έντονα, τα σχέδια για έκδοση βιβλίου παραμέναν στα αζήτητα, οι μικρο-μέτοχοι επαναστάτησαν ζητώντας δικαιώματα, και μετά την εκδίωξη του Πάνου από την εταιρία, οι υπόλοιποι μάθαν από τις αδυναμίες και ανδρώθηκαν...

Τότες, σαν deus ex machina, εμφανίστηκε μπροστά του η κόρη του μπατζανάκη, του περιπτερά που αγόραζε τσιγάρα ο ξάδερφος του κολλητού του πατέρα του BuBis.

- բարի եկար, του είπε, βγάζοντας σιγά-σιγά τα πέπλα της σαν την Σαλώμη.

#26
Khan

Πάντως και μόνο το γεγονός ότι στο εξής δεν θα μπορεί κανείς Σκοπιανός, Τούρκος και δεν συμμαζεύεται να αμφισβητήσει την ελληνικότητα του φραπέ με παρηγορεί.

#27
electron

και επίσης πέραν της κατοχύρωσης του προϊόντος φραπέ, με όλες τις σημασίες, πρέπει να κατοχυρωθεί και ο τρόπος παρασκευής και κατανάλωσης.
Ένα παράδειγμα που μου έρχεται, είναι ότι θα πρέπει να καίγονται στην πυρρά, τουρίστες που πίνουν μονορούφι τον φραπέ (που πας κύριος, εδώ είναι τα όρια της ανατολής, θα πάρεις το χρόνο σου, και αντίστοιχα σε βίκινγκ (που πας κυρία μου gia quicky; πάρε το χρόνο σου).

Τα άβατα του νεοελληνικού πολιτισμού πρέπει να τα προστατέψουμε.... Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες που του αναλογούν, πριν να είναι αργά.

#28
jesus

αυτό το Τζίγκερ Φαν Κλαμπ που λες όλη την ώρα, ρε θείο μπούμπις, είναι κάτι σαν το Ρουντ Φαν Νίστελροϋ;;

#29
Επισκέπτης

μπα όχι, κάτι σαν το Τζιγγερ(-οσαρμά) Φαμ Κλαμπ...

#30
BuBis

'Αλλη φορά δεν καταθέτω τον οβολό μου στην Τράπεζα Σπέρματος... Τα παραπαίδια μου βγήκαν όλα μαλακjιασμένα... Από 'δω και στο εξής κάθε αναφορά στο όνομα μου επι ματαίω θα αντιμετωπίζεται με χλευασμό. Πουαχ...

#31
Galadriel

bubis άμα θες σφύρα, έχω και del εγώ δίπλα στα σχόλια μουαχαχα - τζίζα το φαν κλαμπ του τζίγκερ και καλούα το ίδρυσα εγώ (βλ. σχόλιο 7 στο παρόν) επειδή κατά έναν τρόπο υποστηρίζεται ότι υποστήριξα τον ραλίστα.

#32
Επισκέπτης

auto to sxolio prokeitai na autokatastrafei Mes-a sta epomena 5 deyterolepta

#33
BuBis

'Αστα μωρέ Mes να ξεγκαβλώσουν! Μετά αυτά θα κάνουν αποτρίχωση στις παλάμες τους...

#34
Επισκέπτης

aaaxx nai ligo akoma thelw kai teleiwnw wwwxxxx nai bubi mou dwsta ola leventh mou

#35
BuBis

Μην ξεχάσεις μόνο μόλις τελείωσεις να κάνεις μια μάσκα ομορφιάς... Τα χλεύη μου...

#36
Επισκέπτης

nai mwro mou ateleiwto mila mou prostyxa

#37
Galadriel

Βubis γιαλαντζί τουλάχιστον κόψε με τα γκρίκλις, νο; :P

#38
xalikoutis

Από πού βγαίνει το Τζίγκερ;

#39
jesus

νομίζω το σκύλο του λέγανε έτσι.

#40
BuBis

παράξενο πολύ, να έχεις ψευδώνυμο το όνομα σκύλου...

#41
beth

για το τζιγκερ εχω ακουσει οτι εκει που πηγαινα σχολειο πισω απο την λεωφορο σε καιρο καταληψεων ειχε σκασει με μπραβους και ειχε κοπανησει κοσμο και οτι δεν εβγαλε ποτε το λυκειο , πηρε μπουλους στο τελος επειδη την επεσε σε εναν εβραιο και εφαγε διαγραφη απο ανωθεν απο ολα τα σχολεια

#42
johnblack

beth μπράβο, ακριβώς σε τέτοιου είδους φήμες αναφερόμουν! Δεν σημαίνει βέβαια πως ανταποκρίνονται όλες στην πραγματικότητα, όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ενώ και το απλό γεγονός της ύπαρξης αυτών των φημών - πέραν του αληθούς τους ή όχι - πρέπει να μας προβληματίσει για το ποιον του ανδρός. Και όχι μόνο του συγκεκριμένου.

Τέτοιες μικρο-ιστοριούλες που αφορούν επίδειξη δύναμης και συναφείς πρακτικές που παραβιάζουν κατάφωρα το περίφημο κρατικό μονοπώλιο της βίας (θεωρητικό θεμέλιο του σύγχρονου κράτους), κυκλοφορούν σωρηδόν και όχι μόνο για Βαρδινογιανναίους. Το δέος όμως που προκαλεί αυτή η Οικογένεια είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου, εξου και η Ομερτά που έχει σαν ομίχλη απλωθεί γύρω από τα πεπραγμένα της. Οι Βαρδινογιάννηδες εμφανίζονται χωρίς παρελθόν, άσπιλοι και αμόλυντοι. Μπορεί και να είναι έτσι. Δεν με απασχολεί άλλωστε «το τι πραγματικά έγινε», αλλά εξετάζω στάσεις, συμπεριφορές και νοοτροπίες. Γιατί δηλαδή για τόσους και τόσους άλλους «βαρώνους» οι λοιδορίες και οι χλευασμοί και οι κατηγόριες πάνε σύννεφο (άσχετα αν δεν παθαίνουν στο τέλος τίποτα, π.χ. Κόκκαλης), ενώ γι' αυτούς όλοι κάνουν ΜΟΚΟ; Το υμνητικό σχόλιο της Μες για τις επιχειρηματικές ικανότητες του Υιού επιβεβαίωσε δυστυχώς για άλλη μια φορά αυτή τη θλιβερή κατάσταση. Η Οικογένεια έχει καταφέρει να περάσει στο χώρο μιας ιδιότυπης legitimitas (νομιμοποίηση). Η νομιμοποίηση είναι κάτι παραπάνω από τον απλό νόμο (legalitas). Το απλώς ανεκτό (λόγω της πραγματικής ισχύος) γίνεται εν προκειμένω δίκαιο και ορθό. Έχουμε εσωτερικεύσει τους «κανόνες» που ρητά ή άρρητα έχει επιβάλλει - όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις κρατικές κατεξουσιάσεις.

#43
johnblack

Α, και αυτό που λες οτι δεν πήρε ποτέ απολυτήριο Λυκείου φαίνεται εκ πρώτης όψεως επιστημονική φαντασία. Αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει να του το στείλουν πακέτο το χαρτί στο σπίτι, χωρίς να έχει πατήσει ούτε μια ώρα σε σχολείο. Απ' την άλλη, αν το καλοσκεφτείς, στα παπάρια του κι αν έχει ή δεν έχει απολυτήρια και πτυχία και διδακτορικά. Να τα κάνει τι άλλωστε; Μήπως θα του τα ζητήσει κανείς όταν θα πάει να ζητήσει δουλειά; Ή για να δώσει στον ΑΣΕΠ; Α Χα χα

#44
johnblack

Και έστω και καθυστερημένα, σπεκ στον λημματοδότη Πάνο. Ρώτησα φίλους που παρακολουθούν από παλιά τα τεκταινόμενα στο χώρο των μηχανοκίνητων και μου επιβεβαίωσαν την ασχετοσύνη του Υιού με το άθλημα. Έτρεχε με πανάκριβα αμάξια, που κανονικά έχουν τα πρωταθλήματα στο τσεπακι τους, και τελικά έβλεπε τη σκόνη των άλλων που έτρεχαν με τους πατεντιάρικους κουβάδες τους... Μου είπαν και τις μάρκες συγκεκριμένα, αλλά δεν θυμάμαι τώρα, αν ενδιαφέρεται κανείς ξαναρωτάω.

#45
xalikoutis

Κάποτε που έκανα το ντιτζέι σε ημικυριλέ μπητσόμπαρο στην Κρήτη σκάει ένα βράδυ ο αφεντικός και μου λέει «απόψε σε θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προσεκτικό με την ένταση!» (γενικά παίζαμε πολύ χαμηλά, το μαγαζί αν και τεράστιο, δεν είχε άδεια ούτε για ελληνικό καφέ, το πώς έμενε ανοιχτό το αφήνω στη φαντασία σας).... Τον ρωτάω το λόγο, μου λέει «δεν είδες;» και μου δείχνει το πέλαο...Κοιτάω το πέλαο, βλέπω στ΄ανοιχτά, κάτι ναυτικά μίλια πιο πέρα κάτι φώτα και να αχνοφαίνεται το περίγραμμα ενός πλεούμενου....«Κάνει κρουαζιέρα ο Βαρδινογιάννης» μου λέει...«Και δε θέλει ενοχλήσεις».

#46
beth

τι εισαι εσυ χαλικου αγορι μου!ευγλωτος, καλιεργημενος, σπουδαγμενος στα εξωτερικα, μετρ της γραφιστικης, μουσικο γουστο μεγαλης γκαμας...ψηνομαι να με φασωσεις!!

#47
xalikoutis

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ο μπεθ, γαμώ τα άτομα, πολύ ώριμος για την εξαιρετικά νεαρή ηλικία του, ετοιμόλογος, με κορμοστασιά κούρου και σοφό προγραμματισμό καριέρας με έχει δει και από κοντά

#48
jesus

σε είδε πλάτη ή μαξιλάρι;;:ΡΡΡ

#49
panos1962

Chat room το κάνατε το λήμμα, ρεεε!
Τι θα γίνει; Πάτε κι αλλού.

#50
vikar

Τέτοιοι είναι φίλε μου πάνο, τέτοιοι. Θα τους συνηθίσεις, τί 'α κάνουμε...

#51
panos1962

'ντάξει να 'ουμ...

#52
Galadriel

χαχαααααχα τέτοιοι είναι προσώπικλυ πιστεύω ότι για όλα φταίει ο τζονμπλακ :P (άκου υμνητικό... κάπως έτσι πάει ο κόσμος φυλακή για το τίποτα, είπες έτσι; ναι ρε παιδιά είπα, αλλά εννοούσα..., τί θα πει εννοούσες έτσι είπες τέρμα, ναι αλλά... δεν έχει αλλά κλπ).

Επί της ουσίας του λήμματος, να αναφέρω ότι η ενεργή συμμετοχή μου σε αυτό δεν οφείλεται στην αγάπη μου για το βαρδινογιανέικο, όσο για το ότι είμαι μια τζίγκερ, όπως καλά γνωρίζουν από παλαιότερα σχόλιά μου κάποιοι. Το προηγούμενο αυτοκίνητό μου είχε δικό του μόνο τον ουρανό, τα υπόλοιπα τα φάγανε οι σταθεροί στόχοι (και μερικοί κινητοί εδώ που τα λέμε, εγώ προκάλεσα την καραμπόλα των πέντε, εγώ έδιωξα τον Ρένο από την Εταιρία). Σο στο επόμενο σάιτ που θα γραφτώ, ξέρω τί νικνέιμ θα βάλω (επιτέλους το υπονοούμενο θα είναι αντισεξουαλικό, αρκετά τράβηξα). Ναι. Και πάω να πιω καφέ.

#53
Vrastaman

Άλλη ιστορία που κυκλοφορεί για τον Jigger: ότι γενικά δεν αγαπάει το ποδόσφαιρο.

#54
GATZMAN

Νταξ, το ποδόσφαιρο δεν το αγαπάει. Τον ποδοφραπέ, ομως;

#55
Επισκέπτης

Mια άλλη ωμή επίδειξη δύναμης από τους Βαρδινογιάννηδες, απολαύσαμε στην περιώνυμη δίκη της 17Ν (την πρώτη, πριν μια πενταετία και βάλε). Εξεταζόταν ως μάρτυρας ο Βαρδής, για την εναντίον του δολοφονική απόπειρα με ρουκέτα (τότε που σώθηκε απ' τη θωράκιση του αυτοκινήτου) και ρωτήθηκε αν είχε σχηματίσει κάποια ιδέα για την ταυτότητα των δραστών. Και ο Θεός απάντησε: «είχα ψάξει να τους βρω με δικά μου μέσα, αλλά ευτυχώς γι' αυτούς δεν τους βρήκα», ή κάπως έτσι.

Όλα ανεξαιρέτως τα μήντια την πέρασαν στο τελείως ντούκου τη δήλωση, ωσάν η αυτοδικία να επρόκειτο για κάτι εντελώς φυσικό...

#56
Galadriel

Είμαι σίγουρη ότι δεν αφορούσε αυτοδικία η δήλωση τζον, εννοούσε «ευτυχώς γι' αυτούς δεν τους βρήκα γιατί αλλιώς θα τους έδινα στον εισαγγελέα».

Και τώρα που το είπα αυτό θυμήθηκα και ένα άλλο, μπαίνει ένας σε μια τράπεζα και κρατάει χαλβά, χταποδάκι, κάτι ελιές, μια λαγάνα και φωνάζει «Νηστείααααα!!!». Χα χα χα.

αχααχαχχχχχχχχχαα

#57
Vrastaman

Μουαχαχαχαχαχα, ανήκει στα όλος χρόνος Top 10!!!

#58
Galadriel

Αχ βράστα μόνο εσύ νιώθεις...

#59
johnblack

Πες μου ειλικρινά, πιστεύεις οτι θα τους παρέδιδε στην αστυνομία αν τους έπιανε μόνος του; Το πιστεύεις αλήθεια;

#60
LOCALITO

Geia Xara sas Apaiktoi!!!
Mes To Sarakostiano tanenkdoto mou ftiakse tapogeuma!!!XA AXA AX XAA
KSANA KAI KSANA!!!
TSORY GIA TA GRENGLISH KOLLHSE TO LAPTOPI NTHN ALLH FORA SLANGADERFIA MOY PIOYRI GRECO!!!
TZASAS