Ορισμός σεξουαλικής πρακτικής για τον πεοθηλασμό που γίνεται αμέσως μετά από πρωκτική επαφή χωρίς να μεσολαβήσει καθαρισμός του πέους. Η πρακτική θεωρείται αρκετά extreme και προβάλλεται αρκετά στη σύγχρονη πορνογραφία (Ass to Mouth, ATM). Αν και η ορθή έκφραση είναι «κώλο - πίπα», δεν καθιερώθηκε μάλλον χάριν ευφωνίας του αντιστρόφου.

- Ρε τι έλεγε η Σούζη ;
- Άσε φιλε, πολύ άρρωστη η γκόμενα, την είχα πίπα-κώλο όλη νύχτα.....

(από allivegp, 15/11/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Δες και το κώλο-πίπα. Νομίζω ότι διακρίνονται τα δύο, και το μεν πίπα-κώλος δηλώνει το σκληρό γαμήσι, το δε κώλο-πίπα το ακόμη χειρότερο σκληρό και βρώμικο-τελειωμένο γαμήσι. Βέβαια η διάβαση από κώλο σε πίπα μπορεί να γίνει και με μεσολάβηση αφαίρεσης προφυλακτικού, οπότε ευελπιστούμε ότι ο μεζές θα έχει μείνει στην πεταμένη καπότα.

Αστείο και το αρκτικόλεξο ΑΤΜ, πράγματι ήταν κώλο-πίπα το γαμήσι που μας κάνανε οι τράπεζες με το πλαστικό χρήμα.

#2
Khan

Υ.Γ. Και κάτι συγκινητικό: Το πίπα-κώλο ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ιησού μας, κάτι σαν τον γάμο της Κανά ένα πράμα...

#3
Sir Demetrius Sui generis

Στο στρατό που το πρωτόμαθα,μου εξήγησαν ότι οι δύο αυτές πρακτικές γίνονται ταυτόχρονα,όπερ ακόμα χειρότερο!

#4
electron

η έκφραση πίπα κώλο, είναι πολύ πιο παλιά, και αναφέρεται στην διαφήμιση της ποττάνας από την τσατσά. Δλδ, η τσατσά έλεγε οτί το κορίτσι, με το αζημίωτο έδινε και πίπα και κώλο, αν το επιθυμούσε ο πελάτης.

Τω καιρώ εκείνο (back in the 60's) στα μπουρδέλα, οι κοπέλλες έδιναν μουνί. Μετά με την αλλαγή ή και λίγο πριν, κώλος και πίπα ήταν έξτρα, και πιο μετά, με τον αθέμιτο ανταγωνισμό, έγιναν πακετάκι. Χρονικά, κατά προσέγγιση, γιατί έχει αρχίσει και το έμενταλ.

Οι φαντάροι στην επαρχία, τάργκετ γκρουπ των σπιτιών, πήραν αυτή την έκφραση και την μετέφεραν στην στρατιωτική σλανγκ.