Συνοδεύεται και με το «και πούτσες σερπατίνες» δημιουργώντας την εξεζητημένη φράση «αρχίδια χαρτοπόλεμο και πούτσες σερπατίνες».

Παρεμφερή / Συνώνυμα: αρχίδια, πούτσες, παπάρια μέντολες, παπάρια μάντολες κ.ο.κ., με τη διαφορά ότι η χρήση της συγκεκριμένης φράσης προσδίδει στις πιο πάνω έννοιες έμφαση, καθώς και μια πιο χαλαρή ή / και καρναβαλίστικη διάθεση.

  1. - Ρε ο Γιάννης λέει ότι η Τζούλια δεν κάνει βίζιτες.
    - Αρχίδια χαρτοπόλεμο και πούτσες σερπατίνες. 1500 € μίνιμουμ πάει το μαλλί, πες του μαλάκα.

  2. - Αν παίξουμε σοβαρά στο camp nou, μπορεί να πάρουμε και χι.
    - Αρχίδια χαρτοπόλεμο θα πάρετε. Με 7 μπαλάκια θα φύγετε ρε μαλάκες.

και μουνί οριγκάμι (από Galadriel, 13/05/13)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Πούτσαρς

Ρε τη Τζούλια...
Και γω την είχα του κατηχητικού...

#2
dimitriosl

Απλή συνωνυμία .....

#3
Khan

Είναι πάντως φοιτήτρια Ποιμαντικής Θεολογίας βλ. 3.07.

#4
dimitriosl

Εάν συσχετίζετε τη Τζούλια του παραδείγματος με κάποια υπαρκτή Τζούλια, τότε ..... ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Είστε φαλοκράτες, σεξιστές, κακεντρεχείς και διεστραμένα μυαλά. Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα είναι απλή συνωνυμία. (Αιωρουνται και μυνήσεις).

#5
euripidisk

@dimitrios ίσως κ να'χεις κάποιο,μικρό,δίκιο στους χαρακτηρισμούς σου(λέω ίσως) αλλά μην ξεχνάς πως γι'αυτό τους αγαπάμε :)

#6
dimitriosl

Ας υποθέσουμε και το τονίζω ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ, ότι υπάρχει κάποια Τζούλια celebrity των μεσημεριανών η οποία ως πολυτάλαντο ον, εκτός από πορνοσταροτραγουδομοντελομεσημεριανοtvpersonα, όντως κάνει και βίζιτες για να συμπληρώσει το πενιχρό της εισόδημα. (Στο Ellada μέχρι και οι κουρδοι κάνουν τουλάχιστον 2 δουλειές άλλωστε). Ή ενδεχομένως κάνει βίζιτες επειδή έτσι τη βρίσκει ή επειδή είναι κλασική περίπτωση κλανομουνοπουτσορουφήχτρας.
Πιστεύεις αγαπητέ Ευριπίδη ότι εγώ ο ταπεινός χρήστης αυτού του θεάρεστου σάιτ, θα ήμουν σε θέση να την αναφέρω και μάλιστα να την εντάξω σε παράδειγμά μου ;;;;; Ααααα πα πα πα πα !!! Φωτιά να πέσει να με κάψει.

#7
jesus

γουφ.

#8
Khan

Κατά το αιώνιος φοιτητής, υπάρχει και το αιώνιο αγροτικό.

#9
dimitriosl

Ζωγράφισε ο johnblack στο αγροτικό:
«παίρνονται αβέρτα κουβέρτα με όσους φοράνε παπούτσια, έτσι, για να γράψουν χιλιόμετρα.» Στο στρώσιμο ήταν ακόμη τα κορίτσια ρε σεις ;;;; ΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑ

#10
Khan

Να σημειωθεί παρακαλώ ότι το ροντάρισμα είχε τεθεί πολύ πιο γουτσιστικά...

#11
Khan

Υ.Γ.: Επίσης, ότι σε μια πλαζ αυτοί που φοράνε παπούτσια δεν είναι και τόσοι πολλοί. Μη βιαστείτε να το κρίνετε το κορίτσι...

#12
euripidisk

@dimitrie νταχτιρντί κάνω ρε φίλε(αν ενοχλώ το'κοψα κιόλας).Ούτος η άλλος την εν λόγω την έχω κάνει ολόκληρο λήμμα(λίνκ δεν βάζω μην νομίζετε ότι αυτοδιαφημίζομαι)ωσεκτούτου καρντάσι μην σκιάζεσαι διόλου.Φιλικά :)

#13
dimitriosl

Ευρυπίδη, νομίζω ότι δεν έπιασες το πνέυμα μου. Το σχόλιό μου: «Είστε φαλοκράτες, σεξιστές, κακεντρεχείς και διεστραμένα μυαλά» έχει την ένοια που έχει το «αντε βρε αλήτη» που έλεγαν οι γκόμενες παλιά όταν τους έκανες χυδαίο καμάκι, αλλά μετά δίνανε κώλο. Μιπιάνς;

#14
Galadriel

Αμέσως μετά; :-/

#15
dimitriosl

Αναλόγως τη γκόμενα και αναλόγως το καμάκι. :)

#16
jesus

κ κυρίως αναλόγως τον κώλο.

#17
patsis

Έτσι, σκληρός.

#18
patsis

Και αν σε παίρνει, βάλ’ την να σου διηγηθεί πού τη γνώρισες.

#19
jesus

μην αρχίζεις ρε συ...έχω να διαβάσω κ τρεις αθλητικές εφημερίδες.

#20
Khan

χαχαχα, άπαιχτο μήδι!

#21
Galadriel

Το 'ξερα ότι θα το εκτιμήσεις αγαπητέ. (Έτσι που μείναμε εδώ πέρα λίγοι και καλοί ξέρουμε πλέον από πριν ποιος θα δει τι και τι σχόλιο θα κάνει αχαχαχ)