Ο μη μου άπτου τύπος. Ο υπερβολικά ευαίσθητος. Που δημιουργεί θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Αυτός που ενοχλείται με το παραμικρό.

Συνήθως αφορά γυναίκες, οπότε όταν απευθύνεται σε άντρες υποτιμάται εμμέσως ο αντρισμός τους.

- Μα, τι σ' έπιασε κι όλο φτύνεις;
- Ά!! Για να σου πω!! Πολύ μυγιάγγιχτος τώρα τελευταία. Δε νομίζεις;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
sstteffannoss

Θεωρώ πως το παραπάνω λήμμα δεν έχει θέση στο σάιτ. Έκανα λάθος. Παρακαλώ, αγνοείστε το.

#2
iron

σφωνώ.

#3
Vrastaman

Μυτού!
Όλοι περάσαμε παιδικές ασθένειες

#4
allivegp

Και να επιστραφεί η μύγα στο Ταμείο, περικαλώ!

#5
Galadriel

Βρε στέφανος, σ' αγαπάω σ' εκτιμάω νομίζω την έχεις κόψει τη δουλειά, όμως παρόλο που από ό,τι πήρε το μάτι μου έχει υπάρξει σχετική συζήτηση επ' αυτού (δεν έχω φτάσει εκεί κατεβαίνοντας στα σχολιασμένα, το είδα διαγωνίως ανεβαίνοντας) αυτό το μπολντ μου θυμίζει κάτι μαύρα πανώ με κόκκινα γράμματα, κάνει μπαμ. Νταξ, την κατάλαβα την αυτοπυρπόληση αλλά νταξ μου φαίνεται επιθετικό ως κείμενο, πριν διαβάσω καν.

#6
Galadriel

Νταξ είπα; Είπα.

#7
sstteffannoss

Σιγά μη τα χαλάσουμε για κάτι τέτοιο.
Το bold το έβαλα για να τραβά το μάτι περισσότερο, παρά σαν δημόσια αυτομαστίγωση στην οποία -παρεμπιπτόντως- παρά τα φαινόμενα, δεν έχω κάποια ροπή. Αν τα italics ή η υπογράμμιση φαίνονται πιο σόι, δεν βλέπω γιατί όχι.
Το κακό είναι πως δεν έχω άλλα λήμματα που να θεωρώ πως πρέπει να πάρουν πόδι -αν και θυμίζω πως δεν θεωρώ εαυτόν Πάπα- για να υιοθετήσω την προτροπή.

#8
gaidouragathos

Κι ο Ερμής ανάδρομος, αφου. Μ' αρέσει που στη δεύτερη σειρά δεν έχει ρήμα. (Την είπα κ γω την παπαριά μου, χτυπάει στο μάτι το μπόλντ)