Φτύστε τον κόρφο σας άφοβα. Κι εγώ το ίδιο έκανα όταν άκουσα αυτή την μελιστάλαχτη, υπέρτατης μεγαλοψυχίας, κατάρα.

Ευτυχώς επέζησα για να την καταγράψω. Μην πάει και χαμένη η έμπνευση της λεγούσης.

Αγανακτισμένη αντίπαλος στο zoo.gr:

-Εγώ μια φορά στην πήρα την παρτίδα!
&άνα είσαι και π^$άνα παραμένεις, που να σε νεκροφιλήσουν το πρωί.

Ευγενέστατη! (από malakia, 11/01/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

Όχι λοιπόν, δε θα περάσει έτσι αυτό, μαλακία είσαι μια σλανγκομούνα και δεν επιτρέπεται να σε βρίζει η κάθε τυχάρπαστη στο ζου, πάνε εδώ που να κολλήσεις γλίτσα από αλεπουδόψαρο! κοπέλα μου και πάρε όλη τη λίστα και δώσε πόνο!

#2
knasos

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΖΟΟ;;

#3
Vrastaman

Υπάρχει η malakia!

#4
iron

είχα μπει και γω ως Σκύλα για να παίζω σκράμπλ και βεβαίως τράβηξα των παθών μου τον τάραχο, φαντάσου μέχρι που μεσολάβησε άλλος χρήστης για να ξεκολλήσει ένα τσιμπούρι από πάνω μου.

#5
malakia

Όπου υπάρχει μπιρίμπα υπάρχουν και γυναίκες!

#6
gaidouragathos

Παντού υπάρχουν γυναίκες πιά, δεν υπάρχει χωρίς...

#7
Galadriel

Εχμ συγγνώμην, νομίζω όμως ότι το ζου είναι κλασική διαδικτυακή περατζάδα για νυφοπάζαρο, που πα να πει, ε ναι, θα έχει και γυναίκες, τιδιάλα.

#8
Galadriel

...και επίσης πεστης, κοπέλα μου, γράφτο πιο σωστά το νικνέιμ σου, το είδε μια σε ένα σάιτ και της ήρθε να το μοντάρει και δε γινόταν γιατί το ανέβασα σε φωτό, αγράμματη, ε αγράμματη (το χω πάρει προσωπικά, βρίσανε τη σλάνγκα, θάνατος).

#9
knasos

@βράστα ούχου! αυτή κι αν υπάρχει, θα το επιβεβαιώσει κι η ιρονικ!

@γκαλάντριελ κι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που βάλαμε νικ γυναίκας για πλάκα μια φορά και είχαμε 40 άτομα να μας μιλάνε ταυτόχρονα...

#10
Galadriel

Εγώ λοιπόν έβαλα μια φορά ένα μεσοβέζικο νικνέιμ (τ. Doctor) το περνούσες και για αντρικό δηλαδή και μου την έπεσαν δυο νετφίλες μου (η μία με το που μπήκα «τι γιατρός είσαι μήπως είσαι γυναικολόγος» σε φάση). Μάλλον τα σωστά αρσενικά δεν συναντιούνται με τα σωστά θηλυκά, δεν εξηγείται αλλιώς η λύσσα μποθγουέιζ.

#11
knasos

Τώρα που το λες θα δοκιμάσω με «Lawyer» και «Good Boy» και «Leftas».

#12
patsis

Αχ, ρε Κνάσο, σε μια φάση έπαιζαν τα δύο από τα τρία, γαμώτ' ...

#13
Galadriel

Τώρα που το επανέφερε ο πάτσης, κνάσε η φάση θέλει μυστήριον, δηλαδή νικνέιμ στο ουδέτερο, πχ Lefta. Τελεία. Χωρίς s. Να ψάχνονται οι άλλοι, τι είναι ετούτο τώρα, θέλει αν δώσει λεφτά, θέλει να πάρει λεφτά, βύζιτα είναι, για βύζιτα ψάχνει, φασαρία και νταβαντούρι να γίνεται χαχαχαχ