Γυναίκα που έχει λίγα περισσότερα κιλά από αυτά που απαιτεί η μόδα, αλλά είναι γλυκιά κι άνετη με τη σεξουαλικότητά της και τα χρησιμοποιεί σαν στολίδι της.

Μωρό μου, δεν είσαι χοντρή, είσαι απλά καραμελωμένη. Σταμάτα επιτέλους την κωλοδίαιτα και φτιάξε τίποτα της προκοπής για να φάμε.

Η Marie Eclair, είναι μια γυναίκα με πάΧος. Εσύ. (από Galadriel, 26/01/13)

πρβλ. ζουμπουρλούδικο, τομπουρλίκα

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

μου θύμισες μια καθηγήτρια αγγλικών που είχα κάποτε, την Mary, η οποία ήταν βαρέων βαρών, ήταν και αθλήτρια σφαίρας ή σφύρας, δεν θυμάμαι, και κατά τη διάρκεια του μαθήματος μασούλαγε συνέχεια ψωμοτύρια και μπινελίκια -και με τάιζε και μένα. Μια μέρα της είπα ότι έχει παχύνει πολύ και μου απάντησε: I'm not hondroula, I'm just stroumbouloula!

θα εκτιμούσε το «καραμελωμένη» though.

#2
Δήμος

Το «βαρέων βαρών-αθλήτρια σφύρας-που ταΐζει κοριτσάκια» πιο πολύ για χοντρή λεσβία μου κάνει παρά για καραμελωμένη. Δεν έχουν όλες οι παχουλές το δικαίωμα να λέγονται έτσι.

#3
iron

αχαχαχαχαχα την καημένη, έχεις δίκιο, αλλά και αυτή είχε δίκιο, ήταν όντως στρουμπουλούλα, απλώς ήταν ψηλή, εξού και ο χαρακτηρισμός μου. λεσβία δεν ξέρω αν ήταν πάντως δεν δοκίμασε τίποτα με την πάρτη μου. Ρε τη Μαίρη... ρε λες;;; πρώτη φορά το σκεύομαι.