Κυριολεκτικά: Οικογένεια εις την οποία διαπράττονται διαφόρων τύπων αιμομικτικές πράξεις εντός, αλλά και γενικώς γαμιούνται εντός εκτός και επί τα αυτά.

Μεταφορικά: Περιγραφή κατάστασης χάους, έλλειψη συντονισμού και ηγεσίας και γραψαρχιδισμού (κοινώς μπουρδέλο) σε ομάδα ατόμων (εταιρεία, υπηρεσία, αθλητισμός, κλπ) κατά την οποία ο κάθε ένας κάνει ότι του σηκωθεί. Επίσης, σε παρόμοιες καταστάσεις, όταν κυριαρχεί ενδογαμία, δηλαδή ο ένας γαμάει τον άλλο είτε κυριολεκτικά (σεξουαλικές σχέσεις) είτε θεωρητικά (σχέσεις καταπίεσης και ρουφιανιάς).

Από το Δ.Π., προτεινόμενο εκ του κυρίου electron με guest star τον κύριο dafylos (οικογένεια γάμησε τα)

Κυριολεκτικά:
- Γιωργάκη γαμείς καλύτερα από τον μπαμπά!
- Το ξέρω αδερφούλα, μου το έχει πει και η μαμά.

Μεταφορικά:
- Καλά η εταιρία είναι μπουρδέλο τελείως! Ο διευθυντής είναι γκόλντεν μπόι, δεν ξέρει τα στραβά του και περιμένει με λαχτάρα να τον διώξουν, η προϊσταμένη είναι μια ψώλα διακοσίων ετών και μας την πέφτει όλη την ώρα, ο Σ6-Σ6-Σ6 ένα πράμα. Τον υπεύθυνο PR τον νόμιζα gay αλλά μας προέκυψε κωλομπαράς και πάω τοίχο-τοίχο όταν τον βλέπω. Και γενικά δεν προχωράει τίποτα, όλοι τα έχουν γραμμένα στην καραπουτσακλάρα τους. Οικογένεια γαμιόμαστε δηλαδή… Φοβάμαι σου λέω… Φοβάμαι για το μέλλον…

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
electron

άξιος

#2
Khan

Το είχε χρησιμοποιήσει κάπου κι ο ΑυτοΠάνος.

#3
MXΣ

αγαπητε Khan, μπορεί, αλλά με το ψαχτήρι δεν βρήκα τίποτε, ούτε γράφοντας «οικογενεια γαμιόμαστε» αλλά ούτε και στις παραλλαγές «οικωγενια γαμιωμασται», «ικογενοια γαμμιομαστε» και «ικωγαινεια γαμιωμασσται». Μήπως να ήταν γραμμενο «γαμιούσανται»;

Συνεχίζω τις προσπάθειες για εντοπισμό κάνοντας όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

#4
vikar

:-)

Πλάκα-πλάκα, χρειάζεται το σάιτ μία «συνδυασμένη αναζήτηση». Αφεντικό ακούει;

#5
Khan

Οκ, ΜΧΣ, δεν το είπα καθόλου ως ένσταση, απλά για να αποδώσω τα εύσημα στον Αυτοχτό.

#6
Επισκέπτης

Φίλε μου Khan, μα φυσικά δεν το πήρα ως ένταση, προς Θεού! Είπα απλά να γράψω μια εξυπνάδα, αφού πρώτα ενημερωθηκα ποιός είναι ο ΑυτοΠανος! Και φυσικά δεν ήθελα να γελάσω εις βάρος του αγαπητού μου «ο αυτοκτονημενος»!

#7
electron

........................................................................

#8
electron

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#9
Vrastaman

Σουν-Γι!
Σπεκ για το μύδι, Ελέκτρον, χεχε.

#10
markar