Καταδικαστέα πλέον συμπεριφορά που επιδεικνύει ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας ζητώντας ρουσφέτια για τους οικείους του από πάσης φύσεως βολευτές και βυσματάρχες.

  1. Για πόσο ακόμα ο κόσμος θα είναι θεατής στις μαλ@κίες των φορτηγών κ στης κυβέρνησης;; Τι να σου πώ.....για τις εκάστοτε κυβερνήσεις προβλέπω να είναι για πολλές 30ετίες ακόμη θεατής (κοιμισμένος ή βολεψάκιας ή ρουσφετοζήτουλας)......!!! (εδώ).

  2. Ας ξετυλίξουμε σιγά-σιγά την ιστορία όλου αυτού του κυκεώνα, που λέγεται φυγόστρατος, βυσματούχος, ρουσφετοζήτουλας και ρουσφετοδότης. (εδώ).

  3. Όμως το αστείο είναι ότι ο ψηφοφόρος-ρουσφετοζήτουλας, μόλις απομακρυνθεί από το ταμείο με το αίτημά του ικανοποιημένο, θα ξαναπάρει το καταγγελτικό ύφος του ηθικολόγου (αυτό που τόσο καλά έχει ξεσηκώσει από τα δελτία ειδήσεων) και δεν θα διστάσει να εκσφενδονίσει τους γνωστούς αφορισμούς που άλλωστε είναι και της μόδας: Ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι (μεγάλο ελαφρολαϊκό χιτ) και ότι δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα σε αυτή τη χώρα (κλασικό). Αν και αυτό το τελευταίο θα έπρεπε να το λέει με ανακούφιση και όχι με αγανάκτηση. (εδώ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
ο αυτοκτονημενος

αριστεροάριστο