Παρετυμολογημένος εκ του «επιτυχία» ορισμός για το πτυχίο, πολλάκις χρησιμοποιούμενος από θειούς, θειές και γιαγιαδοπαπούδες ανά την επικράτεια, οι οποίοι το λένε έτσι και συμπεριφέρονται γενικότερα σαν να συνεννοούνται ταυτόχρονα με μυστηριώδεις τρόπους.

Ον δι άδερ χάντ λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω από μας και να εννοούν «επιτοίχιο», αφού εκεί τελικά εκεί θα καταλήξει κορνιζαρισμένο;

Απα πα, το παιδί δεν είχε σου λέω κανένα μέσον. Το επιτυχίο του μόνο του «έδωσε» τη θέση στην Μ.Κ.Ο. «Κάνε Μια Καλή Πράξη: Ξύσε Τ' αρχίδια Του Συναδέλφου Σου Που Τρώει Τα Νύχια Του» .

Λέγεται ότι η Θάλεια Δραγώνα δεν εχει πτυχίο , μόνο επιτοίχιο. (από perkins, 02/09/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
ΠΡΩΤΕΥΣ

Δια την συγκεκριμένην κυρίαν δεν το έχω διασταυρώσει...Πιθανόν! Για δεκάδες άλλες κυρίες της δημόσιας διοίκησης και των ΔΕΚΟ, πού όχι μόνον δεν κουνήθηκαν αλλά και προσετέθησαν, παρά την είσο΄δο της χώρας στο άρμα της IMF, μπορώ να σε πω...

#2
ΠΡΩΤΕΥΣ

*και κυρίους

#3
Doctor

Και για μια «δημοσιογράφο» που είναι και «καθηγήτρια» σε πανεπιστημιακό τμήμα έχει αναφερθεί (καταγγελθεί) πολλάκις ότι δεν έχει πτυχίο (ούτε ερευνητικές εργασίες) αλλά τίποτα δεν την κουνάει από τη θέση της.

Ας είναι καλά το άσυλο (ανιάτων) που την προστατεύει.

#4
perkins

Μήπως έχει και τίποτα φρουρά κρατική να της φυλάει την τούφα;