Ο όρος βετεράνος χρησιμοποιείται και για το ασθενές φύλο.

Βετεράνος γκόμενα, είναι εκείνη η γκόμενα που από το σχολείο ήταν η πιο όμορφη της τάξης. Επειδή ήταν πιο όμορφη πάντα την καλούσαν στα πάρτυ, στα ηβέντς, στα κλαμπ και γενικότερα ήταν πάντα ευπρόσδεκτη.

Μεγαλώνοντας, μετά το σχολείο, συνέχισε σε αυτό το τέμπο και σε όποια παρέα και αν έμπαινε έπαιρνε πάντα αυτό τον άχαρο ρόλο της πολυτελούς γλάστρας. Τώρα πια ντύνεται πιο κυριλέ, κάνει σωστό βάψιμο, φοράει prada και gucci, είναι μια σωστή Γλυφαδιώτισσα γκόμενα.

Μέσα σε αυτή την πορεία της, έχει τσαλακώσει άπειρα σφηνάκια, έχει ανέβει στο μπαρ / τραπέζι ν φορές, έχει κάνει master στο τσιφτετέλι / ζεϊμπέκικο / συρτάκι και μοιραία το κορμί της έχει γίνει σταυροδρόμι των λαών (αυτό υπάρχει;). Στη Μύκονο είναι φίρμα αλλά στην Πάρο δεν πάει πια γιατί είναι για μικρά.

Τώρα σήμερα πια, τριαντάρα plus, η μπογιά της έχει περάσει. Έχει βάλει κανα πεντόκιλο, δεν έχει παντρευτεί ακόμα γιατί δεν είχε χρόνο να το σκεφτεί και έχει κάποιες παρέες από τότε.

Όταν όμως θα βγει να το κάψει, σε αυτές τις λιγοστές συλλεκτικές εμφανίσεις που κάνει πλέον, καταλαβαίνεις ότι αυτή η γκόμενα είναι βετεράνος. Κατεβάζει το σφηνάκι χωρίς να το πιάσει με τα χέρια, σε παίζει με τα μάτια χωρίς να ψάχνει τίποτα από σένα, χορεύει καλύτερα από Τουρκάλα και γενικά με την όλη της συμπεριφορά σε κάνει να βρέχεις το βρακάκι σου.

- Ρε, ποια είναι αυτή η φίλη σου που έφερες σήμερα; Και γαμώ τα παιδιά, πολύ την πάω.
- Αυτή είναι η Εύη φίλε μου. Πού να την έβλεπες στα νιάτα της τι έκανε. Είναι πραγματικός βετεράνος. Όσα ξέρει ο κώλος αυτηνής δεν τα ξέρουμε όλοι εμείς μαζί...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

Ο όρος δηλαδής χρησιμοποιείται με θαυμασμό, με σεβασμό, απαξιωτικά ή όπως νιώθει ο καθένας;

#2
notheitis

Με σεβασμό θα έλεγα. Τουλάχιστον σαν άντρας μιλώντας...

#3
poniroskylo

Μεγάλη κουβέντα. I know the type. 2x5.

#4
earendil_ath

κατεβάζει το σφηνάκι χωρίς να το πιάσει με τα χέρια. μάλλον εννοεί ότι το κατεβάζει χωρίς καθόλου να διστάσει;

#5
Σχεση

ο όρος βετεράνος έχει σχέσει με την πείρα από καποια εμπειρία κι όχι απαραίτητα με την φυσική ομορφιά !
Έτσι το κορίτσι «βετεράνος » σε μια σχολική τάξη , πρέπει να είχε σχέση, είτε με την εμμηνορρυσία, ειτε με την σεξουαλική εμπειρία[URL=http://www.proximeety.gr][/URL] ...