Το μπαρ στο οποίο συχνάζουν λεσβίες. Όχι μόνο φιλικό προς αυτό το κοινό, αλλά προσανατολισμένο κυρίως γι' αυτές. Περαιτέρω, απ' ό,τι διαβάζω, το λεσβιακό φλερτ και οι γνωριμίες για σεξ στο χώρο αυτό είναι μάλλον κοινό φαινόμενο και μέρος της εμπειρίας.

  1. Από εδώ:

νομίζω πως απλά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις out λεσβίες. Έχεις πάει σε μαγαζί λεσβιάδικο;; Αν πάς, θα δείς πως λίγες πλέον λεσβίες αντιπροσωπεύονται σε επίπεδο εμφάνισης και συμπεριφοράς από το πολύ αντρουά στύλ που κάποτε τους έδινε τον χαρακτηρισμό «νταλίκες». Οπότε ίσως έχεις συναντήσει πολλές και απλά δεν το ξέρεις. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και ντουλαπίστριες και καταπιεσμένες λεσβίες.

  1. Από εδώ:

Γιατί, άλλωστε, να δηλώσει καθαρά lesbian το μαγαζί της η κάθε ιδιοκτήτρια και να μπει στην διαδικασία να εξηγεί στην μαμά, τον μπαμπά και την κουτσομπόλα γειτόνισσα πως απευθύνεται σε οικείο της κοινό~ Αμ κουκλίτσα μου, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. Ας μην άνοιγες λεσβιάδικο τότε, ας άνοιγες σουβλατζίδικο, πιο φτηνά θα σου 'ρχόταν!!!

Κυριολεκτικό λεσβιάδικο. (από Khan, 02/08/14)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία