Αυτός που προσπαθεί όλο το βράδυ να καταφέρει να ρίξει μια γκόμενα και τελικά την πάει σπίτι του, αλλά δεν το κάνουν, και την άλλη μέρα το πρωί η γκόμενα φεύγει χωρίς καμιά επαφή.

- Ρε φίλε ο Κώστας δεν την πέτσωσε χτες το βράδυ την γκόμενα! Ήταν πολύ μεθυσμένοι και κοιμήθηκαν.
- Ε και το πρωί δεν έγινε τίποτα;
- Όχι, σηκώθηκε η γκόμενα και λέει: «Τώρα που ξεμέθυσα δεν θέλω να το κάνουμε!!» - Πω φίλε, αυτός καλημεράκιας έχει γίνει!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Ο καλημεράκιας κατέχει χαμηλότερη θέση στην τροφική αλυσίδα από τον καληνυχτάκια, καθώς χάνει περισσότερες ώρες στον αχάριστο αγώνα.

#2
Vrastaman

Μετά τα μύδια του Chucky, μήπως τελικά ο καλημεράκιας είναι το αντίθετο του καληνυχτάκια;

#3
Khan

Συγκλονιστικό! Γιατί βρε Βράστα; Καλύτερος είναι ο καλημεράκιας, έφτασε πιο κοντά, μεγαλύτερη οικειότητα. Και υποτίθεται ότι η γυναίκα είναι όπως την βλέπεις το πρωί άβαφη, (αν και προσωπικά δεν συμφωνώ), οπότε ο καλημεράκιας έχει το πλεονέκτημα ότι έχει δει την «πραγματική» εικόνα της γκόμενας.

#4
Khan

Μερικοί σκόρπιοι συνειρμοί:

  1. Το να είσαι καλημεράκιας είναι και ένα από τα κόλπα τα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία, δηλ. ινδουιστική άσκηση εγκράτειας. Λένε ότι ο Γκάντι συνήθιζε να κοιμάται με ανήλικες παρθένες τούμπανα χωρίς να τις πειράζει και είχε προκαλέσει σκάνδαλο στην Αγγλία.

  2. Επίσης, είναι κόλπο ζόρικο σε ταινίες υπερκουλτουρίασης πάνω στα όρια αντοχής των νεύρων των θεατών, λ.χ. θυμάμαι το πολωνικό Τέσσερεις νύχτες με την Άννα.

  3. Νταξ, το να μην το κάνεις με μεθυσμένη μπορεί να θεωρηθεί και ως ιπποσύνη/ γουτσισμός/ ανδρεία, λ.χ. στην ταινία Machete.

Βέβαια η πίκρα του καλημεράκια δεν ισοφαρίζεται από παρόμοιες σκέψεις, με την καμία.

#5
Vrastaman

Σε κλασικό ρόλο καληνυχτάκια, o Fernando Rey στο Σκοτεινό Αντικείμενο του Πόθου του Buñuel. Το ένοχο μυστικό μου είναι ότι το χάρηκα όταν η πρωταγωνίστρια(ες) έφαγε(αν) ξύλο προς το φινάλε.

Η Άννα τελικά κουτουπώθηκε την 4η νύχτα;

#7
Khan

Δηλαδή και η καλημέρα είναι ύποπτη για αιμομιξία;

Με την Άννα δεν θυμάμαι, γιατί το έβαλα στο φαστ φόργουορντ, σίγουρα δεν παίχτηκε κάτι, αλλά νομίζω ότι δεν ήταν καλημεράκιας με την κυριολεκτική έννοια γιατί δεν της έλεγε καλημέρα το πρωί.

#8
anchelito

εγώ είμαι αυτός.

ότι πληροφορία θέτε, πέτε μου...