Ως οφείλεται όταν αναφερόμαστε σε έπος, ακολουθεί σεντόνι.

Σημ: εγώ προτιμώ το πιο καλλιτεχνικό Χουλιάδα, εκ του Χούλια η παρθένα -και έτσι το παραθέτω.

Η Χουλιάδα είναι το καινούργιο ανθυποτεράστιο κακ-Ομηρικό έπος, το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχολεί όλη την ελληνική και όχι μόνο επικράτεια.

Βασική πρωταγωνίστρια:

η μοντέλα - γλαστρίδατραγουδιάρα –τιβιπερσόνα – απόλυτη ελληνίδα σταρ - το πολύ οξυζενέ που έριξα στο κεφάλι μου πότισε και το μυαλό μου (λέμε τώρα) Χούλια Αλεχανδράτου.

Συμπρωταγωνιστές (με σειρά που μου έρχονται στο μυαλό):

 • Ο «λέω πως είμαι μάνατζερ και αν συνεχίζω να το λέω ίσως το πιστέψουν και οι άλλοι» Μένιος Παπούστης εδώ.
 • Ο «γιατί ρε γαμώτο δεν ασχολήθηκαν μαζί μου στα τελευταία καρναβάλια» Ζορό εδώ.
 • Η «γιατί ρε γαμώτο δεν φάνηκε η ετικέτα μου στην κάμερα να γίνω και εγώ διάσημη» Σαμπάνια.
 • Ο «έγινε η μέση μου ρδελομπού από το μπρος πίσω και αυτή η αχάριστη φώναζε ''πιο δυνατά ρε μαλάκα!''« εκ Γαλλίας Φ20 μαλαπέρδας.
 • Ο «αφού βάλω την Χούλια στον σωστό δρόμο θα ανακηρυχθώ εθνικός ευεργέτης» και («αν δεν τα καταφέρω τουλάχιστον θα γίνει ντόρος με το όνομά μου») απελπισμένος πρώην γκόμενος-Σούπερ γκούφι.
 • Ο «όπου γάμος και χαρά ο υπερδικηγόρος πρώτος» (δεν βάζω όνομα και λινκ γιατί οι μηνύσεις είναι της μοδός).

Κομπάρσοι:

Όσοι ομιλούν την ελληνική και όχι μόνο γλώσσα.

Ραψωδίες:

Παρότι το έπος αποτελείται από άπειρες ραψωδίες, που η πλήρης καταγραφή τους είναι εντελώς αδύνατη -μιας και κάθε λεπτό που περνάει προστίθεται και κάποια καινούργια- παραθέτω τις πιο επιτυχημένες (σύμφωνα με την έρευνα της Παπαριάς ρισέαρτς):

 • Θεϊκός μορφασμός αρχοντομουτσούνας μετά από την αναγγελία της δεύτερης θέσης στα καλλιστεία (από εκεί ορίζεται χρονικά η αρχή του έπους)
 • Κάνω ό,τι μπορώ (για να ασχοληθούν μαζί μου), αλλά χάνω απ’ τον Ζορό (είναι φίρμα ο άτιμος ο υπερβρομάρχης)
 • Φήμες για την ύπαρξη ροζ βίδεου και εκβιασμός Χούλιας από αγνώστους
 • Χούλια μην σκιάζεσαι έρχομαι να σε σώσω: πρώτη εμφάνιση του σούπερ γκούφι (ο πρώην είπαμε)
 • Το «ερασιτεχνικό» δωδ βγαίνει στα περίπτερα και πανζουρλίζεται όλη η οικουμένη
 • Οργή της καλλιτέχνιδος για την δημοσιοποίηση των προσωπικών της «εμού και του αιδοίου» στιγμών (πρώτη εμφάνιση του υπερδικηγόρου)
 • Συνέντευξη ΣΟΚ της καλλιτέχνιδος στην ελληνίδα Όπρα που της ομολογεί (άκουσον άκουσον) πως όλα έγιναν εν γνώσει της!!!! εδώ

  Εντ δε ράψωουντιζ γκόου ον…

Θεωρίες συνωμοσίας:

Υπάρχουν τρεις βασικές θεωρίες συνωμοσίας που αναφέρουν την Χουλιάδα και όλες έχουν σχέση με την κυκλοφορία του επίμαχου δωδ.

 • Ο υπεύθυνος που κρύβεται πίσω από την κυκλοφορία είναι ο Γ.Α.Π.. Σκοπός του ήταν να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό με σκοπό να περάσουν στο ντούκου τα νέα οικονομικά μέτρα.
 • Πίσω από όλα κρύβεται ξένος κυβερνητικός δάκτυλος. Σκοπός (ο οποίος και επετεύχθη θαρρώ) να μας ξεμπροστιάσει λέγοντάς μας, εμμέσως πλην σαφώς, «μην περιμένετε από εμάς να σας πληρώσουμε τα χρέη, αφού εσείς τα τρώτε στην Χούλια και
 • (και πιθανότερη κατ’ εμέ) Πίσω από όλα κρύβονται ανταγωνιστές της «Βασίλισσας της πρωινής ζώνης», που είδαν πως το διαζύγιό της πούλαγε σαν τρελό και ανέβαζε τα νούμερα της στα ύψη (εεεε κάπως έπρεπε να το σταματήσουν αυτό).

  ΥΓ: Το παραπάνω αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, ουδεμία ευθύνη φέρω για τυχόν συμπτώσεις με πραγματικά γεγονότα ή πρόσωπα (μην μας πλακώσουν και στις μηνύσεις)

ΥΓ2: το δωδ με τον υποφαινόμενο να παπαρολογεί το παρόν λήμμα από εβδομάδα στα περίπτερα (εν αγνοία μου βέβαια)

ΥΓ3: προσθήκες νέων ραψωδιών δεκτές με μεγάλη χαρά.

Ασίστ: όλοι οι βιόληδες που μου τα έκαναν τσουρέκια τόσο καιρό στην τιβί

Πλάκα με κάνετε, τι παράδειγμα; Ανοίξτε κανα μεσημεριανάδικο, έχει μπόλικα...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Ευριπιδάκι κουρέλι κουρελάκι, με ανακουφίζεις, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος ανώμαλος που ασχολείται με την Τζούλια (ως μη ωφείλουμε) αντί να ασχολείται με την οικονομική κρίση (ως οφείλουμε).

Δύο πρόχειρα σχόλια:
1. Η Χούλια επαναλαμβάνει στο δωδ πολλές φορές «το θέλω όλο αυτό στον κώλο μου» κ.τ.ό., το οποίο κττμγ δεδομένης της μη κατanalωσης της Χούλιας στο συγκεκριμένο δωδ, μάλλον είναι επική προοικονομία για σίκουελ πιθανόν συγχρονιζόμενο με την επόμενη εθνική μας καταστροφή.

 1. Σχετικά με τις θεωρίες συνομωσίας παίζει και να θέλουν να μας συνηθίσουν με την ιδέα ότι μετά την χρεωκοπία μας οι επόμενοι πορνοστάρ της Ευρώπης θα είναι Έλληνες, υπερκεράζοντας τις σημερινές Τσέχες, Ουγγαρέζες και Ρωσσίδες.
#2
euripidisk

συνειρμικό πάντρεμα Χούλιας-Σαβόπουλου-Αριστοφάνη;
χαϊπερσπεκ
όσο για το δωδ κ την κατanalωση έχεις απόλυτο δίκιο δεν το σκέφτηκα...
Χουλιοσλαγκολάγνοι ενωθείτε!

#3
Khan

Τζίμπα κι ένα προοίμιον για την Χουλιάδα σου:

Μπουκαλομούναν μοι έννεπε, Τατιάνα, πολύκαυλον,
η μάλα πολλά πλάγχθη, επεί τίτλον Μις Ελλάς έχασεν,
πολλών δε σαμπανίων ίδεν στόμιον και φελλόν έγνω,
πολλά δ'η γε εν μήτραι πάθεν άλγεα κατ' αγνώστου πορναστέρος ψωλόν,
βγάζουσα τε και λεφτά, και κρίσεως κάλυψιν Γιωργάκηι δώρον διδούσα.
Αλλ'ουδ' ως ο Γάλλος κώλον επλήρωσεν, ιέμενος περ, μηδέ Κούγιας, μηδέ Ζορό, μηδέ παππούστης ερρύσατο,
αυτής γαρ ατασθαλίησιν όλετο μπίμπο, η κατά Σειρήνας Εσπερίου αστέρος πούλον ήσθιε,
αυτάρ εις ριάλιτι ωμολόγησεν πούτσιμον ήμαρ.
των αμόθεν γε, Τατιάνα, εισαγγελάτου δάμαρ, ειπέ και ημίν.

#4
HODJAS

Γειά σου ρε Χάνκοντα καραμουσουκλή!

#5
HODJAS

(καρα+μούσα+κλέος)...

#6
Vrastaman

Τήνελλα, ω καλλίσλανγκοι, τήνελλα!

#7
euripidisk

Χάνκιε παλικάρι μου τα λόγια για σένα είναι περιττά!Ή θα πρέπει να πας να σε δει κάποιος ψυκίατρος λόγο υπερΧουλιακής έκθεσης ή να σου στήσουν μια προτομή(σε θέση περίοπτη,βεβαίως βεβαίως) για να προσκυνάμε το είδωλο!!!!(γιόρς τσόις)

βράστα@αυτό το Τήνελλα μήπως είναι αρχαιοσλανγιά πρώτου βαθμου;εδώΔεν αξίζει ένα λημματάκι;

#8
Khan

Να μου στήσετε όχι προτομή ό,τι κι ό,τι, αλλά μια ερμάν, να μπορεί να την χρησιμοποιεί κι η Χούλια όταν ξεμένει από σαμπάνιες...

#9
Khan

Υ.Γ. Ωραίο το τήνελλα, δεν το ήξερα, και τό 'χα απορία...

#10
Khan

Υ.Γ. 2. Τολμώ να προτείνω και το σενάριο για την Τζουλιάδα. Αρχίζουμε στο συμβούλιο των 12 θεών των Βρυξελλών, που ψάχνουν έναν τρόπο για να εφαρμοστούν τα χαρντ-κορ μέτρα στην Ελλάδα. Ώσπου ο Δίας-Σαρκοζύ πείθει την Ήρα- Μέρκελ να στείλει την ίριδα- παππούστη μαζί με έναν Γάλλο πορνοστάρ (να τονωθεί και ο γαλλικός ανδρισμός) στο νησί των κοκοφάγων, όπου έχει ξεμείνει η Τζούλια ξεχασμένη από όλους, για να γυριστεί η ταινία που θα κάνει τα μέτρα να περάσουν στο ντούκου.

Ακολουθεί σε 4 ραψωδίες η τηλεμάχεια, όπου ο Γ.Α.Π. περιδιαβαίνει Βρυξέλλες- Ουάσινγκτον- Ελβετίες- Παρίσια- Βερολίνα για να βρει την λύση. Και μετά, οπωσδήποτε θα έχουμε και επεισόδια, όπως την διάβαση από την σκύλα Μέρκελ στην Χάρυβδη του Δ.Ν.Τ., το τραγούδι της σειρήνας στο οποίο υπέκυψε η τζούλια μέσα σε 5 λεπτά, το θαλάσσιο τέρας το αποκαλούμενο και μοντελοπνίχτης, που αντιμετωπίζεται μόνο με γόβα- στιλέτο, το νησί των τσοντοφάγων, όπου οι Έλληνες όταν φάνε τους καρπούς του ξεχνούν την νοσταλγία για τον απωλεσθέντα 13ο-14ο μισθό. Κ.ο.κ. Βγάζει μια επικίλα νομίζω.

#11
HODJAS

Κάνε άμεσα Reboot...

#12
euripidisk

Χότζα@το ριμπούτ δεν πιστεύω να πήγαινε για το καμάρι μου τον Κχάν;Ε ναι λοιπόν σε αυτήν την χώρα δεν μπορούν να αναγνωριστούν τα μεγάλα μυαλά...ντροπή

Κχαν@Λουλούδι του αγρού μην ακούς τις κακιές σειρήνες της εκκλησίας,εε του τζαμιού εννοούσα,απλά σε ζηλεύουν.Συνέχισε το θεάρεστον έργο σου κ το ερμάν έχει ήδη παραγγελθεί...
ΥΓ το σενάριο σου εννοείται πως εγκρίνεται κ έρχετε η επόμενη ραψωδία...ακόμα περιμένω την μούσα μου να με βοηθήσει(νομίζω πήγε για καφέ)...