Εκτός από τον μακαριστό Χριστόδουλα, Μπιγκ Μακ είναι ο κατ' εξοχήν μεγάλος Μάκης, ο Μάκης Ψωμιάδης.

Για την σκωτσέζικη υπόσταση του υποκοριστικού Μάκης βλ. και εδώ.

Την έκανε ο Μπιγκ Μακ;

(από Khan, 08/02/10)big mac (από ο αυτοκτονημενος, 08/02/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
jesus

κ μάκαρος. ετοιμαζω πολυσυλλεκτικό με καλλιτέχνες που είχε βαλτώσει, θξ προκαταβολικά για την ενθάρρυνση.

#2
Khan

Μπράβο, καλύτερα να μπουν όλα σε ένα να μην πελαγώσουμε

#3
allivegp

Για τον Μάκαρο, λέγεται το εξής ανέκδοτο:

«Σε μια διάβαση πεζών είχε ανάψει πράσινο και ένας άνθρωπος πάει να περάσει στον απέναντι δρόμο. Ξαφνικά βλέπει ότι ο οδηγός μιας λιμουζίνας αγνοεί το πράσινο των πεζών και συνεχίζει την πορεία του κατά πάνω του. Την τελευταία στιγμή ο πεζός καταφέρνει να ξεφύγει, και κατατρομαγμένος αναφωνεί ένα «Ρε δεν με βλέπεις! Που πας;» Πριν τελειώσει τη φράση του, ο οδηγός φρενάρει και μέσα από το αμάξι ανοίγει το πίσω τζάμι και εμφανίζεται ο Μάκης Ψωμιάδης μ’ ένα πούρο στο στόμα, λέγοντάς του «Σε είδα, αλλά σε έγραψα στ' αρχίδια μου!»

#4
j.b.

+++++++++++++++

#5
HODJAS

Έτσι μπράβο, οικειότητα.
Ο Μάκαρος, ο Βαρδινογιάνναρος, η Παγκαλάρα, ο Αντρίκος, ο Κωστάκης, ο Γιάννος κλπ.
Γιατί «μαζί τα φάγατε»...

#6
knasos

Εκ μέρους του κου. Χρυσοστόμου Ψωμιάδη θα ήθελα να καταγράφει πως ουδέποτε έλαβε χώρα το προαναφερθέν περιστατικό για το οποίο, φανερά χάριν αστεϊσμού, γίνεται λόγος παραπάνω. Ο κος. Ψωμιάδης διατηρεί το αναφαίρετο δικαίωμα να λάβει οποιοδήποτε μέτρο κατά συκοφαντών που διαδίδουν ή/και εφευρίσκουν τέτοιου είδους λασπολογικές παραβολές άνευ ηθικού διδάγματος. Διατηρών δε το δικαίωμα ενεργοποίησης πληρεξουσίας που μου έχει αναθέσει ο κ. Ψωμιάδης ούτως ώστε «να γαμήσεις τα κωλαράκια όσων καργιολόπουστων έστω ξεκινάνε να λένε λέξεις από ψω-» κατά τα ακριβή λεγόμενα Του, σας εφιστώ την προσοχή απομακρύνοντας τυχόν κακόβουλες σκέψεις ατιμώρητης διαβολής του ονόματός Του λόγω της αδυναμίας Του να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ένεκα της πενθήμερης φυλάκισης Του.

Αλ. Μπάντυ Κούγιας

#7
knasos

Ήθελα να γράψω και κάτι του στυλ «και σας παρακαλώ μη με κάνετε να ασχολούμαι με μικροπράγματα γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά έξω απο τους φούρνους και οίκους ανοχής» για να το συνδέσω κωμικά με το «όσοι λένε λέξεις από ψω-», αλλα με πήρε κάποιος τηλέφωνο και ξεχαστηκα...

#8
allivegp

To ανωτέρω ανέκδοτο ειπώθηκε από τον γνωστό χωρατατζή Λόβερ. (εδώ)

#9
jesus

lover dose

#10
knasos

Το παν είναι να περνάνε καλά τα παλικάρια.

#11
knasos

Με το πέρας της πενθήμερης φυλάκισης, ο κύριος Ψωμιάδης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους τον στήριξαν στις δύσκολες αυτές στιγμές για τους δικαστές και τους εισαγγελείς ενώ επιφυλάσσεται για ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας κάθε Πέμπτη ή Κυριακή 8 με 10 το βράδυ μέσω φόρμας στον παρόντα ιστοτόπο για την δημιουργική εφεύρεση νέων υβριστικών φράσεων. Την συζήτηση για το κατά πόσο δόκιμες ή όχι είναι ώστε να καταγραφούν την αφήνει σε εσάς.