Η μυτιά, δηλαδή η εισπνοή κοκαΐνης από την μύτη. Μπορεί και να δηλώσει meeting μυτάκηδων.

  1. Θέλω να μας διαφωτίσεις για τις φρίμπες (πόσο «καίνε» συγκριτικά με τα άλλα, ποιές οι διαφορές με το μύτινγκ, κτλ). Με το κο δεν τα πάω καλά, αλλά οι φρι είναι γαμάτες, απλά δεν φαίνεται να μπορείς να κάνεις και πολλά υπό την επήρρεια... Ή μπορείς;
    (Διερωτήσεις σε βλόγιον).

  2. Όχι στο μύτινγκ, όχι στα σκληρά!
    (Κείθε).

(από Khan, 09/04/14)(από Khan, 01/05/14)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

κχαν μπράβο, γιατί εγώ είχα βάλει μια μαλακία άνευ προηγουμένου, η οποία ούτε ξέρω γιατί βαθμολογήθηκε, και επίσης ούτε ξέρω γιατί παρέλειψα να βάλω τον ορισμό που έδωσες. Φαντάσου ότι τώρα που είδα το δικό σου λέω Μα πώς του ξέφυγε του κχαν, αφού το είχα βάλει εγώ -και μπαίνω και βλέπω τις μαλακίες μου! πάρε δέκα τώρα, έτσι, για να στανιάρω.

#2
allivegp

Συγχωρημένο νά ΄ναι.
Μαλακία εξομολογημένη, ουκ έστι μαλακία.

#3
xalikoutis

Σχετικά με το δεύτερο μήδι με το book sniffing, έγινα κάποτε μάρτυρας του εξής, δουλεύοντας με παιδιά κι εφήβους με σύνδρομο Asperger (μορφή αυτισμού): δύο συνομήλικοι έφηβοι με αυτή τη διάγνωση είχαν αρχίσει να κάνουν παρέα, και σε ορισμένες συναντήσεις τους ήμουν κι εγώ με διευκολυντικό ρόλο. Σε μια από αυτές έτυχε να έχουν πρόσφατα αγοράσει και οι δυο το καινούργιο FIFA (ή pro, δε θυμάμαι, video game ποδοσφαιράκι). Τους παρώθησα να μιλήσουν μεταξύ τους σχετικά με αυτό, κι ο διάλογος ήταν ο εξής:
- Πήρες το καινούργιο FIFA; - Ναι.
- Πώς σου φάνηκε το βιβλιαράκι. Το μύρισες;
- Ναι, πολύ καλό.

(δηλαδή, η προτεραιότητά τους ήταν το πως μυρίζει το συνοδευτικό booklet του παιχνιδιού. Οι αυτιστικοί έχουν πάρα πολλές αισθητηριακές ιδιοτροπίες, είναι μέγιστοι τουκανιστές και όσο για το αν κατασκευάστηκε ο νέρντουλας με πρότυπο τον Αsperger ή το ανάποδο είναι κάτι σαν το αυγό και την κότα).

#4
σφυρίζων

Πως ξεχωρίζεις έναν κοινό φυτούκλα από ένα νέρντουλα με Αsperger; Τους βάζεις να διαλέξουν μεταξύ βιβλίου ή e-book, βινύλιου ή mp3 κλπ.

Πως όμως ξεχωρίζεις ένα νέρντουλα με Αsperger από ένα κοινό φετιχιστή;