Η αυτοερωτική πεοπαλινδρόμηση όταν εκτελείται χωρίς συνοδό μέσο διέγερσης όπως οπτικό υλικό (ντατσό ή μπανιστήρι) ή άλλο, και που απαντάται σε καταστάσεις μακροχρόνιας, ακραίας στέρησης, για να φύγουν τα χοντρά.

Συνήθως επιστρατεύεται υλικό που ανασύρεται εκ μνήμης από παλαιότερες σεξουαλικές εμπειρίες του υποκειμένου, σκηνές από τσόντες, πορνοστάρ, ή οπτικό υλικό που συλλέγει κανείς στον καθημερινό βίο του, στον δρόμο, στο γραφείο, στο μετρό, στο σούπερ-μάρκετ, οπουδήποτε τεσπά συναντά κανείς ποδόγυρο.

Όπως πίνουμε ένα ουζάκι ξεροσφύρι, δηλαδή χωρίς μεζέ, έτσι και η μαλακία-ξεροσφύρι εκτελείται άνευ πουτσομεζέ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν δύναται να επαληθεύσει το ρηθέν υπό των Ημίζ «σαν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμήσι».

Άλλωστε, όπως είπε και ο Winston αναρχία Churchill, «Tί να τις κάνω τις γυναίκες αφού έχω το χέρι μου;»

Προφάνουσλυ, είχε βρει ν' ακουμπάει αλλού το ποτήρι του με το ουίσκι όταν έβλεπε τη West Ham στην tv.

Μετά τα γκάζια που μου έχωσε η ΕΜΘ Λχιας Τζοάννα επειδή δεν καθάρισα καλά το καζάνι, έγινα τόσο πύρκαυλος, πού τράβηξα τρεις ξεροσφύρι στη σκοπιά.

Πίνεται και ξεροσφύρι (από allivegp, 23/03/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

χαχα, το φινάλε!

το παράδειγμά σου φίλτατε μου έφερε στο μυαλό ένα λήμμα το οποίο σκέφτομαι εδώ και καιρό, αλλά δεν ξέρω να το ονομάσω σωστά κι επιπλέον μάλλον άντρας θα έπρεπε να το αναλάβει γιατί εμείς, όσο γυναίκες αράχνες και να είμαστε, όσο σκύλες, όσο όσο όσο, δεν το κάνουμε και τόσο, έως και καθόλου, άρα αγνοούμε το βάθος της παρόρμησης αυτής:

το γαμήσι-εκδίκηση, αυτό που πέφτει πχ πριν από τον οριστικό χωρισμό (πολλάκις δε, καταλήγει σε ανεπιθύμητη (;) εγκυμοσύνη της λεγάμενης) ή, αυτοκαταστροφικώ τω τρόπω πάλι, όταν πηδάει ένας άντρας ένα μπάζο τιμωρώντας τον εαυτό του που δεν είχε κάτι καλύτερο εκείνη την ώρα. Συνοδεύεται δε, υποθέτω, από ατάκες τύπου «πάρ' τα μη στα χρωστάω», «πάρ 'τα και βάλ' τα όπου νομίζεις», κλπ κλπ. Αν κάποιος εθελοντής τό 'χει, ας το ανεβάσει.

#2
allivegp

Είναι η λακίαμα ισότιμη με το μηγάσι;
29 κατασκευαστές (άσπρων) λεκέδων που πλένουν στο χέρι, δεν μπορούν ν΄απαντήσουν, καθώς δεν μπορούν να συγκρίνουν. Όλοι οι υπόλοιποι ισχυρίζονται πως όχι ακριβώς, πλην όμως έρχεται αμέσως μετά.

Ο μάντης Τειρεσίας (ο γνωστός, που κατέβηκε ο Οδυσσέας και τον συνάντησε στον Άδη) είναι σύμφωνα με τη μυθολογία ο μοναδικός άνθρωπος που έζησε τη σεξουαλική εμπειρία και σαν άνδρας και σαν γυναίκα, έχοντας παρακαλέσει τον Δία να του αλλάξει για δοκιμή το φύλο. Κατά τα λεγόμενά του, το σεχ το ευχαριστιούνται πιο πολύ αι θήλεις, χωρίς να φτάσουνε σε μας περισσότερες εξηγήσεις, προφ. γιατί τελείωνε το επισκεπτήριο του Οδυσσέως.

#3
Khan

Σωστός γιατρέ μου, γι΄αυτό και όσοι γράφονται στον Τειρεσία σήμερα αλλάζουν το φύλο τους για να βγουν στη Συγγρού και να ξεχρεώσουν...

Ξεροσφύρι μπορεί να χαρακτηριστεί και το σεξ χωρίς προκαταρκτικά;

#4
allivegp

Skip the foreplay, Χάνε μου.
Aς το κρατήσουμε σαν φραπέ χωρίς συνοδευτικό υλικό, νο;

#5
GATZMAN

Khan&alivegp
!!!!!!!!!!!!!!!!!