Κάνω κέφι, έρχομαι στο κέφι, γουστάρω, είμαι σε μουντ ή και μπαίνω σε τρανς. Αλλά κυρίως γουστάρω.

Στο Δ.Π. υπό Βικαρίου.

  1. Φίλε μου [...] σου είπα μερικά πράγματα σχετικά με τις εμπειρίες μου στην παρτούζα και δύστυχώς η ευτυχώς σε αυτό δεν μπορεί να μου την βγει κανένας γιατί φιλαράκο μου εγω λόγω τουρισμού στο νήσι μου τότε πρωτογάμησα στα 14μιση μου όταν εσύ το πιθανότερο σε αυτήν την ηλικία ακόμα δεν είχες ανακαλύψει το πουλάκι σου, [...] επισης δεν είμαι κανένας που ψάχνει την αγέννητη και ούτε είμαι του στυλ η μία μου βρομάει και η άλλα μου ξυνίζει αλλά απλώς θέλω η γυναίκα που γαμαώ να την κεφάρω κια όχι να τον χώσω σε τρύπα και ότι νάναι [...] ΑΛΛΑ το τονίζω εδω μέσα και σε άλλα σάιτ οι πιο πολλές που γράφουνε είμαι η τάδε και θέλω πουτσό η κατι παρόμοια είναι βυζητούδες και με αυτές τις γελοίες καταχωρήσεις προσπαθούν να βρουν πελάτη και γελάω που οι περισσότεροι στέλνετε μηνύματα και περιμένετε πως θα γαμήσετε και φυσικά άμα πέσει το παραπεσύν υα γαμήσετε αλλά εδω φιλαράκο υπάρχει μία ειδιοποιός ότι ο ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ δεν ΠΛΗΡΏΝΕΙ την γυναίκα για να την γαμήσει γιατί έτσι έχει κακομάθει από το νησί του [...] (greekswinging.gr).

  2. ρε παιδιά γιατί να μη θελω να μπω στο δημόσιο εφοσον πρωτα απο όλα τα λεφτά είναι σαφως καλύτερα!!! δεύτερον παιρνω άδεια όποτε κεφάρω!!! (Εδώ).

  3. Αν ήμουν οδηγός σχολικού, έτσι για να σπάσει η μονοτονία και η καθημερινότητα, να μην «καπνίσω» 5 τσιγαράκια να κεφάρω;;; (Εδώ).

  4. φίλε άμα δεν κεφάρει η φάση άστο,απλά άστο. (Εδώ).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε