Προκαλώ ζήλια διαλαλώντας πόσο γαμάτος είμαι. Κάνω τον έξυπνο και ενοχλώ με τη διόγκωση της μεγαλειώδους υπόστασής μου (ή ό,τι εσύ θεωρείς ως τέτοια).

Τεντώνω την παρουσία μου και διατυμπανίζω τα επιτεύγματά μου τόσο ώστε να πλημμυρίσω το πεδίο ορατότητάς σου με αυτά. Δε θα σε αφήσω να βλέπεις τίποτα άλλο παρά μόνο πόσο γουάου είμαι (εγώ ή όσα κατέχω), θα ξεχάσεις την ύπαρξη των πάντων και κυρίως τη μηδαμινή δική σου. Χώνω τη μεγαλειότητά μου σαν καρφί στο μάτι σου για να το πάρεις απόφαση οδυνηρά ότι είμαι διαγαλαξιακός, ανοξείδωτος και υπερσυντέλικος και εσύ μπροστά μου είσαι σκατά.

Αν όλα αυτά, αντί να τα κάνω εγώ, τα κάνεις εσύ, είσαι μαλάκας. Και παίζει να σε βάλω στο μάτι (να σε σταμπάρω, να σε έχω υπό παρακολούθηση) κι αν έχω ή αποκτήσω στη συνέχεια το πάνω χέρι, θα σε κάνω να το πληρώσεις, θα σε πάω γαμιώντας, και θα στα δώσω να τα φας τα σκατά που λέγαμετε, νομίζω;

Σο, η κεντρική ιδέα είναι ότι, δεν είναι καλό να μπαίνουμε στο μάτι του κόσμου γιατί όποιος πηδάει πολλά παλούκια, του μπαίνει κι ένα στον κώλο.

Βαμβακάρης: Να πεθάνεις, να πεθάνεις, να πεθάνεις
μὲ τὰ νάζια καιὶ τα κόλπα που μου κάνεις.
Δεν πεθαίνω, δεν πεθαίνω, δεν πεθαίνω
και στο μάτι σου γυαλὶ - καρφὶ θα μπαίνω.

Νικολαΐδης: Κουράστηκα ν’ αγωνίζομαι, να ενημερώνω, να εξηγώ, να βρίζω, να φωνάζω, να σατιρίζω και ίσως να «μπαίνω στο μάτι» κάποιων, διακινδυνεύοντας την όποια καριέρα μου.

Ντατόλο: Ο ΝΤΑΤΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ - Θέλει να μπει στο μάτι του Μαραντόνα.

Χαρά: ...τον Περίανδρο δεν θέλει ούτε τον βλέπει μετά την ιστορία με το Ρωσιδάδικο. Για να του μπει στο μάτι, αποφασίζει να οργανώσει μια ποδοσφαιρική ομάδα στο χωριό με προπονητή τον Αστέρη.

Ο άλλος με το 600άρι: Οκ. Ο Μάρκος δε βολεύεται πλέον με το παπί στην πόλη, και ο Χρήστος θέλει να μπει στον κόσμο των ευρωπαϊκών. :agent:
Ο άλλος με το 600άρι απλά θέλει να μου μπει στο μάτι.

(από Galadriel, 22/11/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
allivegp

Ο Στελάρας είναι στο μήδι; χααχαχα

#2
Vrastaman

Ίου!