Και «βγάζω καπνούς απ’ τ’ αυτιά».

Εξοργίζομαι, φουρκίζομαι, τα παίρνω στο κρανίο, παίρνω ανάποδες, γίνομαι Τούρκος, μου ανάβουν τα λαμπάκια, γίνομαι μπαρούτι, τα μυαλά μου πονάνε.

Μάλλον από κόμικ και καρτούν με χαρακτήρες που εμφανίζουν το φαινόμενο. Και αυτό με τη σειρά του μάλλον από τα συμπτώματα μηχανής που παρουσιάζει βλάβη και φαίνεται έτοιμη να εκραγεί.

  1. Από εδώ:

Έχω αρχίσει και κόβω βόλτες στο δωμάτιο και βγάζω καπνούς απο τα αυτιά,ούτε το google ούτε το imdb δεν βοήθησε, δεν έχω αρκετά στοιχεία για search. Πραγματικά θα πλήρωνα για να μου θυμίσουν τον τίτλο.

  1. Από εδώ:

‘Εχει περάσει αρκετός καιρός απο τότε που συνέβη ένα γεγονός που με είχε κάνει να βγάζω καπνούς απο τα νεύρα μου.Είχα παλαιότερα σχέση με ένα παιδί [...]

  1. Από εδώ:

Ο εν λόγω προϊστάμενος προσπάθησε να μου ξαναπεί το γνωστό σε μένα παραμύθι περί αλλαγής εξοπλισμού λόγω αλλαγής κινητήρα κτλ κτλ κτλ......Εκεί ήταν που άρχισα να βγάζω καπνούς.....Ένα κι ένα κάνουν 2.....μου είπατε κύριε πωλητή ότι θα περιλαμβάνει τον εξοπλισμό που ζήτησα;........ΝΑΙ, ήταν η απάντηση, αφού ρώτησε στην ***, όπως είπε.

(από patsis, 14/12/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε