Η σταυρομιναριά στην υπόλοιπη Ελλάδα εκτός Πάτρας, δηλαδή ο αμοιβαίος αυνανισμός μεταξύ δύο ατόμων, των οποίων τα χέρια εφάπτονται σταυρωτά ενώ οι παλάμες τρομπάρουν ο ένας τον μπαργαλάτσο του άλλου. Συνήθως πρόκειται για γκέουλες, ή έστω περίεργους. Δεν αποκλείω να χρησιμοποιείται και όταν συμμετέχει γυναίκα φραπομούνα, αλλά τότε το σχήμα του σταυρού είναι πιο χαλαρό.

Σύμφωνα με την Βικούλα ένας από τους γιαλομικούς λόγους για την σταυρομαλακία είναι η άρση του ονείδους που φέρει η πράξη του αυνανισμού μέσω του να μοιραστείς την ντροπή με έναν σύντροφο μαλάκα. Επίσης, είναι ένας σχετικά ασφαλής τρόπος σεξ, τουλάχιστον πιο ασφαλής από το να δώσεις στον άλλο το κωλάντερο στο χέρι. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προκαταρκτικό, ή από περίεργους εφήβους που πειραματίζονται ομαδικώς: «Και θυμάμαι απ' την άλλη και τον Τάσο, τον συμμαθητή που μού 'λεγε να του τον πιάσω, και του είπα να μου τον πιάσει εκείνος πρώτα, κι άνοιξε η πόρτα, και μας έπιασε η μαμά» τραγουδά ο Γιώργος Μαρίνος σε στίχους Σ. Κραουνάκη. Τέλος, η επιστήμη περιμένει πολλά από την έρευνα του συσσλανγκιστή Χότζα για την πρακτική της σταυρομαλακίας μεταξύ μπρατίμων.

Trivium: Μέχρι τις 31/10/2009 το γούγλε δεν έβγαζε κανένα αποτέλεσμα για την λέξη σταυρομαλακία. Τώρα όμως βγάζει.

Φημολογείται ότι τα σταυραδέρφια έκλειναν την τελετή αδελφοποίησης με μια τελετουργική σταυρομαλακία.

Για να μείνεις εκτός νόσου, (όχι μοναχός αλλά) με τον σταυραδελφό σου εκτονώσου! (από Khan, 02/02/10)(από Khan, 21/05/14)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
HODJAS

Θα ήθελα και απο το βήμα αυτό, να ευχαριστήσω τον πασαδόρον λημματοδότην (κλπ-κλπ).

Αρκεσθήτωσαν επί του παρόντος στο hors d'oeuvres, οτι ο
ιστορικός John Boswell (1947-1994), ειδικός επί θεμάτων ομοσεξουαλικής παραδόσεως και χριστιανισμού, στο βιβλίο του «Same-sex Unions in pre-modern Europe», alias «The Marriage of Likeness», χαρακτηρίζει την πρακτική της αδελφοποιήσεως, ως οιονεί γάμον (έχει πολλά παράγωγα εις την ελληνικήν) μεταξύ ομοφύλων.

Πόσο μάλλον αν ηυνανίζοντο αμοιβαίως και δή σταυροειδώς (!)

Υπενθυμίζω δε, το κωλομπαρίστικον δημώδες «παράτα τα πηδήματα, στο λέγω για καλό σου-είμαστε συνομήλικοι, τον ξεύρω τον καημό σου»...

#2
Vrastaman

- Welcome back, λημματομαζώχτη κάβουρα!
- Hodjas is Gawd!

#3
Επισκέπτης

Hod Dawg!