Ένα από τα εις -αδικο καθιδρύματα που κρύβουν μεγάλο άδικο (όπως θά 'λεγε κι ο Βράστα). Πρόκειται για το ευαγές ίδρυμα/ putzinstitut, το οποίο προσφέρει μεταξύ των υπηρεσιών του μπριζόλα, δηλαδή τίποτα λιγότερο από γαμήσι με διείσδυση κολπική ή και πρωχτική.

Η έκφραση χρησιμοποιείται λιγότερο για τα σταντέ γαμάδικα, λ.χ. μπουρδέλα και στούντιο, και περισσότερο για τα ενδεχομενικά, όπου το σεχ δεν προσφέρεται επίσημα, αλλά μετά από κάποιου είδους συνεννόηση και ενδέχεται να μείνει ο πουτσοδότης με την ψωλή στο χέρι. Κυρίως λέγεται για τα μασατζίδικα, γιατί εκεί έχει πιο πολύ παζάρι, αλλά δεν αποκλείεται να ειπωθεί και για κανένα τελειωμενάδικο ή και παρτουζάδικο. Όταν λέγεται, πάντως, μάλλον λέγεται με περιφρόνηση ότι το τοιούτο καθίδρυμα αποτελεί τελειωμενάδικο.

Επισκεψη στο φραπεδοποιειο...Στο μαγαζι μονο τα δυο καβλιαρικα μιλφακια [...] Προχωραμε στα ενδοτερα και με αρχιζουν σε ενα ωραιο μασαζακι.. [...] Αρχισαμε τα προστυχόλογα τους ελεγα πως σας αρεσει να τον παίρνετε καβλιάρες; Και μου λεγαν οτι γουσταρουν αγριο σκισιμο απ το κωλο )) και η Μαρινα μου ψυθιρισε ΄στο αυτί ότι της αρεσει το cim cif...Εχε χαρη που το μαγαζι δεν ειναι μπριζολαδικο )) Τους λεω καβλιάρες ελάτε να μου κωλοτριφτητε. (Εδώ για ενηλίκους).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Μήπως να ανέβαινε το φραπεδοποιείο;