Λέγεται κυρίως στους κάγκουρες οδηγούς που σε προσπερνούν από τα δεξιά χωρίς φλας με 187 km/h στο κέντρο της πόλης. Και ας μην είναι κάγκουρες όμως είναι σίγουρα βλαμμένοι που θέλουν να δείξουν την καινούρια μπέμπα, βρίζουν κάθε γυναίκα οδηγό και κάνουν επικίνδυνα πράγματα. Δε φοβούνται μη φάνε τα μούτρα τους όμως γιατί έχουν μάθει να οδηγούν από τα πέντε τους, όταν ο θείος τους ανέβαζε στο τρακτέρ. Και μην αρνηθεί κανένας ότι δεν έχει δει ποτέ έστω ένα τέτοιο τύπο. Τέλος πάντων, η ατάκα αυτή λέγεται σε αυτούς τους γαμήκουλες της ασφάλτου σε στιγμές τεράστιου επιδειξιακού-καγκουρικού οργασμού για να καταλάβουν ότι δεν οδηγούν μονοί τους σε αυτή τη γη.

Ελπίζω να κάνατε το συνειρμό με τα άλογα του αυτοκίνητου, που είναι παρά πολλά και τέτοια. Όποιος δεν κατάλαβε είναι στόκος.

- Που πας ρε μαλάκα έτσι; Πρόσεχε μη σου φύγει κανένα άλογο!
- Άντε μωρή πατσαβούρα να πλύνεις κάνα πιάτο που θες να μου οδηγάς κιόλας!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
johnblack

Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω οτι ανάμεσα σε έναν άσχετο και φοβικό οδηγό που και έναν κάγκουρα επιδειξία που τρέχει και κάνει σφήνες και παντιλίκια κλπ, πιο επικίνδυνος είναι ο πρώτος.

#2
Vrastaman

Πάντα ωραίο το Μαρούζ!

#3
GATZMAN

Ε ε ε τσ! Και με ς παρακαλώ! Ισως στο συνέδριο της συγγρ. ομάδος «maria h omorfi», δεν τα κατάφερε να επικρατήσει η τάση των ασιγματιστών.

#4
mariahomorfi

εχω πει οτι σε ορισμουσ γραφω τουλαστιχον με σιγμα...τονουσ δεν εβαλα αλλα εβαλε για μενα καποιοσ κουκλοσ συντονιστησ

#5
Galadriel

Ε ναι είναι κούκλος βράστα μας...

#6
Khan

Η Μαριάχ κι ο Ντεριντάχ είναι οι δύο μεγάλες αγάπες μου! Αχ βαχ!

#7
mariahomorfi

;
οκεικ...